Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Ne yapıcaklar sızdı mıKareografi varmı acaba ?
varmış evet
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapıcaklar sızdı mıKareografi varmı acaba ?
varmış evet
Biz ne kadar yazsak da asıl mesele başlama vuruşundan sonra 11 oyuncumuza kalıyor. Başlama vuruşu çok önemli. O vuruş olmasa maç başlamaz biliyorsunuz.
Biz ne kadar yazsak da asıl mesele başlama vuruşundan sonra 11 oyuncumuza kalıyor. Başlama vuruşu çok önemli. O vuruş olmasa maç başlamaz biliyorsunuz.
bencede kalede kaleci olmasa bence o pozisyon gol olurdu. ( ömer üründül )Biz ne kadar yazsak da asıl mesele başlama vuruşundan sonra 11 oyuncumuza kalıyor. Başlama vuruşu çok önemli. O vuruş olmasa maç başlamaz biliyorsunuz.
Ağır bilenerek gidiyorum stada
Uğura ve Buraka ağır sövecem
Oncelikle hosgeliyorsun , ilk olsun son olmasin . Dogu hele de dogu alt tribun ile kale arkalari kiyaslanmaz
Oncelikle dirlik duzen vardir ama koltuklara isteyen oturur , kimse numarasinin pesine kosmaz
Aldigin biletin yerini bilmemekle beraber tum tribun birlesiktir , ben oyle tercih ettigim icin gittigim her stadyumda kameranin ters acisindaki tribunu tercih ederim cunku tvler ters aci kamerasi artik pek kullanmiyorlar
Ikincisi alt tribunun ust bolumleri stadin incisidir , dev ekranda sinema izler gibi benzetme yapabiliriz
Tribunun tam ortasi yani 113 no lu blok ayri bir girise sahiptir ama stadin ana bilet girisi aynidir , iceri girdikten sonra 113 e girmek icin iceride tekrar kart okutulur
Devre aralarinda veya kart okutan adamlarin onunde yogunluk oldugunda illegal olarak gecilebilir , ayrica stadyumun tribunlerinde de teller yuksek degildir ,her mac atlayan olur
Dogu alt en dogru secimdir , biraz pahalidir ama 10 macin 9 u ortalardan izlenebilir , genelde dolmaz . Oturma alanlari ve bufeleri iyidir
Bati alt ile farki , bati altin arka sahanligi yani tribun arkalari cok dardir , yuruyecek alan yok gibi bir seydir ama dogu alt genis ve ferahtir , ozel araba kullanmayanlar icin rayli sisteme daha yakindir dogunun cikislari
Sozun ozu , bu stadyumda dogu alta gidilir , 2011 den bu yana kombinem her sene mutlaka dogu alt olmustur
Bagiran cagiran ekip tribunun en alt ile orta kismi arasinda kumelesir , ortanin ustu genelde o denli hareketli degildir
Sol taraflar divan uyelerinin cogunlukta oldugu , sag taraf ise genelde gundelikcidir , orta bolum dedigim gibi fiyat olarak yuksektir , profili de genellikle kombine alip maca az gelenlerdir
Olabildigince uzun ve detayli anlattim , hem hosgeldin , hem sana ve de takima basarilar fakat en sonda bir de kucuk elestiri , ben de , buradaki diger insanlar da ahmet sarinin ilk mac deneyimini doyurmak icin bu kadar soru ile muhattap olmak zorunda birakilmamali
Dunden beri her baslikta surekli soru soru soru . Gerekli her seyi soyledik , pazar gunu gelir deneyimini yasarsin
Tekrar basarilar ve sevgiler
Sinan,adamın bilmediği bir konu hakkında soru sormasından neden rahatsız oluyorsun anlamıyorum.Aklına geldikçe soruyordur,ne var yani bunda.Sen cevaplamak istemiyorsan cevaplamazsın bu kadar basit.Yaptığın hiç hoş birşey değil bilmiş ol
sorun yok Sinan Dostum Galatasaray camiası ve dostluğu farklıdır bir gün yüz yüze de tanışmak isterim, Ankara'ya yolun düşerse de beklerim.Ben biliyorum, 7 senedir stadyumda kombinem var , 3-4 ayri mesajda da vadi istanbuldan tribune dek tum detaylariyla aktardim ama 3-5-7-8 bitmiyor , her baslikta soru soru soru .. kirmadan tatli dille elestiri yaptim
Oyle bir konusuyorsun ki huseyin , yani uyeler arasinda ilk ve tek elestiri yapan benmisim gibi
Adama istedigi bilgilerin fazlasini vermeye calistim , uzun uzun yazdim , buna bakmiyorsun da "tamam artik soylenecek soylendi , sorulari bitirelim" dememe mi takildin ?
Benim lafimla da hareket edecek degil , bu hassasiyetini senelerdir bana veya diger uyeler arasindaki elestirilerde de gormek isterdik .
konuyla alakalı değil ama yazdığım bir mesajı silmek istedim yapamadımDaha fazla uzatmayacağım.Dediğim gibi yazarken ama aklına gelmeyen şeyleri daha sonra sorması gayet normal bir durum.Birkaç kere cevap vermiş olman sana artık soru sorulmayacağı anlamına da gelmez.Sana takılma nedenimi de az çok tahmin etmen gerekir.Senin kadar tuhaf bir adam görmemiş olduğumdan kaynaklı olabilir bu durum