STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Yonetıme yazmıyon bıze cahıl dıyon lan lun konsuyon sen kım oluyosunda cahıl dıyon bıze lıseyı bıtırmemızı onerıyosun orkun allah askına soyle senmı cok bılgılısın tutturmusun rıjkaard rıjkaard tamam rıjkaard kalıtelı hoca ama bu malzemeyle olmuyo rıjkaard hala neden gormek ıstemıyosun futbolcuların hıcbırı hazır deyıl nabtılar hazırlık donemınde nerde kondısyon nerde duran top calısması nerde korner calısması

Kaan, aslında mesajlarım doğrudan sana değildi. Veya bir başkasına.

Benim üzüntüm ve sinirim ne biliyor musun? Akbabalar gibi sinsice içten içe bu anları bekleyen ve böyle bir olay sonrası kinder sürpriz yumurtadan çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

Yoksa sen "bence F. Rijkaard kötü bir T.D'dir, şundan şundan ötürü" dediğin zaman kimse sana "ne? kötü t.d'mi, sen kimsin yeaa!" demez. Fikrine saygı duyarım.

Ama proveke edilmeye dayanamıyorum.

Arkadaşlar basın toplantısı vs.. yapılmadı mı?

benim anlamadığım ntvspor fanatik fotomaç vs yalan haber yapınca bütün forum demediğini bırakmıyor scotgs 3 hafta önce rosicky ve ledesma ile anlaşıldığnı duyurdu ama kimse toz kondurmuyor scoutgs a GALATASARAYlılık burdaki rütbeyle olmuyor ..

Provoke edenleri rütbe ayrımı olmadan ceza verin,kimse ceza almaz o zaman merak etmeyin.

Uğur, ben mesaj yazmıyorum etmiyorum takip edemiyorum aga siz de yardımcı olun. Ayrım falan yapıldığı yok yahu öyle düşünmeyin, yanlış bir şey varsa ortada gereken yapılır. Kimsenin kimseyi ezmesine müsaade edilmez, yeter ki bize ulaştırın mesajları kardeşim ;)

Kaan, aslında mesajlarım doğrudan sana değildi. Veya bir başkasına.

Benim üzüntüm ve sinirim ne biliyor musun? Akbabalar gibi sinsice içten içe bu anları bekleyen ve böyle bir olay sonrası kinder sürpriz yumurtadan çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

Yoksa sen "bence F. Rijkaard kötü bir T.D'dir, şundan şundan ötürü" dediğin zaman kimse sana "ne? kötü t.d'mi, sen kimsin yeaa!" demez. Fikrine saygı duyarım.

Ama proveke edilmeye dayanamıyorum.

ağzına sağlık..

arda naptiki?

aldigi son 5 topu gucsuzlugu yuzunden kaybetti yahu biz baska macmi seyrediyoruz

sirf benim hayrima birdaha seyret renkdas

Arda neden çıktı demiyorum yerine neden barış girdi diyorum?

Arda 100 top ezse de yerine barış girmez.

Arda takımın tek teknik türk oyuncusu, berbat oynasa bile ilerde baros,batdal varken çıkarılmaz.

Bizim oyuncular topu şişiremiyorlar bile. Arda'nın yürümesi bile bu takımda fark yaratır.(düşün artık ne kadar kötü haldeyiz).

Allah'tan bugün kadıköyde fb ile falan oynamadık 6-0 mazi olabilirdi...

Uğur, ben mesaj yazmıyorum etmiyorum takip edemiyorum aga siz de yardımcı olun. Ayrım falan yapıldığı yok yahu öyle düşünmeyin, yanlış bir şey varsa ortada gereken yapılır. Kimsenin kimseyi ezmesine müsaade edilmez, yeter ki bize ulaştırın mesajları kardeşim ;)

3 kez şikayet mesajı yolladım hala değişen birşey yok.

Galatasaray'ı bu hale düşürmeye kimsenin hakkı yok.Bir plansızlık programsızlık almış başını gidiyor.Takımda Galatasaray'da oynayamayacak düzeyde oyuncular var.Takmı omurgasız oynuyo ve organize değil.Pası geçtim pas hataları almış başını gidiyor.Demek ki taraftarın umutsuz olması boşa değilmiş.Lütfen artık kulüp profesyonel yönetilsin.Ve şu bilinsin ki biz şirket değiliz spor kulübüyüz,sportif başarı olmadıkça başarılı olmuş sayılmayız.

