Tarih netleşti. Son 7 maçın 5 ini kaybettiğimiz takıma karşı kazanmamız lazım bahanesi yok. Sonradan oynamak bu maç için iyi.

Rakipler kaybederse maçın konsantrasyonu daha artar. Kazanırsa baskı artar ama tansiyonu yüksek olacağı için taraftar aldırır bu sefer de.

Kritik 6 hafta başladı. Malatya maçına kadar en yakın rakibin 3 puan önünde olursak o hafta şampiyonluğu ilan ederiz inşallah.

Rüyamda Gs-Antalya maçını izliyordum doğu 402'de 1-0 geriye düşüp eşitliği sağlamıştık 87. dakika bir gol daha yedik güney tribünü çıldırmıştı demirleri kırıp sahaya daldı oyunculara saldırdı hakemleri sopaladılar sonra polisler girdi falan biz ağzımız açık izledik fena bir şeydi Allah'tan Antalya ile Arena'da oynadık da rahatım Ts maçında sıkıntı çıkmaz umarım.

Rüyamda Gs-Antalya maçını izliyordum doğu 402'de 1-0 geriye düşüp eşitliği sağlamıştık 87. dakika bir gol daha yedik güney tribünü çıldırmıştı demirleri kırıp sahaya daldı oyunculara saldırdı hakemleri sopaladılar sonra polisler girdi falan biz ağzımız açık izledik fena bir şeydi Allah'tan Antalya ile Arena'da oynadık da rahatım Ts maçında sıkıntı çıkmaz umarım.

Dakikalar sapabilir ama boyle bir antalya maci vardi sanki gecmiste

Anlattigin gibi 2-1 yenildigimiz , ama eski stadyumda

Sarper Yıldırım var mı böyle bir antalya maçı bilirsin sen

90 lardaki maci da hatirliyorum

1995-1996 sezonu oldugunu dusunuyorum

hakem bile aklimda , kadir tozlu .. bir golu iptal etmisti

ve duztaban fethi yuzunden kaybedilen bir kritik macti

malum 0-3 luk maglubiyetin bir sonraki sezonuydu

----------------------Muslera------------------------
Mariano-------Maicon----------Serdar-----------Nagatomo
-----------------------Donk----Belhanda-------------
Feghouli----------------------------------------------Gary
----------------------Sinan-------Gomis----------------

Belhanda önde bir halta yaramiyor, bari Fernando yokken, 8 no olarak oynasin. Sinan Gomis'e ideal partner olur

YouTube

buyur bu da digeri , bu macin doneminde herkes fb ile bursa arasindaki sampiyonluga kilitlendigi icin unutulmasi normal

suat iyi kilitledin bizi

YouTube

buyur bu da digeri , bu macin doneminde herkes fb ile bursa arasindaki sampiyonluga kilitlendigi icin unutulmasi normal

suat iyi kilitledin bizi

Abi iyi oldu geriye gittik biraz arşivinde sağlammış 96'da ki maç tam tutmuş ona çok şaşırdım cidden ayrıca rüyadan uyanınca emin olmak için direkt fikstüre baktım Antalya maçı var mı diye sonra Ts maçına yordum inşallah sıkıntı olmaz şu hamsilere koyup şampiyonluğu yürürüz.

Geri
Üst Alt