Şu maçtan 3 puan beklemek mucize olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.yari gençler defansına önde basmalıyız gol gelirse gençler risk alacağından daha da fazlasını atabiliriz

Belhanda ve Sosonun bu kadar rahat olması beni aşırı geriyor. Bi reaksiyon gösterin şampiyonluğa götürecek maçlar bunlar beyler. Üstüne bir de Rodrinin tarafın etkinsizliği. Fernando hariç maça iyi başlayan adam yok. Bu kadar yavaş oyun gençlerin işine gelir umarım oyunu açabilirler

Olum iyi misiniz kim hak ediyor şampiyonluğu??? GB'ye puan kaybeden diğerleri mi?

Selçuk çıkıp Sinan girsin Belhanda'yı 8'e çekelim.

Genclerbirliginin gol atma gibi bir derdi yok. 11 kisi alan daraltiyorlar. Daha 30 dk. da Selcuk-Eren degisikligi ile doldur bosalta donulebilirdik. Bu formasyonla ve oyun anlayisiyla gol atmamiz zor.

bu takımın deplasman sorununun en büyük sebebi 10 numara eksikliğidir aylardır söylüyorum.

Tempo çok düşük olmaz böyle herkes belhanda nın ayağına bakıyor

Alemin Tek Kralı

Gomis e cok markaj var kabul ama asiri etkisiz , bazen rodrigues ve fegouli kotu de olsa bir seyler yaratmasi lazim

Mucize inanmaktan geçer.trabzon maçından sonra da asariz keseriz diyodunuz.her macin hikayesi ayni olmaz.bu maçı alacağız insallah

feghouli rodrigues mariano ve selçuk leş gibi oynuyor. belhanda baya iyi topla çok az oynadı 1 tane top kaptırdı gerisinde ortalarda yoktu gelişme var.
Ben dedim ayağına 1 kere top değmesi yeter diye. Koca 45 dk bir halt yapmayan adam neredeyse maçın yıldızı ilan edilecek. :asd:

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodrigues ve Selçuk rezalet

Rodrigues sol da hep aynı hareketi yapıyor ben bile çalım yemem

Selçuk oyun kuracagina ceza sahasında elini kaldırıp duruyor 3 kişi arasında, top gelse napacan o vücutla

ya şu garry ile feghouli oyun içinde kanat değiştiremez diye bir kural mı var acaba

2.yarı bam bama dönmeliyiz, şu lanet beyaz formayı giyince ne oluyor ya bu takıma

Adam eksiltebilen tek kişi Fernando oldu galba.

Geri
Üst Alt