STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Kaçın Fatih Terim oley,Cevat Güler oleyciler geldi.

Ahahaha :D Rijkaard çok kasıntı bir hoca,bu bariz. Türkiye gibi bir lige gelip tek formasyona,tek sisteme bağlı kalamazsın. Kasıntıdan da eleştirmiyorum ama tek bir sistemi Ayhan 33 yaşında öğrense ne olur öğrenmese ne olur?

Nereden bakarsak bakalım sıkıntı var. :)

Rijkaard'ın ne suçu var ya? Adamdan utanıyorum valla, ne yapsın bu kadroyla? Orta sıralara oynar bu kadro kim olursa olsun teknik direktör..

devre arası gider zaten aklı varsa napacak bu kadar beceriksizin arasında yazık etmesin kendisini...

yarına en az 3 transfer açıklanmazsa hiç bişi olmaz bu takımdan

ntvspor iyice rengini belli etti

ama hakan balta kral ya:)

14 uzun top:) 1 isabet:)

benim saydiklarim sadece:)

ama hicbiri aykutun on direge yaptigi capraz kosu kadar etkileyici degil:)

Bu malzemeden bundan fazlası bu hoca ile çıkmaz beyler.Yönetimi eleştirin siz önce.

Ya ne tarnsferi olay transfer falan değil.. Bir kere bundan sonra yapılacak transferler sadece taraftarın gözünü boyayacak transferler olacaktır, ha onuda yapabileceklerinden kuşkuluyum. Bu yönetimin ne yapmaya çalıştığını kestiremiyorum, niyetleri neydi anlam veremiyorum. Giden futbolcuların yerine daha iyileri gelir, bırak iyilerini artıkları topluyoruz. Transfer hiçbir şeyi değiştirmez değişmesi gereken mantalitedir. Zekaları boylarını aşan yönetim Keita'yı göndermiş yerine Serdar'la Pino'yu almış. Aman nazar değmesin, top ayaklarına değmeden mefta oldular maşallah.

Transfer dönemi 31.08 - 23.59h mi?

geçen yıl ankaragücü maçına kadar süperdik.. banko şampiyonduk.. namağlup şampiyonduk.. avrupa'da şampiyonduk vs. vs.

bu sene de bu skorla başlasın bakalım... ama bu oyunla devam etmesin... yoksa...

Sen takimin kalbi sayilan orta sahaya Sarp-Ayhan-Baris-Cana dan kurulu bir kadro ver Rijkaarda, sonra basarili olmasini bekle, güldürmeyin adami, Rijkaarda laf atip durmayin.

Cogu anadolu takimlarin orta sahasi bizimkisinden iyi.

Gidin barca sevilla macı var onu izleyinde gönlünüz gözünüz acılsın

Geçen sene Keita vardı da noldu???? Siz hala Rijkard ı korumaya devam edin. Kadro kötü diyonuz bu kadro Sivas tan damı kötü.

gecen sene bu zamanlar turkıyenın en ıyı kadrosu olarak goruluyodu ve sezonada super baslamısdık

Ahahaha :D Rijkaard çok kasıntı bir hoca,bu bariz. Türkiye gibi bir lige gelip tek formasyona,tek sisteme bağlı kalamazsın. Kasıntıdan da eleştirmiyorum ama tek bir sistemi Ayhan 33 yaşında öğrense ne olur öğrenmese ne olur?

Nereden bakarsak bakalım sıkıntı var. :)

çok biliyorsun ya tek sistemde ne olup olmucağını.Adam daha sistemi oturtamamıs yılda 10 adam değişiyor.Rijkaarda atıp tutmayın hala biliyorsanız gidin akademide göreve başlayın yükselirsiniz a takımına..

resimler%5Chaber%5Cfatih_terim.jpg

Yahu Allah'ınızı dininizi seviyorsanız şu adamın adını anıp durmayın ya! Geçenlerde bir düğüne gitmiş kameralara poz atarken ayağı takıldı takla atıyordu! Artist hoca istemiyoruz!!!

Rijkaard'ın ne suçu var ya? Adamdan utanıyorum valla, ne yapsın bu kadroyla? Orta sıralara oynar bu kadro kim olursa olsun teknik direktör..

Rijkaard'ın genel olarak savunmasını yaparız tabiki ama bu gece yapamayız.Arda Turan çıkıp Barış Özbek girerse 2-1 mağlupken ben eleştiririm kimse kusura bakmasın.

Bakın bu sene üzülmek istemiyorsanız beklentilerinizi çekebildiğiniz kadar aşağıya çekin.Uefa dan elenmezsek iyi diyorum.Lig ise illaki forma zaten alır 5.liği.

Yönetime bir damla inancım yok artık.Buca maçından sonra bu takımda ne Polat kalır,ne de Rijkaard!!!!

Geri
Üst Alt