Fırat son Sivas maçı hatasından sonra bir hatayı daha kaldıramayacağımızı biliyor, riske girmez, takdir haklarını bizden yana kullanır, medyanın şuan en çok isteği zaten GS hakem hatasından maç alsında ortalığı karıştıralım.

Gene mi o yav

Arkadaş bir maçta da hakeme küfretmeyeyim de sesim kısılmasın, yeter yahu.
Biliyorsun bunlar paket halinde maça çıkıyor.Belli yardımcıları oluyor böyle kaşar hakemlerin.Yardımcılarına bakmadım ama Aleks'in yardımcı olduğunu düşünüyorum.TFF sitesinden teyitlemek lazım

Biliyorsun bunlar paket halinde maça çıkıyor.Belli yardımcıları oluyor böyle kaşar hakemlerin.Yardımcılarına bakmadım ama Aleks'in yardımcı olduğunu düşünüyorum.TFF sitesinden teyitlemek lazım
doğru yardımcılarından biri aleks taşçıoğlu diğeri ise serkan ok. ben aslında özgür yankaya'yı çok beğeniyorum hakem olarak bu sezon sadece 1 kez maçımıza verdiler konya deplasmanında o kadar ama bu maçta özgür yankaya gözlemcilik yapacak iyi bir tarafı var

1522312906857.webp

doğru yardımcılarından biri aleks taşçıoğlu diğeri ise serkan ok. ben aslında özgür yankaya'yı çok beğeniyorum hakem olarak bu sezon sadece 1 kez maçımıza verdiler konya deplasmanında o kadar ama bu maçta özgür yankaya gözlemcilik yapacak iyi bir tarafı var
Özgür Yankaya gerçekten çok kötü bir hakem :):) bizim maçlarda bizim lehimize baya işler yapmış bir hakem ama berbat bir hakem olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Fatih hodjamız 1 nisan şakası yapar mı acaba

Kaynak Alpay Asma
Kanka kuzenim halletti. Kombine kovaladı. Batı üst nasıl ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk yolunda takımımıza vurulmuş 1 darbe gibi gelişme. Totemine devam edip takımımız hakkında yazmayıp uzak durarak katkıda bulunabilirdin.

ASY maçlarındaki galibiyet yüzdeni alalım hemen.
2007-2008 Bursayi 1-0 yendik Nonda atti
2007-2008 Trabzonu 1-0 yendik Arda atti
2009-2010 Sivası 2-0 yendik Kewell atmisti diğerini hatirlamiyorum çok Nonda veya Arda olabilir
2010-2011 Gençlere 2-0 yenildik

2007-2008 Bursayi 1-0 yendik Nonda atti
2007-2008 Trabzonu 1-0 yendik Arda atti
2009-2010 Sivası 2-0 yendik Kewell atmisti diğerini hatirlamiyorum çok Nonda veya Arda olabilir
2010-2011 Gençlere 2-0 yenildik

Benim soruma cevap ver.
Sıra ve blok daha belli değil kuzenim hallediyor o isi sadece para verdim ben

Yigit durup durup en kritik macta arenaya gıtmen hos degil

Fırat genellikle ev sahibi takımları kollar. Ama 0-1 geriye düşersek o zaman sıkıntılar başlar.

Geri
Üst Alt