Ulan dakika 90 ileride hava topu almatan başka birşey yapmayan eren ve hatta donkda varken hala yan pas yapan takımdan cacık olmaz.Bu kadar gerizekalı bir takım yoktur.

Ayrıca oyunculardan çok malesef hocama yazılsın bu mağlubiyet. Eren-Gomis olmayacağını gördün daha önce tekrarlamanın anlamı yok. Feghouliyi maç boyu izletmeyecek Sinanla değiştirecektin. Donku alacaksın madem daha erken olacaktı. Yok öyle maçı almam lazım diye galeyana gelip ortadan adam alıp ileri birini koymak işlemiyor artık güzel hocam.

Şampiyonluk gitmedi ama bu mağlubiyet 4 takımıda tekrar yarışa sokmuş oldu. Şuanda fener bile şampiyonluk yarışı içinde çünkü fikstürleri kolay. Bizimse avantajımız rakipler ne oynarsa oynasır biz kalan maçlarımızda gerekeni yaparsak şampiyonluğu göğüsleyeceğiz.

Akhisar deplasmanda bizi elek eder geçer. Aynı şekilde Alanya’da puan kaybı banko. Göztepe maçının pek bir önemi kalmaz zaten o maça kadar ilk 2’den uzaklaşırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfür etmek istemiyorum. Herkes sakşin öfke kusmadan yazsın lütfen. Hepimiz sinirliyiz. Uçlarda gezmeyelim.

Beyler maçtan önce puan kaybi olası demiştim belliydi boyle olacagi terimin beceriksizligi işte

Basak maçini almamiz lazım di bu maçın skoru farketmiyor

Kredimiz var dı kullandık isyan etmeye gerek yok

Degisen cok sey oldu. Basak karsisinda beraberlik kotu ihtimal olarak cebimizde dururken simdi yenmekten baska caremiz yok. İsin kotusu besiktas ile fark kapandi. Bu saatten sonra hersey olabilir. 4 takimda hem birinci hem 4. Olabilir. Bakalim artik hayirlisi neyse o olsun.

Ama bir gercek var sampiyon olacak bir takim gibi gorunmuyoruz

Hayatım boyunca bir maça bu kadar üzülmedim.Resmen şampiyonluğu verdik.Bu moralle başak ve beşiktaşı yenemeyiz.Yensek bile alanyaya kaybederiz.Deplasmanlarda tarihin en kötü futbolunu oynuyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takımda dengesiz futbolcular var.belhanda cıkmasa niye cıkmıyo diyecektiniz.geçin bu işleri

terime kizamiyorum cunku cok sey bekledigi tum oyuncular kotuydu , maiconu , marianosu , hatta nagatomosu , belhanda, fegouli .

3 adam degistirebiliyorsun ve degistirdik de , hic birinden katki alamadik ... oyunda tutsa , bu kez de sinan neden girmedi , donk is yapardi diyecektik acikcasi

6 da 6 yapacak güc var.ama deplasmandaki oyunda önde basmalıyız.gencler muazzam defans yaptı.alanya ve akhisar böyle kapanmaz.göztepe de...

Bu mac futbolun adaletinin olduguna dair iyi bir ornek. Gencler bu maci ancak bu sekilde bir oyun anlayisiyla kazanabilirdi ve de istediklerini aldilar. Biz ise kapanan takimlari arenada dahi acmada zorlanirken deplasmanda sikinti yasayacagimiz cok belliydi.

Cok yetenekli bir takim degiliz. Ayrica orta kalitemizde zayif. En buyuk ozelligimiz coskumuz ancak o da deplasmanda yetmiyor. Mariano son 20 senedir Galatasarayda bek oynamis oyuncular arasinda orta kalitesi en dusuk oyuncu. Buna Cihan Haspolatli ve Sabri dahil

Geri
Üst Alt