Takım şampiyonluk yoluna girdi.Milli arada bu ruhu kaybetmezlerse ve ekstra bir sakatlık olmazsa(Allah korusun) bu takım şampiyon olana kadar puan kaybetmez.

İlk yarıdaki maçta yaptıkları serefsizlikleri unutmadan oynamalıyız.
Top yüzü göstermeyin şu karaktersizlere. Haydi aslanlar görelim sizi. Deli gibi saldırın. Parçalayın.

Hakeem bu maçta şaka niyetine 1 penaltı çalıp bizi doğramaz inş.

rakibin ceza sahasinda saçmalamayiz umarim

nagatomo ve linnes/marianoya çok iş düşecek.

Artık çok kritik maçlar ve bişeye değinmek istiyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda koreografi yapılmaz. Çünkü seyircinin bütün heyecanını , maça olan konsantrasyonunu minimuma indiriyor. Tamamen maça odaklanmalı hakemin en ufak hatasında bütün stad yuhlayıp hem hakemi hem rakip takımı baskı altına almamız lazım.

Hasan şaş hocama sesleniyorum
İlk maçın özetini açın bi odada izletin.

O kini diri tutun, sahada ayaklarını ellerine verin 50 bin kişi tribünde gerekeni yapar

TapaTalK

3 fark atacağımız bir skor bekliyorum

tahmin 4-1 gibi

Hamsi forumunda şöyle bir yorum var bu maçta kimler oynamayacak ?

0-3 yeniliriz.

u.demirok gavatı hakettigi muammeleynen karsılasmalıdır..

Gerizekalı hamsiler Donk-Selçuk oynayan bir takımı yenmeliyiz diyorlar bunu diyen mallarda stoperde Uğur-Okay falan oynuyor :D hiç heveslenmeyin hamsiler içinizden geçeceğiz zevk almaya bakın

Geçmişte bu tarz avantaj yakalayacağımız maçlarda kaybedip işi zora sokmayı seviyorduk. Bu alışkanlığı değiştirmek için önemli fırsat.

Onazinin ilk 11 başladığı maçlarda 25 puan almışlar.Onazi yokken 17 puan alabilmişler.İkisi de 13 maç üzerinden.Orta sahalarının en iyi adamı bence Onazi.Kucka-Okay olursa çok fazla düz olurlar ki Akhisar maçına kadar böyle oynuyorlardı ve tonla puan kaybettiler.Tesadüf eseri Durica sakat ve Hubocan cezalı diye Onaziyi 11'e koydu Rıza ve son 2 maç ortada.Okay da kart yeseydi hem defans hem orta sahaları göçecekti

Bir de zahmet olmazsa şu maçı Cuma günü oynayalım.Bütün rakiplerden sonra oynamaktan nefret ediyorum.İlk oyna temiz oyna diğerleri düşünsün

Geri
Üst Alt