# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

Seninde bi tarafın açıkta kalmış heralde! utanmasan Inıestayı Fabregası Türkiyeye transfer edecen birde Muntariyi beyenmiyosun. Real Madrid Forumu mu burası yoksa? uçmayın beyler kendinize dev aynasında bakmayın sonra hayal kırıklıgı olur...

Zaten bu yuzden senelerdir iyi tranfer yapamiyoruz. Artik su "bizi iyi oyuncu gelmez" dusuncesini birakin. Adam inter de oynadi diye herkez ustune dusuyo, ama bilmiyorlar, kendi taraftari muntariyi Inter e gelmis en kotu oyunculardan biri ilan etmis.

Toplasan 2-3 maçını izlemiştir( o da Ntvspor'da falan özet haa ), bi de Youtube'dan video falan. Sonra buraya gelip alınsın ya cahil misiniz falan diyorlar daha.

Muntari'den iyi adam bulmak, senden mantıklı konuşan adam bulmak kadar kolay.
Yahu özetlerini izleseler bişe demeyeceğim,adam youtube dan uzaktan attığı golleri izliyor sonra baksanıza yeaa oyun zekası süper diyor :o ama bu adamın kafasının samanla dolu olduğunu,interde oynamasının sebebinin tamamen mourinhonun bu tarz oyunculara her zaman şans verdiğini(barış olsa ona bile şans verir) interdeyken maç 1-1 ken sonradan girip 2 dakika da penaltı+2 sarıkarttan kırmız kart görüp inter taraftarlarına saç baş yoldurduğunu bilmezler.

Yahu özetlerini izleseler bişe demeyeceğim,adam youtube dan uzaktan attığı golleri izliyor sonra baksanıza yeaa oyun zekası süper diyor :o ama bu adamın kafasının samanla dolu olduğunu,interde oynamasının sebebinin tamamen mourinhonun bu tarz oyunculara her zaman şans verdiğini(barış olsa ona bile şans verir) interdeyken maç 1-1 ken sonradan girip 2 dakika da penaltı+2 sarıkarttan kırmız kart görüp inter taraftarlarına saç baş yoldurduğunu bilmezler.

[video=youtube;bOXDqeosDvg]https://www.youtube.com/watch?v=bOXDqeosDvg[/video]

Yetenek yok,teknik yok,oyun zekası yok,top kapma özelliği dışında hiçbir numarası yok bu adamın.İnşallah almazlar.Sen git Forlan'ın Reyes'in arkasına bu vasıfsızı yok,olacak iş değil.

bukadar gülüncek birşey yok. morinhonun interinde ilk 11 oynayan oyuncuyu kıyaslamam benagayla

Adamın daha adını yazamıyosun zaten izlemediğin belli. Zaten takımın IQ'su yerlerde sürünürken Muntari'yi niye almaya çalışıyoruz anlamadım. Fatih Terim'in oyuncu seçimleri gerçekten lesh. Milli takımda da aynı haltı yapıyodu. Bu adamın taktiği, motivasyonu falan tamam ok, ama iş oyuncu seçimlerine gelince işin içine s.çıyo. Transferleri birine yaptırsınlar Terim sadece kadroyu kursun daha iyi olur.

abicim ben ne yaptımda ceza verdiler anlamadım

30 dakika önce üye oldum ve ceza aldım:D

Muntari fena değil de,alabiliyorsak Cambiasso'yu veya Kallström'ü alalım.Olmuyorsa Fransa'ya yönelmek lazım.Orta sahanın kralı oradan çıkıyor.

Adamın daha adını yazamıyosun zaten izlemediğin belli. Zaten takımın IQ'su yerlerde sürünürken Muntari'yi niye almaya çalışıyoruz anlamadım. Fatih Terim'in oyuncu seçimleri gerçekten lesh. Milli takımda da aynı haltı yapıyodu. Bu adamın taktiği, motivasyonu falan tamam ok, ama iş oyuncu seçimlerine gelince işin içine s.çıyo. Transferleri birine yaptırsınlar Terim sadece kadroyu kursun daha iyi olur.

fatih terimde oyuncudan anlamıyo o anlamıyo bu anlamıyo. banega kardeşim işte ever banega biliyoruz adını. izledim ben adamı nereye izlemedim. muntariye zekası düşük demek komedi. zekası düşük adamın interin 11inde ne işi var morinhoyada anlamıyor bu işten yazıklar olsun sana morinho muntari gibi zekası düşük adamı interin 11 inde oynatıyosun hakketen kepazelik. seni kim dünyanın en iyi hocası sectiyse yazıklar olsun..

Geri
Üst Alt