DZojrj_W4AAY6ZI.jpg

İmparator Fatih Terim'li 50 bin kişi önünde aslanlar gibi mücadele edecek 11 tane futbolcumuz var hepsi de bizler gibi şampiyonluğa açlar bu saatten sonra 50 bin kişinin önünde ısıran bir takım olacaktır

Bu sabah rüyamda maçı gördüm 3-4 kırmızı kart, vetilmeyen goller sinirden hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ki uyandım. Umarım tersi olur ve hayır olur.
Oğlum hepiniz rüyanızda maçları ve skorları görmeyi nasıl beceriyorsunuz hiç anlamıyorum. Ben hep ya saçmasapan şeyler ya da Hollywood yapımı film vari hikayeler görüyorum :D

En son aksiyon filmi gibi arabayla gangsterlerden kaçıyordum beni suçsuz olmama rağmen takip ediyorlardı falan filan.

Hayatımda maksimum 2 tane maç falan ancak görmüşümdür bu da neredeyse her gece rüya görmeme rağmen. Bir defasında ben de sahada oyuncu olarak dahildim Elmander'e asist yapmıştım o kadar yani :D

sent via GSC

Bu maç hakkında hiç iyi hislerim yok. Mali genel kurul çok can sıkıcıydı. Malum siyasi güruhun kongre üzerinde bu kadar etkili olduğunu bilmek çok moralimi bozuyor.

Umarım takım iyi hazırlanmıştır.

Hepimiz günlerce bekledik, her gün acaba gelecek mi dedik ve sonunda kavuştuk şu adamın verdiği güveni hiçbir hoca veremez dünyanın en iyi hocasını getirseler stresle maçları bekleriz fakat İmparatorla maçları beklerken o kadar stres olmuyor genel de rahat bile oluyoruz çünkü takımın son ana kadar son saniyeye kadar mücadele edeceğini biliyoruz. Yarın da imparatorla trabzona intikam günü yapacağız

Trabzonspor düşünsün ne yapacağız ne edeceğiz diye...Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz ve 3 puanımızı alıp, biz şampiyonluğu istiyoruz mesajını herkese vereceğiz...

Yarın beklediğim atmosfer hele ki trabzonsporla geçmişteki dönemlerdeki yaşanmış olayları düşünürsek top rakipteyken ellerini ayaklarına dolaştıracak bir ıslık sesi olur umarım

ALLAH rızası için stada gidenler telefonları açmayın. Bakın 90 dakika tezahurat yapın demiyorum top rakibe geçince yuhlayın ıslıklayın yeter.

ALLAH rızası için stada gidenler telefonları açmayın. Bakın 90 dakika tezahurat yapın demiyorum top rakibe geçince yuhlayın ıslıklayın yeter.
Dünya da bu tarz stadlara boşuna Arena demiyorlar o kadar yoğun bir ıslık seviyesinde rakip takımı hataya sürükleyebilir hatta tamamen hataya da zorlayabilirsin. Belki senelerce önce eski tarz stadlarda olsa ıslık konusunda bu kadar etkili olunmazdı çünkü ıslık anında ses stad içinde sürekli yükselmeyecekti fakat bu stadda belki de türkiyenin bu konudaki en iyi stadı bizde tam bir arena ıslık seviyesi ne kadar yüksek olursa trabzonu o kadar rahat kopartırız.

arkadaşlar maça gelenler
lütfen telefonlarınızı salın
oturmayın
bağırın
baskıya altına alın hakemi
teşekkürler

heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

beinsports sesi kısıyor malesef

Kesinlikle katılıyorum bir de mikrofonların eşit şekilde hassasiyeti olduğunu düşünmüyorum mesela bestelerde yada toplu halde söylenen bestelerde stadda o kadar büyük karmaşık ses çıkmıyor ama maçı izlerken sanki 100 kere yankı yapmış gibi ses geliyor ki alakası yok :D

Geri
Üst Alt