Doğu üst'ün ön sıraları bana göre en ideal yerler. Sahaya tam hakim olabiliyorsun ve tezahürat yapmak için de müsait. uA'nın bayık tezahüratları da olmuyor. Bağırıp çağırayım ama laylaylay'a bağlamayalım diyenler için idealdir. Kombine yenilerken mümkün olursa buraları tercih edeceğim gelecek sezon. Sinan Bilgin'in bahsettiği ters açıdan izlemek de ayrı bir tercih sebebidir. Maç sonrası bir tur da televizyon yayınlarını izliyorsunuz nasılsa. Atılan golleri ve sahayı tüm açılardan izleme fırsatınız oluyor dolayısıyla.

Doğu üst'ün ön sıraları bana göre en ideal yerler. Sahaya tam hakim olabiliyorsun ve tezahürat yapmak için de müsait. uA'nın bayık tezahüratları da olmuyor. Bağırıp çağırayım ama laylaylay'a bağlamayalım diyenler için idealdir. Kombine yenilerken mümkün olursa buraları tercih edeceğim gelecek sezon. Sinan Bilgin'in bahsettiği ters açıdan izlemek de ayrı bir tercih sebebidir. Maç sonrası bir tur da televizyon yayınlarını izliyorsunuz nasılsa. Atılan golleri ve sahayı tüm açılardan izleme fırsatınız oluyor dolayısıyla.
Bati vip
Guney alt
Dogu ustte mac izledim.
Bence de en iyi yer dogu ust.

doğuda 417 blok(dep tribünün yanı) çok ateşlidir. abilerimiz hep oradadır. ilk meşale falan hemen orda yanar bilen bilir.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eski tribüncüler var burada. Güzel ve yaratıcı tezahüratlar da çıkar, "Şerefine Selçuk" gibi. Maçın içindedir. Gerek gördüğü yerde "Re re re ra ra ra" patlatırlar. Kale arkaları maalesef bir süre sonra otomatik pilota geçiyor. Maçtan çok kopuyorlar. Ben mesela çıldırıyorum son dakikalarda 1 farklı öndeyken ve rakip ataktayken laylaylay takılmalarına.

doğuda 417 blok(dep tribünün yanı) çok ateşlidir. abilerimiz hep oradadır. ilk meşale falan hemen orda yanar bilen bilir.

Eski tribüncüler var burada. Güzel ve yaratıcı tezahüratlar da çıkar, "Şerefine Selçuk" gibi. Maçın içindedir. Gerek gördüğü yerde "Re re re ra ra ra" patlatırlar. Kale arkaları maalesef bir süre sonra otomatik pilota geçiyor. Maçtan çok kopuyorlar. Ben mesela çıldırıyorum son dakikalarda 1 farklı öndeyken ve rakip ataktayken laylaylay takılmalarına.
aynen twitterdan abilerimiz orda genelde. btsdgtsk abimiz vs. candırlar

O tayfa başlarda daha iyidi sonradan biraz parçalandılar.
çoğu passolige karşıdır
almadılar direndiler ama şimdi dönüyorlar yavaş yavaş
mesela twitterı olanlar iyi bilir
yunus dinç (@btsdgtsk) abi bu sene döndü, onun tayfası yetiyor zaten

çoğu passolige karşıdır

Neydi onların adı?

Benim bildiğim o ekip 15-20 yıl önce tribünleri bırakan Yürüyedur ekibinin devamı gibi bir şey.
gate 417

Selcuk Donk orta sahasiyla sampiyon olursak Fatih hoca imkansizi basarmis olacak.

Senin bu yazin benim arogan ve snob tavrimin tatli dille nasil kolayca derdest edilebileceginin ispati olmus , forum saga sola saldirmaya yer arayanlara guzel bir cevap olmustur bu . Hem de bana da guzel bir ders !

113 ten aldigina gore zaten ortadan izlersin . Dogu tribunun ozelligi bolgeselligidir . Yani demin de yazmistim en sag ve sol bu tribune en ucuza kombine bulup girenlerdir , 1900 liraydi sanirim tum sezon. Ama baktim 113 bu mac icin tek mac 400 TL ymis .

