Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
götünüzle değil beyninizle maç analizi ve tahmini yapın biraz. 4-5 atarız diyorlardı oysa puan kaybı bekliyorduk ama yenilgiyi beklemiyordum başakşehire haftaya vuramazsan kepenki kapatırsın bu kadar basit.
Ne yazik ki belirtmem gerekiyor bu macta puan kaybina kesin gozuyle bakiyorum
Hatta maglup olacagimiza eminim diyebilirim
Deplasmanda 3/3 yapabileceğimize inanan var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugün maçı veren teknik direktör eskisi terimdir, rodriguezi solda bitiren bu zat nasıl olduysa onu ikinci yarı sağa alınca dakika 60 a kadar sağdan inanılmaz yüklenmeye başladık lakin bidon terim bidon feghoouliyi sahada tutup ,iyi yada kötü ortada tek ince iş yapan belhandayı çıkarınca iş o an bitti,gerisi hikayedir ,terim gibi futbol aklı 20 sene geride olan bir herif ancak fosilleşmiş kongre üyeleri tarafından batırılan bir takıma nasip olur,yazık...
Mahrez'i de unutmayalımDimi.. Salah ya bak mesela.Müslim United ile anca bu kadar olur. Profesyonellikleri böyle müslüman topçularin.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ya böyle absürd yorum mu olur Leo... Mağlubiyete bağlayalim...
İyiki kırk yılda bir salah çıktı. 100 sene konuşursunuz artık.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yav hehe onlarda eşek ya fırsat gelmiş maç verecekler bide bu saatten sonra
üçün birini bile alamazlar deplasmanda. kötü futbolu geçtim heriflere sanki narkoz verip sahaya çıkarıyorlar deplasmanda bu nasıl bi ruhsuzluktur anlamadımDeplasmanda 3/3 yapabileceğimize inanan var mı ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2006 da Denizli'ye 2010 da Trabzon'a maç değil şampiyonluk veren biz değil onlardı.Hiç belli olmaz bu işler
Burdayim, sen nerdesin?Akşama burda ol delikanlı küçük bi işimiz var
Burdayim, sen nerdesin?
Çoğumuzun salladığı Belhanda'nın çıkmasına şaşırdıysak bir tuhaflık var...Belhanda cikmaz yaw boyle bir macta. Ah ah.