feghouli rodrigues mariano ve selçuk leş gibi oynuyor. belhanda baya iyi topla çok az oynadı 1 tane top kaptırdı gerisinde ortalarda yoktu gelişme var.

oyun hic icacici degil..Feghouli yok gibi oynuyor.. Rodri ise ne kanat oynuyor ne forvet oynuyor...
Asiri cok topu dolastiriyoruz.. Tek paslarimiz nadir hic yok gibi... Ikinci yari istek arzu sahaya konulmazsa isimiz cok zor..

Sahanın 3'te 2'sini bize bırakan takıma tek pozisyon üretemedik.

1 puan yeter gibi oynuyoruz bam bam saldırmamız lazım oysaki

Çöpe giden 45 dakika

Gomisi istanbulda bıraksaydık daha iyidi. 10 kişiyiz. Sol tarafta hiç iş yapan yok. Sağ tarafımızda iğrenç oynuyor. İhtiyar takımı gibi ağır çekim oynuyoruz

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dunku Fener'den bile kotu bir ilk yari oynadik . Takimin icine Aykut Kocaman kacmis .

Gol atsak devamı gelebilir ama selçuk ve rodrigues inanılmaz kötü.donk ve sinan girmeli oyuna

Ya bu nedir kardeşim? Yemin ediyorum maça yetişeyim diye duraktan eve koşarak geldim ve 25. dakikada yetişebildim ama 20 dakika boyunca benim kadar koşan bir oyuncu bile görmedim. Ne bu çaresizlik ve bitmiş vücut dilleri? Yok neden oraya koşmadın o da sen neden bana atmadın tribinde tüm oyuncularımız, durağınlıktan öleceğiz yazık günah biraz hareket edin ya. Tehlikeyi geçtim etkili bir atak bile olmadı bu mudur yani konsantrasyon? Şu Rodri beyinsizini sağa at artık hoca en azından maç içinde yer değişsinler adam solda iken sadece zarar.

Belhanda'ya iki tokat atmalı Terim. Eli alışmışken Rodrigues'e de bir tane vursun.

Alnitak Alnilam Mintaka

Tolga ve Eren girebilir ikinci yari.

belhanda selçuk ve fernando ortasahasıyla oynarken niye topu maicon kullanıyor hep anlamıyorum. ikinci yarı rodrigues ve mariano çıkıp linnes ve sinan girse fena olmaz

Böyle bir gamsızlık, isteksizlik, uyuşukluk olamaz. Bu takım bu maçı müdahale olmadan alamaz. Hatta biraz daha ileri gidersek bu takım 4 deplasmanın hiç birini bu oyunla kazanamaz. Şampiyonluk isteyen takımın coşkusu yok bu takımda.

Beraberlik yetiyor sanırım bize.

Bu arada Rodrigues’e 2 milyon eurodan fazla veren enayi varsa kakalayalım hemen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanatlar hiç çalışmıyor, Belhanda'nın sihir yaratması yada duran toptan çakmamız lazım başka türlü çok zor.

İlk yarı özeti; Top hep bizde ama bu Gençler'in istediği bir şey. Kendi yarı sahasının ortasına kadar topla oynamaya izin verip orada Gomis-Garry ve Feguli'ye markajlı baskı yapıp top aldırmamaya çalışıyorlar. Bu yüzden oyunu bir türlü açamadık.

İkinci yarı bekleri ve stoperleri de oyuna katmamız gerekiyor. Garry'i çıkarıp Eren'i alarak 4-3-1-2'ye dönebilir belki.

Belhanda ile Selçuk'u üstüste..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezilhanda ve Kene Kaptan yine sıvıyor.Feghouli'nin şut çekmediği iki pozisyonda rezalet...Vur ulan ne diye hâlâ pas düşünüyorsun?

Geri
Üst Alt