Orta bolum senin arzu ve isteklerine daha uygundur , cunku orta bolumun hemen sag ve solu , kose kisimlardan bilet alip da ortaya kumelenen ve senin sevdigin tezahuratci gruplarla bezenmistir , ama bu tip rovansist ve derbi maclarda ona da gerek kalmaz pek , bekledigin ortami bulursun kesin

Sahaya cok yaklasirsan oyuncularla birebir diyalog dahi mumkundur fakat sahsi kanaatim santra cizgisi seni ortadan ikiye kesecek sekilde durup olabilecek en yuksek siraya gitmen .. Orada bizim ahbaplar var , buyuk bir grup , gelmeyeni oluyor illa ki . Hele bir adam var sezonda sadece fb macina gelmek icin kombine aliyor ,tanistik garip gelmisti.

Bir koltuk sana ait degilse oturman yasak degildir , yasaksa da uygulanmaz . Ve unutma ki oturdugun bir koltuktan seni sadece koltuk sahibi kisi kaldirabilir , onun disinda koltuklar ilk gelenindir . bu pek dogru olmasa da boyledir . O yuzden begendigin yere gec otur , sahibi mi geldi ,kalk baska yere otur , izleme acisi ve yeri onemlidir

Tekrardan teşekkür ederim renktaş, gelip görünce kendimiz deneyimleyeceğiz artık, tribünleri ortamı hepsini canlı canlı tecrübe edeceğiz inşallah sizin önceden anlattıklarınız heyecanı daha da artırıyor sadece, ama bana göre her tribün ayrı bir güzeldir bağıranı bağırmayanı sonuçta hepsi Galatasaraylı ve Galatasaray'ın yenmesini isteyen taraftarlar. Görüş açısı da bir yere kadar zaten tribünde maç izlemek televizyonda izlemeye asla benzemez kaçırdığın gol pozisyonunun tekrarı yoktur bu yüzden gözü dört açıp her anı dikkatle seyretmek gerek. dahası maçı her an yaşamak yerine göre uygun tepki vermek, yerinde tezahürat yapmak desteklemek gerek.

O tayfa başlarda daha iyidi sonradan biraz parçalandılar.
çoğu passolige karşıdır

Beratcim takimin durumu ortada. Nasıl kayitsiz kalsinlar kalalim.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dk 65 1 farkla öndeyiz ışık şov başlıyor ve takım uykuya geçiyor

Milli takımdan dönen Selçuk İnan ve Serdar Aziz'in tedavilerinin olumlu geçtiği ve iki oyuncunun Trabzonspor maçında sahada olacağı öğrenildi. Fatih Terim'in sağ bekte Mariano'yu oynatması bekleniyor. (beIN Sports)

Malesef İşlerimden Dolayı Gelemeyeceğim,
Biletimi Bir Arkadaşıma Devir Ettim,
KAVURUN ŞU HAMSİLERİ!

Burak yilmaz kankalarini mutlu etmek icin savasacaktir ama Imparator tokadi vuracak

Burak yilmaz kankalarini mutlu etmek icin savasacaktir ama Imparator tokadi vuracak
Burak Yılmaz bizim defanstan çok bize katkı verecektir hele ki bol bol ofsayta düşüp ayağına gelen toplara duvar gibi dokunup topu bize verecektir. Tek yapabileceği defans arkasına atacağı koşular fakat onu da eskisi kadar iyi yapamıyor mücadele açısından takımını yalnız bırakıyor ve orta saha dirençleri düşüyor. İstediği kadar savaşsın İmparator ve ordusu taraftarıyla birleştiği zaman bu takım kimleri kimleri yendi ki trabzon'u parçalarlar tabi burada ilk gol önemli ilk golü atarsak bu senaryo olur ilk golü yersek gene zorlanırız fakat kazanırız. Bu maçı da kazanmaktan başka çaremiz yok.

Geri
Üst Alt