Biz ne kadar yazsak da asıl mesele başlama vuruşundan sonra 11 oyuncumuza kalıyor. Başlama vuruşu çok önemli. O vuruş olmasa maç başlamaz biliyorsunuz.

Biz ne kadar yazsak da asıl mesele başlama vuruşundan sonra 11 oyuncumuza kalıyor. Başlama vuruşu çok önemli. O vuruş olmasa maç başlamaz biliyorsunuz.

DGdNbR0XgAAnsVQ.jpg

He lig diye birsey var demi. Gereksiz milli maclar yuzunden futbolu da unutuyoruz.

Kadıköy'den önceki Konya maçında yoktum ancak Kadıköy'e giderken havarayın çalıştığını gördüm.

Umarım bu maçta da açık olur.

Zira maçtan önce ve sonra o kadar yol gerçekten çekilmiyor.

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu'nun sakatlığının ciddi olmadığı ancak Galatasaray maçında oynayıp oynayamayacağının maç günü netleşeceği belirtildi.

Biz buna Gökhan Gönül sendromu diyoruz.

sent via GSC

Oncelikle hosgeliyorsun , ilk olsun son olmasin . Dogu hele de dogu alt tribun ile kale arkalari kiyaslanmaz

Oncelikle dirlik duzen vardir ama koltuklara isteyen oturur , kimse numarasinin pesine kosmaz

Aldigin biletin yerini bilmemekle beraber tum tribun birlesiktir , ben oyle tercih ettigim icin gittigim her stadyumda kameranin ters acisindaki tribunu tercih ederim cunku tvler ters aci kamerasi artik pek kullanmiyorlar

Ikincisi alt tribunun ust bolumleri stadin incisidir , dev ekranda sinema izler gibi benzetme yapabiliriz

Tribunun tam ortasi yani 113 no lu blok ayri bir girise sahiptir ama stadin ana bilet girisi aynidir , iceri girdikten sonra 113 e girmek icin iceride tekrar kart okutulur

Devre aralarinda veya kart okutan adamlarin onunde yogunluk oldugunda illegal olarak gecilebilir , ayrica stadyumun tribunlerinde de teller yuksek degildir ,her mac atlayan olur

Dogu alt en dogru secimdir , biraz pahalidir ama 10 macin 9 u ortalardan izlenebilir , genelde dolmaz . Oturma alanlari ve bufeleri iyidir

Bati alt ile farki , bati altin arka sahanligi yani tribun arkalari cok dardir , yuruyecek alan yok gibi bir seydir ama dogu alt genis ve ferahtir , ozel araba kullanmayanlar icin rayli sisteme daha yakindir dogunun cikislari

Sozun ozu , bu stadyumda dogu alta gidilir , 2011 den bu yana kombinem her sene mutlaka dogu alt olmustur

Bagiran cagiran ekip tribunun en alt ile orta kismi arasinda kumelesir , ortanin ustu genelde o denli hareketli degildir

Sol taraflar divan uyelerinin cogunlukta oldugu , sag taraf ise genelde gundelikcidir , orta bolum dedigim gibi fiyat olarak yuksektir , profili de genellikle kombine alip maca az gelenlerdir

Olabildigince uzun ve detayli anlattim , hem hosgeldin , hem sana ve de takima basarilar fakat en sonda bir de kucuk elestiri , ben de , buradaki diger insanlar da ahmet sarinin ilk mac deneyimini doyurmak icin bu kadar soru ile muhattap olmak zorunda birakilmamali

Dunden beri her baslikta surekli soru soru soru . Gerekli her seyi soyledik , pazar gunu gelir deneyimini yasarsin

Tekrar basarilar ve sevgiler

Sevgili Sinan Renktaşım;

Öncelikle zahmet edipte yazmış olduğun bu uzun ve Türk Telekom Arena Stadındaki maç deneyimi hakkındaki bilgilendirici yazın için tüm Galatasaraylılar adına sana çok teşekkür ederim. Gerçekten de benim gibi stada ilk defa gelecekler için her yerde bulunamayacak ve eşi benzeri olmayan güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş.

