- 27 Ocak 2010
- 139.435
- 105.780
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlum hepiniz rüyanızda maçları ve skorları görmeyi nasıl beceriyorsunuz hiç anlamıyorum. Ben hep ya saçmasapan şeyler ya da Hollywood yapımı film vari hikayeler görüyorumBu sabah rüyamda maçı gördüm 3-4 kırmızı kart, vetilmeyen goller sinirden hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ki uyandım. Umarım tersi olur ve hayır olur.
Yarın beklediğim atmosfer hele ki trabzonsporla geçmişteki dönemlerdeki yaşanmış olayları düşünürsek top rakipteyken ellerini ayaklarına dolaştıracak bir ıslık sesi olur umarım
Dünya da bu tarz stadlara boşuna Arena demiyorlar o kadar yoğun bir ıslık seviyesinde rakip takımı hataya sürükleyebilir hatta tamamen hataya da zorlayabilirsin. Belki senelerce önce eski tarz stadlarda olsa ıslık konusunda bu kadar etkili olunmazdı çünkü ıslık anında ses stad içinde sürekli yükselmeyecekti fakat bu stadda belki de türkiyenin bu konudaki en iyi stadı bizde tam bir arena ıslık seviyesi ne kadar yüksek olursa trabzonu o kadar rahat kopartırız.ALLAH rızası için stada gidenler telefonları açmayın. Bakın 90 dakika tezahurat yapın demiyorum top rakibe geçince yuhlayın ıslıklayın yeter.
beinsports sesi kısıyor malesef
keramettin napıyorduBu sabah rüyamda maçı gördüm 3-4 kırmızı kart, vetilmeyen goller sinirden hıçkıra hıçkıra ağlıyordum ki uyandım. Umarım tersi olur ve hayır olur.
keramettin napıyordu
o da mı ağlıyordu yoksa
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen daha kalıplısın hiçbişi edemezkeramettin napıyordu
o da mı ağlıyordu yoksa
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni tribünden aşağı atar herhalde böyle bir durumda sinirden.
Beni tribünden aşağı atar herhalde böyle bir durumda sinirden.
yusufu atarız kısa hem benden kolay olurBeni tribünden aşağı atar herhalde böyle bir durumda sinirden.
Bende beratı atacam öyle bir durumda