- 27 Ocak 2010
- 139.476
- 105.824
- 5.648
bize gelen hocanın bi tarafları kalkıyor zaten
Özellikle şampiyonluklardan sonra..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize gelen hocanın bi tarafları kalkıyor zaten
Özellikle şampiyonluklardan sonra..
aynen ben yaptım ben olmazsam bunlar bi hiç havasına giriyorlar özellikle futbolda gördük bunu onlar gidince başımız beladan kurtuluyor bir nevi
(çare İVKOVİC)
aynen ben yaptım ben olmazsam bunlar bi hiç havasına giriyorlar özellikle futbolda gördük bunu onlar gidince başımız beladan kurtuluyor bir nevi
(çare İVKOVİC)
Ivkovic Efes'te %99.
o zaman 3. takım oluruz seneye hatta 4. Banvit de var
hadi aslanim takima inanmayanlar icin saldir
-Tapatalk-
Spor Gündemi @SporGndemi35 3 dk.
Galatasaray Ender Arslan'ın sayılmayan üçlüğünden dolayı Federasyona maçın tekrar oynanması için başvuruda bulundu.
Terim gibi bu "eleman"ında miladı doluyor herhalde
Galatasaray Ender Arslan'ın sayılmayan üçlüğünden dolayı Federasyona maçın tekrar oynanması için başvuruda bulundu.
Bence o kadar kötümser olmaya gerek yok. Bütçemizi koruyup yola çıkarsak yine iddalı bir takım oluştururuz.
Bu sene çok şanssızlık yaşadık. Hazırladığımız takım sezon içinde değişti. Seneye biten kontratlardan kurtulup daha dengeli yabancı tercihleri ile yine sağlam bir takım kurulur.
Mahmuti gitti ve 2 hafta içinde 2.kez yenildik Efes'e. Bir koç ancak bu kadar fark ettirebilirdi.