Benim biletim de 113 no'lu blokta. Bundan sonra stattaki maçlarımıza daha sık geleceğimi ümit ediyorum. Tabii İstanbul'da otursaydım kombine alır ve hiç bir maçı kaçırmazdım ancak Ankara'da olunca böyle sayılı maçlara gelme fırsatını bulabiliyoruz.

İlk kez geleceğim için yaşadığım heyecandan kaynaklanan merakım ve dolayısıyla bir çok sorularım için kusura bakmayın. Rahatsız ettiysem hepinizden çok özür dilerim.

Futbolda yenmekte var yenilmekte. Lakin biz bu takımı iyi günde tutmadık ki kötü günde terk edelim. Galatasaraylılık bir din gibi, bir mezhep gibi bir kez tuttun mu bir daha bırakılmayacak bir şey. 32 yaşıma kadar hep en büyük aşkım Galatasaray olmuştur. Başarısız zamanlarında küslüğüm sıkça olmuştur ancak bir sevgili gibi Galatasaray'ı asla bırakmadım. En fazla maçları takip etmedim ama kahrı da bizim sevinci de. Biz iyi gün taraftarı değiliz. Kulübümüze destek için her türlü şeyi de yapmışızdır, yapmaya da her zaman hazırız.

Son olarak Trabzon'u yenemesek bile ki bu çok küçük bir ihtimal, bizim bu sene şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Tüm Galatasaraylılar için güzel bir maç olması dileğiyle.

Hepinize çok teşekkür ederim...

Sinan,adamın bilmediği bir konu hakkında soru sormasından neden rahatsız oluyorsun anlamıyorum.Aklına geldikçe soruyordur,ne var yani bunda.Sen cevaplamak istemiyorsan cevaplamazsın bu kadar basit.Yaptığın hiç hoş birşey değil bilmiş ol

Sorun değil renktaşım polemik yaratmaya gerek yok, Sinan dostum güzel bir yazı yazmış böyle bir yazı için ufak bir eleştiriyi gönül rahatlığıyla kabul ederim sorun yok.

Ben biliyorum, 7 senedir stadyumda kombinem var , 3-4 ayri mesajda da vadi istanbuldan tribune dek tum detaylariyla aktardim ama 3-5-7-8 bitmiyor , her baslikta soru soru soru .. kirmadan tatli dille elestiri yaptim

Oyle bir konusuyorsun ki huseyin , yani uyeler arasinda ilk ve tek elestiri yapan benmisim gibi

Adama istedigi bilgilerin fazlasini vermeye calistim , uzun uzun yazdim , buna bakmiyorsun da "tamam artik soylenecek soylendi , sorulari bitirelim" dememe mi takildin ?

Benim lafimla da hareket edecek degil , bu hassasiyetini senelerdir bana veya diger uyeler arasindaki elestirilerde de gormek isterdik .
sorun yok Sinan Dostum Galatasaray camiası ve dostluğu farklıdır bir gün yüz yüze de tanışmak isterim, Ankara'ya yolun düşerse de beklerim.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Donk Selcuk
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis
kadro belli

Daha fazla uzatmayacağım.Dediğim gibi yazarken ama aklına gelmeyen şeyleri daha sonra sorması gayet normal bir durum.Birkaç kere cevap vermiş olman sana artık soru sorulmayacağı anlamına da gelmez.Sana takılma nedenimi de az çok tahmin etmen gerekir.Senin kadar tuhaf bir adam görmemiş olduğumdan kaynaklı olabilir bu durum
konuyla alakalı değil ama yazdığım bir mesajı silmek istedim yapamadım :(

Son düzenleme:
Stattaki en iyi yer protokoldur, bu cok net

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Arkadaşlar, önemli bir sebepten maça gidemiyorum. Güney kale arkası orta kat 219 blokta kombinem var. Gişe fiyatına devredebilirim. Maksat stadta boş yer kalmasın :) mesajdan ulaşabilirsiniz.

Geri
Üst Alt