Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Gençlerbirliği tarafına nasıl gircez benım Galatasaray paso kartım var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denedinmi satışıGençlerbirliği tarafına nasıl gircez benım Galatasaray paso kartım var
Bilette var hertürlü![]()
Alemin Tek Kralı
Uygun pasalig kartınız yok diyor tabi olmaz GS var çünkü
Bende 2 paso var sıkıntı yokUygun pasalig kartınız yok diyor tabi olmaz GS var çünkü
Ben rahatlık için burdan alacağım ortalar da olabilir tabii 75 lira hiçbirşeyBilette var hertürlü![]()
Alemin Tek Kralı
1. kategoriye baktım sahayı iyi görmüyor sanki hafif yandan
Acaba 2. kategori özellikle tam ortadaki D kategorisi daha iyi olmaz mıydı renktaş hem de daha ucuz 75 TL
Yarın akşama kadar UltraAslan'dan bir iki arkadaştan haber bekliyorum bilet ayarlayabilirlerse diye
Olmadı Gençlerbirliği passo karta başvurup Gençlerbirliği tarafından izleyeceğiz maçı...
Ben rahatlık için burdan alacağım ortalar da olabilir tabii 75 lira hiçbirşey
Alemin Tek Kralı
Bende 2 paso var sıkıntı yok
Alemin Tek Kralı
150 lira 75 arasi bi farklilik vardir muhakkakBen rahatlık için burdan alacağım ortalar da olabilir tabii 75 lira hiçbirşey
Alemin Tek Kralı
Rahatlık derken ne rahatlığı abi tam anlamadım ama rahatsa ben de oradan alayım o zaman beraber izleyelim maçı![]()
Biri logosuz evetBende 2 paso var sıkıntı yok
Alemin Tek Kralı
2 passo var derken biri Galatasaray diğeri Gençlerbirliği mi?
Ya da logosuz takımsız passo kart alabiliyor muyuz herhangi bir deplasman tribününe girebilelim diye?
Biri logosuz evet
Alemin Tek Kralı
Hem Galatasaray hem gençlerbirliği pasosu alabiliyormu bir kişi aynı tc numarasıyla
Kimse dayak atamaz rahat ol tek olmayacağım ankaradan arkadaşlarım olacakBiri logosuz evet
Alemin Tek Kralı
Tamam renktaş 1. kategori C bloktan bilet alırsam seninle iletişime geçerim Gençlerbirliği seyircilerinin arasında Galatasaray gol atınca sessizce birbirimize sarılıp seviniriz artık dayak yememek için![]()
Gençler alma logosuz alHem Galatasaray hem gençlerbirliği pasosu alabiliyormu bir kişi aynı tc numarasıyla