Bilette var hertürlü
b86596de3fb371e62b7cc586d4bdbcb2.jpg

Alemin Tek Kralı

1. kategoriye baktım sahayı iyi görmüyor sanki hafif yandan

Acaba 2. kategori özellikle tam ortadaki D kategorisi daha iyi olmaz mıydı renktaş hem de daha ucuz 75 TL

Yarın akşama kadar UltraAslan'dan bir iki arkadaştan haber bekliyorum bilet ayarlayabilirlerse diye

Olmadı Gençlerbirliği passo karta başvurup Gençlerbirliği tarafından izleyeceğiz maçı...

Hakem Cüneyt Çakır’mış. Feghouli ve Serdar sarı yedi bile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uygun pasalig kartınız yok diyor tabi olmaz GS var çünkü

Dostum Gençlerbirliği passolig kartı almaya başvuracaksın yıllık 30 küsür lira ücreti olacak sanırım yani hem Galatasaray hem de Gençlerbirliği iki kartın olacak tabiki Ercan Bey daha ayrıntılı biliyordur ben de henüz almadım bilet

Bilette var hertürlü
b86596de3fb371e62b7cc586d4bdbcb2.jpg

Alemin Tek Kralı

1. kategoriye baktım sahayı iyi görmüyor sanki hafif yandan

Acaba 2. kategori özellikle tam ortadaki D kategorisi daha iyi olmaz mıydı renktaş hem de daha ucuz 75 TL

Yarın akşama kadar UltraAslan'dan bir iki arkadaştan haber bekliyorum bilet ayarlayabilirlerse diye

Olmadı Gençlerbirliği passo karta başvurup Gençlerbirliği tarafından izleyeceğiz maçı...
Ben rahatlık için burdan alacağım ortalar da olabilir tabii 75 lira hiçbirşey

Alemin Tek Kralı

Serdar ve Feghouli'nin kart sınırında olması çok büyük sıkıntı. Ama önceliğimiz yine de çıkıp bu maçı almak olmalı. Başakşehir maçını sonra düşünürüz.

Hem Galatasaray hem gençlerbirliği pasosu alabiliyormu bir kişi aynı tc numarasıyla

Geri
Üst Alt