Mantigima oturmuyor , ts gidip mac satacak olsa kendi seyircisi onunde mi bunu yapar bu 1 , adamlar 3 rakibimize de yenilmemis ilk yarida

Ikincisi yatis neden yapilir ? Bir takim hem basaksehir hem bjk ye yatar mi ? Mantigi yok

Fb e her maci veriyorlar deniyor , baktim , son 3 macta fb nin galibiyeti yok ts ye

Alt alta topluyorum ediyorum ortusmuyor .

Nereden bakarsan oyle gorursun , ts yi yenersek biri de istatistik cikarir der ki "Gs ye maci veren ts nin istanbulda Gs nin rakiplerine bir maglubiyeti bile yok" deseler asiri mantiksiz bulmaz miyiz

Biz de deriz ki 7 macta 5 kere yenmisler .

Uzar gider .. gucun varsa ts kim allah askina ? O kadar bir menem takim olsalar ilk 4 te olurlardi

Adamlar fb kadar sike yaparken gidip fb ye vurmak icin pankart hazirlarsan , sonra seni yenmeye baslayinca da kumeye kumeye diye tempo tutarsan , 5 kere de yenilirsen adamlara da boyle konusma sansi verirsin
TSL 27. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 01.04.2018 Pazar 19.00

Al oku taraftarlari neler diyor bize karsi. Bunlari Karabük gibi yapmazsak yuh bize

Feghouli bunlara patlar. Ilk macin yüzünden zaten nefret doludur bunlara karsi. Gercek Feghouliyi ilk defa 90 dk boyunca görebiliriz.

Gary ve Gomis zaten hoplatir bunlari. Tek cekindigim adamlari Okaydir. Serdar Buraki bicer zaten problem olmaz
Yine kırmızı yemesin de :eek: kırmızı çıkması çok muhtemel bu maçta.Bizde feguli,belhanda,serdar aziz;onlarda kucka,okay,pereira,stoperleri kırmızı yeme ihtimali olan adamlar.İçimden bir ses burak maçta yine adeleden gidecek diyor ama bakalım

Yine kırmızı yemesin de :eek: kırmızı çıkması çok muhtemel bu maçta.Bizde feguli,belhanda,serdar aziz;onlarda kucka,okay,pereira,stoperleri kırmızı yeme ihtimali olan adamlar.İçimden bir ses burak maçta yine adeleden gidecek diyor ama bakalım
Burak Adaleden gidecek. Sebebi ise bir halt yapamayacak olmasi. Feghouli bunlarin sol bekini mahfeder. Terim bir iki sey söyler, gecen macin videosunu acip, bir odaya kilitler Feghouli'yi. Bak nasil saldiriyor

Rıza efendi en büyük şampiyonluk adayım bjk mi demiş??Bütün sezon 1 kere bile lider olamayıp şampiyon olan bir takım var mı acaba lig tarihinde.2 rakibinden de 2 maçlık fark yemiş bir takım ama hala en büyük aday.Beyinsiz herif bari şanslar eşit diyebilseydin

Rıza BJK maçında yaptıklarıyla zaten en büyük şampiyonluk adayının BJK olduğunu ispatlamıştı.

Ne gerek vardı tekrar açıklamaya, biliyoruz Rızacım.

Musap in koydugu link harika oldu , 6 sayfayi da okudum , 3 tip ts taraftari var

Nedense bize ozel nefreti olanlar , mantikli sekilde bu istatistigi sansa baglayip riza dan ve ts nin durumundan memnuniyetsiz olan ve baska toplara girmeyenler , bir de bizle beraber tum istanbul takimlarina karsi toplu dusmanligi olanlar

Gecen sene ts fb macina gitmistim , 1 gun dolandim sehirde ve ayni bursalilar gibi basarisizliktan dolayi "alayina isyan" hallerindeler , forumda ilginc mesajlar var okumanizi tavsiye ederim

279FDFBE-A9FD-472E-8B8B-8B922C3CAF59.webp

Bir de kongre uyesiymis , suna bak hele

1-0 yenilmiyeceksiniz sampiyonluk sayiniz kadar koyacagiz size rahat olun...

Bunların 15 sene önce 20-30 yaş aralığında olanlarının hepsi bize düşman diyebiliriz.Fenerle çekiştikleri sezonda rezil halimizle bunlara döşeyip şampiyonluktan etmiştik.Düşmanlıklarının temel nedeni de bu zaten

Bunların 15 sene önce 20-30 yaş aralığında olanlarının hepsi bize düşman diyebiliriz.Fenerle çekiştikleri sezonda rezil halimizle bunlara döşeyip şampiyonluktan etmiştik.Düşmanlıklarının temel nedeni de bu zaten

Fener'den 2 puan geridelerdi zaten,şampiyon olamayacaklardı neyin tatavası bu.

Yanlış hatırlamıyorsam o maçta Suat Usta bile bunlara ustaca döşemişti.Artık nasıl döşediyse acısı çıkmıyor

Trabzondaki 4-2 lik maci soyluyorsunuz . Etkisi olabilir katiliyorum ama fb den geridelerdi , o gun ilan etmelerine sebep olduk fb lilerin

1996 da 4 puan ondeyken kendi salakliklari ile verdiler

2005 te hakikaten hakem Gs ile ts den calip fb ye verdi

2011 de de daha basarisiz sike yapmis olmanin bedelini odediler

Bahsedilen mac 2003-2004 sezonuna aitti ve pek bir sanslari yoktu , puan tablosunda fb son formalite macini kaybettigi icin oyle gorunuyor olabilir

Fener'den 2 puan geridelerdi zaten,şampiyon olamayacaklardı neyin tatavası bu.
Valla benimle yaşıt ts'li bir arkadaşım var,Hamzalı sezonda tam en kritik yerde bizi yendiklerinde ''lan adamlar kupanızı çaldı hala bize düşmansınız'' dediğimde adam bana 10 seneki olayı söylüyordu,yani o mevzuyu.Avni Aker'de bunları yenmemiz 30 yaş üstü ts'lilerin bize düşman olmasının temel nedeni

Buraya okuyan TSlilerde bir gram seref yok...haysiyetsiz onursuz 8jknin kahpeleri...

Evet o 4-2 lik macin kirilma noktasi olduguna katiliyorum cunku o ana kadar hep bir algi vardi , kime lazimsa o kazanir seklinde .. biz gereksizce yenmis olduk onlara gore

Seneye iki macimiz var diye tehdit edilmistik hatta , sonraki sezon da bir kez daha yendik yine trabzonda , balic atmis olabilir golu .

Sonra istanbulda simkovyak ile 0-2 yendiler bizi , gokdeniz de atmisti

Ertesi geretsli senede cok kisa surede 4-0 yaptik maci , o macta da cok gir gir donmustu , rovansinda 1-1 ile agir yara aldik , fb manisa ile denizlide sacmalamasa belki o 2 puanla sampiyonluk gidecekti

Ondan sonra iki takim arasinda dikis tutmadi

Geri
Üst Alt