Yorumlari okudum ulan dedim acaba fb veya ts forumundamiyim. Saka gibi adamlari dove dove tendon. Millet abuk subuk seylere takiliyor.

Neyse ben biraz cikayim forumdan okudukca sacma sapan yorumlari sinirim bozuluyor.

Sanki maci kaybettik ve dordunculuge geriledik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Olcay az önce feci saçmaladı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şahan: "Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Şikeci Trabzonspor diye bağırabiliyorlarsa, Fenerbahçe'yi destekliyorlar demektir. Böyle şeyleri görmek güzel."

Kodumun antenleri size adamlık yaptık zamaninda ama degmezmis. 2010 2011 samp fenerbahçedir. Beter olun haha o kupayi hic bir zaman
Alamayacaksiniz

Güzel bir galibiyet ve 3 puan ...Skor daha farklı olabilirdi Garry Rodrigues biraz tutuktu onun dışında takımda herkes iyidi ayağınıza sağlık aslanlar...

Olcay Şahan iyice kaşındı. Dedi ki şikeci trabzonspor diyorlar demek ki feneri destekliyorlar. Adama demezler mi? Geçen yıl Bursa'ya yatmasanız Rize yerine Bursa düşecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aziz başkanımızın askeri olduğumuz doğrudur. Çatlayın sikeci tsliler.

Domine ettik, düzenliydik takım organizasyonumuz çok iyiydi. Sadece bitiricilik olarak en kötü maçlarımızdan biri oldu bu sezonki. Umarım haftaya onuda toparlarız. İmparatorun askerleriyiz

Yorumlari okudum ulan dedim acaba fb veya ts forumundamiyim. Saka gibi adamlari dove dove tendon. Millet abuk subuk seylere takiliyor.

Neyse ben biraz cikayim forumdan okudukca sacma sapan yorumlari sinirim bozuluyor.

Sanki maci kaybettik ve dordunculuge geriledik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aslinda yedigimiz gole kadar cok iyi oynadik atamadik rahatlikla 4-5 olabilirdi.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 oluyorrrrrrrrr :asd:

DZtzL0MWkAEEWwL.jpg
bu fotoğrafı her yere atmak lazım.

Olcay " Galatasaray taraftarı Trabzona şikeci diyor ise demek ki feneri destekliyorlar. Güzel bir şey demek ki birbirini destekliyorlar...."

Gerizekalı işte ama böyle anladıysa vallahi tercihimi fenerden kunlanıyor olurum açıkçası.

Geri
Üst Alt