Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.588
- 4.878
yusufu atarız kısa hem benden kolay olur
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben maç izlerken baya çirkinleşiyorum şimdiden uyarıyorum
uzak durun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusufu atarız kısa hem benden kolay olur
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis
Trabzonspor (Muhtemel): Onur, Joao Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Sosa, Yusuf, Olcay, Burak Yılmaz
Sosayı kitlersek yarı sahayı geçemezler bu kadroyla kanattan gelecek bir oyuncu yok forvette gol atmadığı sürece eksik oynatan Burak

????Sahaya çıkın ve bu maçı kazanım. Çok önemli ve çok kritik bir maç. Maçın başından sonuna kadar hamsileri öldürelim ve dövelim inşallah????
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
niye inanmıyon kiSahaya çıkın ve bu maçı kazanım. Çok önemli ve çok kritik bir maç. Maçın başından sonuna kadar hamsileri öldürelim ve dövelim inşallah
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geliyor musun cidden?
maksat stat boş kalmasın
inanmak istemiyorum diyelim
Fifada mikrofonı bağlayıp rakiplerime dinletiyordum replay ile, ah ne baskılar uyguluyordumYarın beklediğim atmosfer hele ki trabzonsporla geçmişteki dönemlerdeki yaşanmış olayları düşünürsek top rakipteyken ellerini ayaklarına dolaştıracak bir ıslık sesi olur umarım
Söyle agiz tadiyla net bir galibiyet almayali epey oldu yahu. Fener'e attigimiz son golü Olcan dombilisi atti, 5 mactir golümüz dahi yok adamlara.Basaksehir deseniz son 4 macta 15 gol falan yedik. Trabzon iceride disarida tokatliyor. Besiktas yine bizi son maclarda paspas yapti.
Fener'e karsi son galibiyetimiz Sneijder'in uzaktan gönderdigi 2 füze, Trabzon'u en son yendigimizde 7 kisi kalmislardi. Uyduruk bir penaltiyla kazanmistik. Besiktas'a karsi son galibiyetimiz sampiyonluk maciydi. Basaksehir'e karsi aldigimiz galibiyeti adam akilli hatirlamiyorum bile.
Umarim Fatih Terim ile artik su büyük maclardan daha iyi sonuclar aliriz. Takdir edersiniz ki Ugur Demirok ve Olcay Sahan'i sevinirken görmek istemiyorum.