Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Trabzonspor (Muhtemel): Onur, Joao Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Sosa, Yusuf, Olcay, Burak Yılmaz

Sosayı kitlersek yarı sahayı geçemezler bu kadroyla kanattan gelecek bir oyuncu yok forvette gol atmadığı sürece eksik oynatan Burak

Yeminlen Fener, Beşiktaş, Trabzon hatta Başakşehir ile yaptığımız maçlarda aylardan hatta yıllardan beri bırak maç sonunda mutlu olmayı maç içinde bile şöyle adam akıllı gol diye ayağa kalkıp sevinmeyi unuttum. Yarınki maçta da gol sevinci yaşayamazsam veya maç sonunda şu Olcay Şahan ve çetesi o sahadan mutlu mesut ayrılırsa hakkım helal değildir.

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Belhanda, Feghouli, Garry Rodrigues, Gomis

Trabzonspor (Muhtemel): Onur, Joao Pereira, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Sosa, Yusuf, Olcay, Burak Yılmaz

Sosayı kitlersek yarı sahayı geçemezler bu kadroyla kanattan gelecek bir oyuncu yok forvette gol atmadığı sürece eksik oynatan Burak

Feghouli bu maç Olcay'ı futbol anlamında rencide edecek Olcay ve Uğur kırmızı görmesi muhtemel umarım parçalarız

Sezonun en kolay maçı olacağını düşünüyorum. Haftaya da en zor maçı... Bu 2 haftayı kayıpsız atlatırsak tamamdır.

DSC_2115.jpg

Söyle agiz tadiyla net bir galibiyet almayali epey oldu yahu. Fener'e attigimiz son golü Olcan dombilisi atti, 5 mactir golümüz dahi yok adamlara.Basaksehir deseniz son 4 macta 15 gol falan yedik. Trabzon iceride disarida tokatliyor. Besiktas yine bizi son maclarda paspas yapti.

Fener'e karsi son galibiyetimiz Sneijder'in uzaktan gönderdigi 2 füze, Trabzon'u en son yendigimizde 7 kisi kalmislardi. Uyduruk bir penaltiyla kazanmistik. Besiktas'a karsi son galibiyetimiz sampiyonluk maciydi. Basaksehir'e karsi aldigimiz galibiyeti adam akilli hatirlamiyorum bile.

Umarim Fatih Terim ile artik su büyük maclardan daha iyi sonuclar aliriz. Takdir edersiniz ki Ugur Demirok ve Olcay Sahan'i sevinirken görmek istemiyorum.

1.5 yıldır uğur denen........ bizim stada gelmesini bekliyordum. Bu maç sadece uğurun hatrına kusturana kadar ezip yenmeliyiz. Yapamazsak yazıklar olsun.

Artık şu derbilerde bir kez olsun seyirci hakemi baskı altına alsın.Derbilerde öyle kötüyüz ki bu konuda, kendi sahamızda bile hakemler bizi rahatlıkla doğruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söyle agiz tadiyla net bir galibiyet almayali epey oldu yahu. Fener'e attigimiz son golü Olcan dombilisi atti, 5 mactir golümüz dahi yok adamlara.Basaksehir deseniz son 4 macta 15 gol falan yedik. Trabzon iceride disarida tokatliyor. Besiktas yine bizi son maclarda paspas yapti.

Fener'e karsi son galibiyetimiz Sneijder'in uzaktan gönderdigi 2 füze, Trabzon'u en son yendigimizde 7 kisi kalmislardi. Uyduruk bir penaltiyla kazanmistik. Besiktas'a karsi son galibiyetimiz sampiyonluk maciydi. Basaksehir'e karsi aldigimiz galibiyeti adam akilli hatirlamiyorum bile.

Umarim Fatih Terim ile artik su büyük maclardan daha iyi sonuclar aliriz. Takdir edersiniz ki Ugur Demirok ve Olcay Sahan'i sevinirken görmek istemiyorum.

Özet

Fener’i-2014
Beşiktaş’ı-2015
Başakşehir’i-2015
Trabzon’u-2016

Beri yenemiyoruz. Rezil bir tablo.

Güzel bir pazar günü.

Pazar gecesini de güzel kapatırız umarım.

2 haftalık tuhaf ara sırasında çok rahattım ama bugün bir stres bastı.

Takımımızı sahada şampiyon gibi coşkulu basarken oynarken görmek tek temennim, sahayı dar etmeliyiz Trabzonlulara.

Ben çok rahatım aslında bu Trabzon denen takımın hiç numarası yok ancak bizim beyler lütfedip oynarlar mı acaba son 8 maç kalmışken şu takımla berabere bile kalmak rezilliktir yani başka söze gerek yok.

olcay şahan ve uğur denen şeref yoksunu tetikçilere karşı dikkatli olmalıyız. gerçibu iki yavşak arena'nın atmosferinden kediye döneceklerdir ama yine de dikkatli olmalıyız taraftara çok güveniyorum buradan çıkması zor lazyonun.

başarılar cimbom.

Geri
Üst Alt