Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.
Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim![]()
2-2 olmadı belki ondandır.
Bana sanki gecen sezon bitmemişte, kısa bir ara verilmiş, şimdi devam ediyormus gibi geliyor.
Yani sanki 2009-2010 sezonu devam ediyormus gibi hissediyorum. Neden bilmiyorum ama hiç yeni sezon modunda değilim![]()
2-2 değilmiydi :sad007:
Dur ben bizim fbli arkadasları arayıp söyleyim, hala kutlayanlar vardır belki![]()
Isin ilginc tarafi bizim gibi fb de berbat durumda. Yani biz 3 yildir sampiyon olamiyoruz, onlar 4 ama yinede adam gibi kadro kuramadilar.
Biz berbat durumdayız yani.
Baris-Sarp-Ayhan oynadikca berbat durumdayiz. Senin icin yada genel olarak bu böyle olmayabilir ama benim icin bu böyle. Rakibin yari sahasinda 3 pas üst üste yapmadan/yapamadan maci bitiren bir orta saha üclüsünden bahsediyoruz.
Aykut- Ali- Neill- Servet- Balta- Sarp- Ayhan- Baris- Arda- Serdar- Kewell.
3 adam disinda hic biri Galatasaray oyuncusu degil. Bu gecen sene de böyleydi ama yönetim 4 aydir Keitayi göndermek disinda birsey yapamadi. Ne desek bos.
3 adam disinda hic biri Galatasaray oyuncusu degil. Bu gecen sene de böyleydi ama yönetim 4 aydir Keitayi göndermek disinda birsey yapamadi. Ne desek bos.