fernandı sorumluluktan kaçmak adına sarı kart cezalı durumuna düşebilir.
zaten oldukça kaçak ve korkak oynuyor bu sene nedense.

ya şu uefa'nın yaptığı yeniden inceleme, ceza durumu, cas'a gitme falan canımızı sıktı yine

ya şu uefa'nın yaptığı yeniden inceleme, ceza durumu, cas'a gitme falan canımızı sıktı yine
yeniden inceleniyo diye casa gidiyoruz,ceza alıcaz diye değil.men kararının da içinde oldugu 6-7 karardan yeniden inceleme kararını vermişler.isteselerdi men verirlermiş ama vermemişler.videosu da var bunun.

Başkanımız Mustafa Cengiz’den UEFA hakkında açıklamalar dogru acıklamayı okursan içsel sıkıntı da yasamazsın

“SORUN OLMAMASINA RAĞMEN CAS’A BAŞVURACAĞIZ”

Umarım CAS MAS bir şekilde paçayi kurtarırız.

Şu d****n'a ettiğim küfürleri başka kimseye etmedim Galatasaray tarihinde adam resmen Galatasarayi bitirme operasyonu olarak gelmiş.

bence birazda yönetim forvet transferindeki beceriksizliğini örtmek için abartıyor bu konuyu. "bakın ffp kapımızda" gibisinden algı kasıyorlar.

Doğru dedin gerçekleri sezme kabiliyetin yüksek renktaş ben de tam bunu düşünüyordum. Uyanık başkan gündemi değiştiriyor yine.

Artı olarak Gs düşmanı medyanın da tam istediği gibi ekmeğine yağ sürülüyor.

Daha bugün okudum bir gazetede yok efendim Galatasaray'a 3 yıl men cezası gelecek falan filanmış ta.

çok güzel bir maç olacak zannımca güzel bir galibiyet bekliyorum......Konsantrasyon :)

Şu maç tribünleri tamamen doldurup düşmanlara iyice korku salma maçı olması gerekiyor. Bu takım sezon başından beri forvetsiz oynuyor ona rağmen Cuma kazanırsak maç fazlasıyla en yakın rakiplere 6 puan fark atmış oluyoruz. Beşiktaş Göztepe deplasmanına giderken Fenerbahçe'de Sivasspor deplasmanına gidiyor. Bu hafta bu maçı kazanıp ilk yarı sonlarındaki Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanları için çok büyük kredi yaratabiliriz. Beşiktaş maçından önce önümüzde tam 5 hafta var bunlardan 3 tanesi bizim sahada deplasmanda da Malatya ve Kayserispor'a gidiyoruz normal şartlarda 5/5 yapabileceğimiz bir fikstür var eğer 5/5 yaparsak 15 puan yapar şu an 18 puanımız var ligin 13 haftası 33 puan'da oluruz sonrasında alacağımız her puan ikinci yarı şampiyonluğa daha hızlı yaklaştırır özellikle başak ve beşiktaş deplasmanlarından ekstra puan çıkarırsak tadından yenmez :D

bence birazda yönetim forvet transferindeki beceriksizliğini örtmek için abartıyor bu konuyu. "bakın ffp kapımızda" gibisinden algı kasıyorlar.
kahramanlik hikayesi yazacak iste. cezadan kurtulduk. iyi savunduk diyecek. cocuk oyuncagimi bu haziranda sozlesme yapiyorsun. sonra birdaha inceleme yapiyorsun.

dursun gibi gormuyorum tamamda boyle adamlar kurnazdir. isten nasil siyrilacigini bilir. transfer yasagi gelse sasirmam

Geri
Üst Alt