Oldukça bilgili, yıllardır futbol dünyasının içerisinde yer aldın sanırım. Sonuçta sorunun 4-4-2 oynamayla çözülebileceğini belirtmişsin. Oldukça iddialısın da. Malum, eleştirdiğin adam Rijkaard, hadi onu da geçtik, koskoca Neeskens de var işin içinde. Bir saygı duyun, ayıptır.

Evet 4-4-2 oynasaydık maçı kazanacağımızı bilecek kadar bilgiliyim. Rijkaard,Rijkaard diye eleştirilmeyecek değil ki Rijkaard'a saygım ve sevgim sonsuz. Zaten neden 4-4-2 oynamak istemediğini de anlıyorum klasik Avrupalı mantığı takıma bir sistemi empoze etmeye çalışıyor ve bu yoldan da dönmüyor hiç bir şekilde. Yine de ona uygun mental yapıda oyuncularımız olmadığı için Rijkaard'ın yaptığı şey bir köpeğe konuşmayı öğretmek gibi birşey olup çıkıyor.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ali sami yen stadının kapasitesi 25000. Stadımızda çok önemli maçlar haricinde önemli boşluklar olduğu bir gerçek.

Sezonun 2. yarısından itibaren yeni stadımıza geçeceğiz. Aslantepe oynanacak ilk maçlarda forvette barış, forvet arkası barış oynasa dahi biliyorumki stad da boş yer olmayacaktır. Peki ya daha sonrası ?

Ben İstanbul da olmadığım için maçları stadyumdan izleyemiyorum malesef. Sorum çoğunlukla maçlara giden arkadaşlara. Sizce takımda arda, kewell ve baros gibi oyuncuların olması maçlara gitmek için yeterli bir sebepmi yoksa takımda böyle bir ortasaha varken ben maç izlemeye gitmem mi diyorsunuz ?

Benim düşüncem şu ki eğer yeni stadımızda ali sami yen de olduğu gibi 15-20 arası seyirci olursa stadda oluşacak atmosfer bence aynı seyirciyle ali sami yen de oluşacak atmosferden daha iyi olmayacaktır. Çünkü 15-20 arası seyirci ali sami yen i boş göstermezken, aslantepe yi bomboş bir stad olarak gösterecektir. Futbolcularda hiç bir zaman boş bir stad önünde futbol oynamak istemezler tabiki.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

ne hallere düşdük ulan.bızı bu hallere dusuren yonetım utansın

Yılmaz Vuralı istiyorum arkadaş.Ruhsuz ruhsuz oynayan oyuncuları şöyle ağzına burnuna giren t.d istiyorum.Fathi Terim gibi kendini parçalayan adam istiyorum.Soyunma odasında futbolcu tartaklayan adam istiyorum.Abdullah Avcı istiyorum adı sanı duyulmamış adamlarla 4 büyüklerin anasını ağlatan t.d istiyorum.

Çokmu şey istiyoruz.

Hala konuşurken tekliyorum.Hala beynime kan gitmiyor.Şok olmuş bir durumdayım.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ali sami yen stadının kapasitesi 25000. Stadımızda çok önemli maçlar haricinde önemli boşluklar olduğu bir gerçek.

Sezonun 2. yarısından itibaren yeni stadımıza geçeceğiz. Aslantepe oynanacak ilk maçlarda forvette barış, forvet arkası barış oynasa dahi biliyorumki stad da boş yer olmayacaktır. Peki ya daha sonrası ?

Ben İstanbul da olmadığım için maçları stadyumdan izleyemiyorum malesef. Sorum çoğunlukla maçlara giden arkadaşlara. Sizce takımda arda, kewell ve baros gibi oyuncuların olması maçlara gitmek için yeterli bir sebepmi yoksa takımda böyle bir ortasaha varken ben maç izlemeye gitmem mi diyorsunuz ?

Benim düşüncem şu ki eğer yeni stadımızda ali sami yen de olduğu gibi 15-20 arası seyirci olursa stadda oluşacak atmosfer bence aynı seyirciyle ali sami yen de oluşacak atmosferden daha iyi olmayacaktır. Çünkü 15-20 arası seyirci ali sami yen i boş göstermezken, aslantepe yi bomboş bir stad olarak gösterecektir. Futbolcularda hiç bir zaman boş bir stad önünde futbol oynamak istemezler tabiki.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Ben kim oynasa giderim. Bu arada geçen yıl maçların çoğunda stat tamamen doluydu hatta bir kaç bin kişi fazlalık bile vardı. Eski Açık'ta ayakta sıkış tepiş zor duruyorduk.

buca yardiriyor

Geri
Üst Alt