Senin bu yazin benim arogan ve snob tavrimin tatli dille nasil kolayca derdest edilebileceginin ispati olmus , forum saga sola saldirmaya yer arayanlara guzel bir cevap olmustur bu . Hem de bana da guzel bir ders !
113 ten aldigina gore zaten ortadan izlersin . Dogu tribunun ozelligi bolgeselligidir . Yani demin de yazmistim en sag ve sol bu tribune en ucuza kombine bulup girenlerdir , 1900 liraydi sanirim tum sezon. Ama baktim 113 bu mac icin tek mac 400 TL ymis .
Orta bolum senin arzu ve isteklerine daha uygundur , cunku orta bolumun hemen sag ve solu , kose kisimlardan bilet alip da ortaya kumelenen ve senin sevdigin tezahuratci gruplarla bezenmistir , ama bu tip rovansist ve derbi maclarda ona da gerek kalmaz pek , bekledigin ortami bulursun kesin
Sahaya cok yaklasirsan oyuncularla birebir diyalog dahi mumkundur fakat sahsi kanaatim santra cizgisi seni ortadan ikiye kesecek sekilde durup olabilecek en yuksek siraya gitmen .. Orada bizim ahbaplar var , buyuk bir grup , gelmeyeni oluyor illa ki . Hele bir adam var sezonda sadece fb macina gelmek icin kombine aliyor ,tanistik garip gelmisti.
Bir koltuk sana ait degilse oturman yasak degildir , yasaksa da uygulanmaz . Ve unutma ki oturdugun bir koltuktan seni sadece koltuk sahibi kisi kaldirabilir , onun disinda koltuklar ilk gelenindir . bu pek dogru olmasa da boyledir . O yuzden begendigin yere gec otur , sahibi mi geldi ,kalk baska yere otur , izleme acisi ve yeri onemlidir