STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

zor olsada kazanacağız sonuç olarak tahminim 2-1 goller arda battal

Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.

Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim :(

Haha, cok haklisin. Degisen birsey yok, pardon var, gecen seneye göre kadromuz daha gücsüz.

Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.

Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim :(

Ayni tas, ayni hamam. Insani heyecanlandirmak icin yeni seyler gerekiyor. Bir adam isten eve dönünce, 30 yillik karisini görecegi icin de heyecanlanmiyordur. Bize 2 senedir hüsran yaratan bir kadroyu izlemek icin heyecanlanmamak da gayet dogal.

Bu sene Beşiktaş favori gibi.Geçen senenin Galatasaray'ından hiçbir farkı yok.Pek başarılı olacağını sanmıyorum.Fenerbahçe'de de Aykut ve forvet dezavantajı var.Özellikle Aykut'un ciddi ciddi tökezleyeceğini düşünüyorum.Büyük ihtimalle,bu kadroya rağmen şampiyon oluruz diyorum.

Arkadaslar bir sirkelenin,Galatasaray macinda heyecan olmazmi ya,ben heyecandan dogru dürüst uyku uyumadim.

Geçen sezon bitmemiş gibi geliyor çünkü her sene TD değişmesine alışmış bir takımız. Ondandır rahat olun.

Isin ilginc tarafi bizim gibi fb de berbat durumda. Yani biz 3 yildir sampiyon olamiyoruz, onlar 4 ama yinede adam gibi kadro kuramadilar.

Heyecansız olmanız da transfer döneminde ki aşırı umutlarınız ve medyanın bizi geçen sene ki gibi şişirmemesi. O yüzden bu sene başarılı olacağız.

mesut bakkalın anti futbolundan nefret ediyorum.. 2 farkla öne geçip işi bitirmeliyiz hemen

Biz berbat durumdayız yani.

Baris-Sarp-Ayhan oynadikca berbat durumdayiz. Senin icin yada genel olarak bu böyle olmayabilir ama benim icin bu böyle. Rakibin yari sahasinda 3 pas üst üste yapmadan/yapamadan maci bitiren bir orta saha üclüsünden bahsediyoruz.

Baris-Sarp-Ayhan oynadikca berbat durumdayiz. Senin icin yada genel olarak bu böyle olmayabilir ama benim icin bu böyle. Rakibin yari sahasinda 3 pas üst üste yapmadan/yapamadan maci bitiren bir orta saha üclüsünden bahsediyoruz.

Berbat durumda olmayan her takımda böyle 3 oyuncu sayabilirim. Cana-Sarp-Ayhan olacak bu arada bu akşam.

Aykut- Ali- Neill- Servet- Balta- Sarp- Ayhan- Baris- Arda- Serdar- Kewell.

3 adam disinda hic biri Galatasaray oyuncusu degil. Bu gecen sene de böyleydi ama yönetim 4 aydir Keitayi göndermek disinda birsey yapamadi. Ne desek bos.

3 adam disinda hic biri Galatasaray oyuncusu degil. Bu gecen sene de böyleydi ama yönetim 4 aydir Keitayi göndermek disinda birsey yapamadi. Ne desek bos.

Bu kadro kesin mi?

Nasıl yani? Galatasaray'ın oyuncusu olmak nedir? Bu nasıl bir burnu kalkık yorumdur? Sen 3 sene önce bu kadronun yarısını bulduğunda şükredecek haldeydin? 2 senede bir kaç iyi transfer yapınca mı Galatasaray'ın topçusu olmadılar? Nereden nereye? 1996-2000 kadrolarını tek tek değerlendir hangisi senin kriterine uyup Galatasarayın topçusu olacak bakalım.

Sonradan görmelik hiç hoş değil. Olana sahip çıkın.

Aykut - Sabri - Servet - Neill - Hakan Balta - Mustafa Sarp - Barış - Cana - Arda - Kewell - Mehmet Batdal

buyrun benimde ilk 11'im

yarın bu kadroyla çıkarsak işimiz zor

Geri
Üst Alt