Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.126
- 25.458
- 3.183
Gustavo'nun tehlikeli yerde faulu var mesela hakemin görüp devam ettirdiği, bizde Nzonzi yapsa sarıyı yapıştırır hakemler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yardımcın olsun kardeş senin kafa iyice gitmiş bir an önce futbolu bırakıp badminton takip etmeye başlamalısın sezon sonu fatih hocam yine hüngür hüngür ağlatır yoksa seni
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terimciler diye bir şey yok renktaş ama sen dahil bir tayfa var ki sırf terim hoca diye başarısız olmasını isteyen anti terimciler mevcut.Hayir, cunku Ersuna da begenmiyorum. Fener camiasi kupalari ac, 5 senedir 1 tane kupa alamadilar, oyuncular inanilmaz hirsli. Ve evde ayni tudor gibi top oynatiyor Ersun, deplasmanlarda kayip.
Bizden bu sene birşeyler olur mu yarın göreceğiz artık, bu kadar eksikle rezil durumdaki bjk yi yenmemiz lazım.
arkadaslar lutfen tartısmayalım
Son yabanci hakkini lemina yerine rodriguez den yana kullansalardi kosa kosa gelirdi suc tamamen terim ve teknik kadronun adam aglayarak fenere gitti
İmparator formsuz değil okadar bence.Terim>> Gelmis gecmis tüm yerli teknik adamlarin toplami
Senol kim?
Heee hoca coook formsuz. Bu cok açik. Ama gömmenin alemi yok.
Allah ömür verirse görürüz bu yazdıklarını not ettim. Marcao futbolcu değil diyorum serdarı filan geçtim bizim ilçenin bal ligi takımı boyabat 1868 e almam. Yaz bir kenara 2 seneye kalmaz amatöre düşer marcaoHadi ordan.
Serdar futbolcu sinifinda degil.
Kendi kalesine atti yine.
Karsisinda aykut gibi hucum ozurlu teknik adami olmayan her takim karsisinda Serdar yakiyor herifleri. Kadi ki burda bile atti kendi kalesine.
23 yasindaki Marcao nun onune koyman serdar gibi rezili hakketen ilginç!!
ayrica bizim.rakibiz febe değil futbola bakarak ts ve suanki lider alanya hatta başak bile febeden daha tehlikeliDaha çok abartalım devam devam. Bu köprünün altından daha çok su akar kendinize gelin. Tamam hal ve hareketlerini beğenmiyoruz, tamam takıntıları var ama bu ligin bug'u bizde kardeşim devre arası yapılacak adam gibi 2 kanat bir bek ile kimse önümüzde duramaz
%100Konu disi ama luften herkez aklini basini alsin oyle dusunsun. Onemli olan sahizlar degil, onemli olan Galatasaraydir. Kimse Galatasaraydan daha ustun degildir, evet buyuk hizmetlerde bulundular ve bazilarin ismi tarihede gecti. Ama bu degildir ki kredileri sonsuzdur, yani 2 kupa kazandim diye Galatasarayin 2 yilinin icine edebilirim hakki mi kazaniyorlar?
Kim olursa olsun kardesim, eger ortada basarisizlik varsa, ne bilim ciddiyetsizlik ve Galatasaraya zarar veriliyorsa evladim olsa defolup gitmedin isterim. Aslinda isler boyle olmamali, sahizlar basarisiz olduklarini gorunce kendi iradesini kullanip istifa etmeliler ki yollar daha iyi ayrilsin ve o sahizlar saygiyla hatirlanir.
Unutmayin Galatasaray sayesinde para, sohret ve itibar sahibi oldular. GALATASARAY OLMASA kimse isimlerini bilmeyip selam bile vermezdi.
Ondan lutfen olaylari bazi sahizlarin bahaneleri uzerinde gitmeyin. Galatasaray kimseye 900m euroluk kadro sozu vermedi. Ama en azindan Turkiye ustunde kadro kurabilecek imkan sahibi tek takim Galatasaraydir. Avrupada ne takimlar gorduk, az butceyle is yaptiklarini.
Neyse Allah bize sabir versin, ne Terim ne belhanda kardesim. Sonuna kadar Galatasaray. Bu formanin hakkini vermiyorsaniz yada bu is size agir geliyorsa gidin evde dedelik yapin.
Ben sahsen Gercek Galatasarayi unuttum, nedir kardesim 30macta 1 galibiyet?
Iste bunlar yuzunden ozumuzu unutuyoruz, bahaneler arkasinda saklanip yok olacagiz. Psgye 1-0 yenildik diye bir halay cekmedikleri kalmadi
Allah ömür verirse görürüz bu yazdıklarını not ettim. Marcao futbolcu değil diyorum serdarı filan geçtim bizim ilçenin bal ligi takımı boyabat 1868 e almam. Yaz bir kenara 2 seneye kalmaz amatöre düşer marcao
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha çok abartalım devam devam. Bu köprünün altından daha çok su akar kendinize gelin. Tamam hal ve hareketlerini beğenmiyoruz, tamam takıntıları var ama bu ligin bug'u bizde kardeşim devre arası yapılacak adam gibi 2 kanat bir bek ile kimse önümüzde duramaz