STTK Yarı Final | Galatasaray LH 64-69 Anadolu Efes | M.S | 7 Şubat

Takımda herhangi bir motivasyon unsurunun olduğunu sanmıyorum

ülker ve efes şu haldeyken kupaları süpürmemiz lazımdı ama takım çok kötü.

aynen ben yaptım ben olmazsam bunlar bi hiç havasına giriyorlar özellikle futbolda gördük bunu onlar gidince başımız beladan kurtuluyor bir nevi

(çare İVKOVİC)

Ivkovic Efes'te %99. Asistanı var zaten şu an takımın başında. Kendisiyle de 2 yıllık anlaşmışlar sanırım.

o zaman 3. takım oluruz seneye hatta 4. Banvit de var

Bence o kadar kötümser olmaya gerek yok. Bütçemizi koruyup yola çıkarsak yine iddalı bir takım oluştururuz.

Bu sene çok şanssızlık yaşadık. Hazırladığımız takım sezon içinde değişti. Seneye biten kontratlardan kurtulup daha dengeli yabancı tercihleri ile yine sağlam bir takım kurulur.

Hoca diplerde geziyor bu ara. 30 Sayı atan Arroyo'ya yazık.

Bence o kadar kötümser olmaya gerek yok. Bütçemizi koruyup yola çıkarsak yine iddalı bir takım oluştururuz.

Bu sene çok şanssızlık yaşadık. Hazırladığımız takım sezon içinde değişti. Seneye biten kontratlardan kurtulup daha dengeli yabancı tercihleri ile yine sağlam bir takım kurulur.

Erceg´in kontratındanda kurtulmak lazım.Parası neyse versinler.1 sene daha çekilmez bu adam.Arroyo 6. yabancı olarak tutulup çok üst düzey bir PG almamız lazım.Nick Calathes mesela.

Mahmuti gitti ve 2 hafta içinde 2.kez yenildik Efes'e. Bir koç ancak bu kadar fark ettirebilirdi.

Favori olan taraf kazandi o yuzden kizmiyorum. Maalesef iyi degiliz bu sene.

Mahmuti gitti ve 2 hafta içinde 2.kez yenildik Efes'e. Bir koç ancak bu kadar fark ettirebilirdi.

Sezon başında takımın başında Oktay hoca varken farklı kazanmıştık Efes'e karşı ama şu anda Efes'i yenen takımdan oynamayan 2-3 oyuncu var bizde sakatlıklardan ötürü.

Ama Oktay hocanın Ergin hocaya karşı ''sürekli kaybediyorum'' baskısı yaşadığı da bir gerçekti. Bu bize avantaj sağlıyordu.

Çıkıp karı gibi taraftarla uğraşacağına, adam gibi takımı oynatsın da 2 senedir alamadığı kupayı alsın..

Bjk'le 3 kupayı aynı anda alan adam bize geleli lig kupasını zar zor kazandı, pisi pisine kupadan elendik 2 senedir, pisi pisine cumh.kupasını şikecilere verdik..

Spor Gündemi ‏@SporGndemi35 3 dk.

Galatasaray Ender Arslan'ın sayılmayan üçlüğünden dolayı Federasyona maçın tekrar oynanması için başvuruda bulundu.

turgay-demirel.jpg

Geri
Üst Alt