Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.179
- 14.819
- 2.828
Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu
Kaan, aslında mesajlarım doğrudan sana değildi. Veya bir başkasına.
Benim üzüntüm ve sinirim ne biliyor musun? Akbabalar gibi sinsice içten içe bu anları bekleyen ve böyle bir olay sonrası kinder sürpriz yumurtadan çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.
Yoksa sen "bence F. Rijkaard kötü bir T.D'dir, şundan şundan ötürü" dediğin zaman kimse sana "ne? kötü t.d'mi, sen kimsin yeaa!" demez. Fikrine saygı duyarım.
Ama proveke edilmeye dayanamıyorum.
Yonetıme yazmıyon bıze cahıl dıyon lan lun konsuyon sen kım oluyosunda cahıl dıyon bıze lıseyı bıtırmemızı onerıyosun orkun allah askına soyle senmı cok bılgılısın tutturmusun rıjkaard rıjkaard tamam rıjkaard kalıtelı hoca ama bu malzemeyle olmuyo rıjkaard hala neden gormek ıstemıyosun futbolcuların hıcbırı hazır deyıl nabtılar hazırlık donemınde nerde kondısyon nerde duran top calısması nerde korner calısması
Kaan, aslında mesajlarım doğrudan sana değildi. Veya bir başkasına.
Benim üzüntüm ve sinirim ne biliyor musun? Akbabalar gibi sinsice içten içe bu anları bekleyen ve böyle bir olay sonrası kinder sürpriz yumurtadan çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.
Yoksa sen "bence F. Rijkaard kötü bir T.D'dir, şundan şundan ötürü" dediğin zaman kimse sana "ne? kötü t.d'mi, sen kimsin yeaa!" demez. Fikrine saygı duyarım.
Ama proveke edilmeye dayanamıyorum.