götünüzle değil beyninizle maç analizi ve tahmini yapın biraz. 4-5 atarız diyorlardı oysa puan kaybı bekliyorduk ama yenilgiyi beklemiyordum başakşehire haftaya vuramazsan kepenki kapatırsın bu kadar basit.

yapilan bütün transferler bos.
ancak idare ediyor iste, heleki maicon mariano tam bos, bunlarla her deplasman maci zor !
bu saaten sonra zor sampiyon olunur, eger bu maci alsaydilar ozaman gelecek hafta final maci olurdu.
artik final olarak bakmiyorum o maca cünkü bunlar o maci alsa bile ila deplamanda icine edecekler.
kendi sahasinda bukadar iyi oynayip herkesi yenip disarda cöplerden daha cöp olan takim biraha yoktur heralde.

bugün maçı veren teknik direktör eskisi terimdir, rodriguezi solda bitiren bu zat nasıl olduysa onu ikinci yarı sağa alınca dakika 60 a kadar sağdan inanılmaz yüklenmeye başladık lakin bidon terim bidon feghoouliyi sahada tutup ,iyi yada kötü ortada tek ince iş yapan belhandayı çıkarınca iş o an bitti,gerisi hikayedir ,terim gibi futbol aklı 20 sene geride olan bir herif ancak fosilleşmiş kongre üyeleri tarafından batırılan bir takıma nasip olur,yazık...

Eren degisikligi dogruydu cikan Belhanda degil Selcuk olmaliydi bence ancak bunlarin hicbiri bu yenilgiyi aciklamaz. Bugun 3 puan almamiz mucize olurdu bu oyunla

Müslim United ile anca bu kadar olur. Profesyonellikleri böyle müslüman topçularin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Dimi.. Salah ya bak mesela.
Ya böyle absürd yorum mu olur Leo... Mağlubiyete bağlayalim...

İyiki kırk yılda bir salah çıktı. 100 sene konuşursunuz artık.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Mahrez'i de unutmayalım

erenin oyuna girmesi dogruydu.ama takımda yardımlaşma 0 dı.kenar bekleri ve öndeki oyuncular dogru düzgün orta kesmedi,çizgiye inmedi.dolayısı ile gençler kolay bi 3 puan aldı.

Yenen gole takilmiyorum , 0-0 da bitse ayni durumda olacaktik .. basaksehirden 2 puan gerideyiz , 1 puan geride de olsak kazanmak zorunda idik

besiktastan 1 puan ondeyiz, 2 puan onde de olsak yine maglubiyet kredisi yoktu

terim herkesi degistirip sisirmeye girmekte hakliydi fakat ilk yariyi cope attik .. fakat artik basaksehir ve besiktasi yenersek is bitiyor diyemeyecegiz , besiktas devre disi kalir bu durumda ama basaksehir hatta averaja gore fb son haftaya kadar potada kalacaktir

Deplasmanda 3/3 yapabileceğimize inanan var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üçün birini bile alamazlar deplasmanda. kötü futbolu geçtim heriflere sanki narkoz verip sahaya çıkarıyorlar deplasmanda bu nasıl bi ruhsuzluktur anlamadım

Berabere bile kalmayı beceremiyor takım deplasmanda bu kadar karakter yoksunluğu ayıptır. 3 maçtan 3 puan bile çıkarsan acayip avantajın vardı yazıklar olsun.

Takimda winner karakterli oyuncu yok, hepsinin üzerinde ölü topragi.

Gelecek sezon 6-7 takviye sart.

Ümit Özat isimli serefsiz karambol cocugunu sevindirmemiz de kremasi oldu.

Akbil sporu yenersek yeniden sampiyonlugun en büyük adayi oluruz.

Haftaya basaksehirinde eli güçlendi. Mutlak galibiyet için saldıracakları maçta şimdi beraberlik dahi onları şampiyonluk yolunda bi hayli rahatlatacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşırı ciddiyetsiz bir takım vardı sahada duran top savunmasında bile herkes birbirine bakıyordu.

Geri
Üst Alt