# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Yıllardır Barış, Ayhan, Mustafa'yı izleyenler Cana daha iyi oyuncu diyor. Oyun zekasını eleştirenler var Muntari'nin. Biz değil miydik Cana yüreğiyle oynuyor diye ?

Cana'nın oyun zekası çok daha iyi. Sadece mücadele ediyor diye böyle kulüplerde oynayamazdı dimi ? Ayrıca Muntari öküzün tekidir.

Cana gitsin , Muntari gelsin.

Seneye Cana'yı yalanarak izleyelim.

altunterim Osman Altunterim

Bu Muntari nereden çıktı bilmiyorum ama Lorik Cana varken Afrika Kupası'na gidecek Muntari'yi tercih edeni DÖVERLER!

altunterim Osman Altunterim

Bu Muntari nereden çıktı bilmiyorum ama Lorik Cana varken Afrika Kupası'na gidecek Muntari'yi tercih edeni DÖVERLER!

yaptığı tek şey top kesmek olan tek hamlelik Cana ile oyunu çift yönlü oynayabilen Muntariyi kıyaslayanı ıslak odunla döverler asıl

hahaha o zaman gönder sarp'ı premier lig'de marsilya'da kaptanlık yapsın. futbol üstadı.

Barış ı da Serie A ya İntere yolla futbol dehası ? Cana ile Muntariyi kıyaslarken araya diğer argümanları sokan sensin ilk ben değil iyi bak. Muntari ile Canayı kıyaslamak Barışa küfretmekmiş bak sen

Bu adama cidden gerek yok. Biz Källström'ü alalim yeter, defansiv orta sahayi Cana ve Ceyhun cok iyi idare edecektir.

Elde Cana olmasa hadi neyse de, Cana-var ken satıp Muntari'yi almak............... :)

Cana'yi birde Türk yaparsak mükemmel olur, Muntari'ye falan gerek yok vallah. Biz Källström'ü alalim, o transfer cok daha önemli bizim icin. Fransa medyasinda Kim'in bizimle anlastigi haberler cogalmaya basladi, büyük ihtimal gelecek hafta resmi aciklama gelir gibi.

Elde Cana olmasa hadi neyse de, Cana-var ken satıp Muntari'yi almak............... :)

iyide abi Cana ile Muntari aynı tip oyuncu değil ki . Cana bildiğin DMF ön libero yani ve o bölge dışında başka hiç bi yerde oynayamaz orta sahada. Muntari ise CMF yani orta sahanın ortası bunun dışında sol kanat ta ön liberoda oynadığı da oldu geçmişte izleyenler bilir. 4-3-3 oynayacaksak eğer Cana kalsın yanında 2 tane çift yönlü adam oynar iyi iş yapar o orta saha tamam ama 4-4-2 oynatcak gibi Fatih Terim

Muntari ön libero değil zaten, Cana'nın yerinden çok Kallström'e alternatif olarak düşünülüyor sanırım.

Cana'yı yollayıp yerine Muntari'yi almak düpedüz aptallıktır,inşallah yapmazlar öyle birşey.

iyide abi Cana ile Muntari aynı tip oyuncu değil ki . Cana bildiğin DMF ön libero yani ve o bölge dışında başka hiç bi yerde oynayamaz orta sahada. Muntari ise CMF yani orta sahanın ortası bunun dışında sol kanat ta ön liberoda oynadığı da oldu geçmişte izleyenler bilir. 4-3-3 oynayacaksak eğer Cana kalsın yanında 2 tane çift yönlü adam oynar iyi iş yapar o orta saha tamam ama 4-4-2 oynatcak gibi Fatih Terim

Ben zaten 4-3-3 taraftarı değilim, yani Rijkaard ile oynadıgımız tarzda.

Ben Fatih Terim zamanında ki 4-3-3 ü isterim ki , o kadroda Cana Bülent Korkmaz görevini deli gibi yapar. Tekniği zayıf olabilir ama önünde Selçuk ve sağlam yaratıcı iyi top kullanabilen bir orta saha ile süper olur.

Ben zaten 4-3-3 taraftarı değilim, yani Rijkaard ile oynadıgımız tarzda.

Ben Fatih Terim zamanında ki 4-3-3 ü isterim ki , o kadroda Cana Bülent Korkmaz görevini deli gibi yapar. Tekniği zayıf olabilir ama önünde Selçuk ve sağlam yaratıcı iyi top kullanabilen bir orta saha ile süper olur.

4-3-3 te kalsın tabi Cana ama Muntariyi Cananın yerine alacağımızı sananlar var daha adamın mevkisini oyun tarzını bilmeden izlemeden. Yukarda arkadaşın belirttiği gibi Muntari Kallströme veya o bölgeden herhangi bi adama alternatif düşünülüyodur. Muntari gelise Cananın yerine gelmicek yani .

4-3-3 te kalsın tabi Cana ama Muntariyi Cananın yerine alacağımızı sananlar var daha adamın mevkisini oyun tarzını bilmeden izlemeden. Yukarda arkadaşın belirttiği gibi Muntari Kallströme veya o bölgeden herhangi bi adama alternatif düşünülüyodur. Muntari gelise Cananın yerine gelmicek yani .

-------Cana------

Selçuk------Kallström

Gayet güzel olur bence.

muntari canaya göre daha özelliklidir. adam zaten interde oynuyordu. morinho durmadan bu adamı oynatıyordu. bitek afrika kupası canımı sıkabilir ama biz sadece ligde oldugumuz icin sorun olmaz.

Geri
Üst Alt