Murhanla mi ne konusmustuk eren sakatlaninca cok sevinmistim ... en azindan terimin cift forvet zulmu bitecek dedim ama iyilesir iyilesmez yine ayni bok basladi.
Ya bir insan nasil ders cikarmaz hatalarindan ulan ne zaman eren gomis yapsak elimize verdiler

Ustelik tam belhanda 2.yariya iyi baslamisken gitti feghouliyi selcuku es gecip onu aldi oyundan vefisimizi cekti.. burda belhandaya en cok sallayanlardan biriyim ama 2. Yari garry saga gecince belhanda da vites artirdi gol gelecekti 20 yiil oncede kalan zihniyet herseyin icine etti

buralara bu streslere alısıgız.inşallah alnımızın akıyla şampiyon olacagız.hoca da ders cıkarmıstır bu oyundan

Haftaya bjk cuma, fb cumartesi, biz pazar oynuyoruz. İki hafta üst üste rakipleri önce oynatıp bizi en sona bırakmak da iyi fikirmiş. Yine streese sokacaklar ve dan dun oynayacaklar.

Haftaya Fener ve Beşiktaş puan kaybedecek,biz de başağı yenicez
Sakin olun şampiyonluk gitmedi

9 günlük aradan ötürü konsantrasyon kaybını da işin içine katın.Allah büyük...sakin kalın

Müslim United ile anca bu kadar olur. Profesyonellikleri böyle müslüman topçularin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Galatasaray'ın ilk 11'inin yanlış saymadığıysam 7 tanesi müslüman değil. 4'ü müslüman. Zidane müslüman, Salah müslüman, Benzema müslüman vb.

Hayır abuk sabuk aptalca teorilerini bari mantıklı yerlerde kullanda kapak yeme.

Feghouli ve Belhanda yi Sneijder ve Podolski yerine almadık mı? En önemli iki adamimizin yerine. Feg ve Belhanda papaz torunları doğru.

Zidane futbolu bırakalı 50 yıl oluyor bu ara.
Araplar eringec hain topçudur. Bunu kimse inkar edemez ve istisnalar kaideyi bozmaz ömer seyfettin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Beraberliğe dahi tahammülümüz yokken,bizim beceriksizler yine mağlup olmayı başardı.Arenada oynadığımız oyunun yarısını deplasmanda oynasak,fazladan 10 puanımız olurdu.

Beşiktaş hariç bu Haftadan sonra herkes gençlerin oynadığı futbolu oynayacak bize karşı.

olacak olur.genclerde alper kazması yürek koyuyo,gitti gol attı.adamlar düşmemeye oynuyo.bizde lakayıtlık var sezon genelinde.artık ciddi olma zamanı.

Eren cok erken girdi, maci gereksiz yere krize soktu orada Terim.

Haftaya bjk cuma, fb cumartesi, biz pazar oynuyoruz. İki hafta üst üste rakipleri önce oynatıp bizi en sona bırakmak da iyi fikirmiş. Yine streese sokacaklar ve dan dun oynayacaklar.
bunu defalarca yaptılar sivas kasımpaşa trabzon ve gençler maçı hep başak ve tinercilerden sonra oynanan maçlardı

şu takımın mağlubiyet sayısı trabzonspor ile aynı vallaha rezillik billaha rezillik son dakikalarda en azından berabere bitirelim diye dua ettim.

6 da 6 yapacak güc var.ama deplasmandaki oyunda önde basmalıyız.gencler muazzam defans yaptı.alanya ve akhisar böyle kapanmaz.göztepe de...
üstat en zorlu maç dedik ne taraftar ciddiye aldı ne de takım açıkçası ümit özat futbolun temel dinamiklerini biliyor ama başakşehirin de fikstürü kolay...

üstat en zorlu maç dedik ne taraftar ciddiye aldı ne de takım açıkçası ümit özat futbolun temel dinamiklerini biliyor ama başakşehirin de fikstürü kolay...
abi cok oynadık buraları ve fatih hoca var takımın basında.sonuna kadar inanıyorum.bu maç bende ciddi sıkıntı yarattı,9 günlük aradan ötürü.bekliyodum bu kaybı

Geri
Üst Alt