yapilan bütün transferler bos.
ancak idare ediyor iste, heleki maicon mariano tam bos, bunlarla her deplasman maci zor !
bu saaten sonra zor sampiyon olunur, eger bu maci alsaydilar ozaman gelecek hafta final maci olurdu.
artik final olarak bakmiyorum o maca cünkü bunlar o maci alsa bile ila deplamanda icine edecekler.
kendi sahasinda bukadar iyi oynayip herkesi yenip disarda cöplerden daha cöp olan takim biraha yoktur heralde.
takımı böyle ruhsuzlarla doldurursan deplasmanlar tabi kaybolurlar. melo,elmander gibi adamlar için depasman farketmez ama şuankiler gazla çalıştıkları için sadece iç sahada varlar

62b5075b786fa09bd61487834c713a64.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

1. Fazla güzel oynamaya çalışıyoruz.. #BarcelonaSendromu diyelim buna... Daha efektif oynamalıyız üçüncü bölgede

2. Kanatları hiç kullanamadik... Feg ve Garry den vasat bir performans.

3. Gomis çok yanlız kalıyor...

Basaksehir maci final maci. O macta golu erken bulmak sart. Ya o mactan sonra geri donus yapacagiz, ya da sampiyonluga el sallayacagiz.

bu mactan cıkarılacak en önemli ders gereksiz risk almayacaksın.duran top ve korner çalışacak Galatasaray.böyle maçlarda kornerden falan gol bulman lazım.

Basaksehir maci final maci. O macta golu erken bulmak sart. Ya o mactan sonra geri donus yapacagiz, ya da sampiyonluga el sallayacagiz.
ben rahat sampiyon oldugumuz bi sezonu hatırlamıyorum.2006,2008,2012 ve 2015in farklı versiyonu bu sezon.

gerçekçi olmak gerekirse. deplasman fobisi olan,duran top sorunu olan ve karakter koyamayan futbolcularla dolu bi takımın bu dakikadan sonra şampiyonluğu çok zor. bu sorunlara rağmen bugün şampiyonluğa yaklaşabilirdik ama olmadı fırsat kaçtı

fb ile dalga geciliyor ama dun de yazdim , 4 macta 0 gol yediler .. tamam guzel oyun yok belki ama gol yemiyorlar

sen iki haftadir 90 inci dakikalarda gol yemektesin .

konya macinda yedin , son dakikada cikarabildin
ts macinda yedin , allahtan 2-0 idi , ona ragmen 1 dk bile izdirap oldu
bu macta yine son dakika golu ile 1 puan daha gitti

cok degil 3 gol yedin ama sana nelere mal oldu ya da olabilirdi

o esnada fb 0 gol yedi .. kocaman in mantalitesi ile alay edilmesi bu yuzden bana anlamsiz geliyor

o değilde şampiyon olunca buradaki inanmayan kişilerde inanan kişilerden daha fazla kutlayacak :)

Yenen gollerin cogunda veya yapilan hatalarda hep maicon var

Serdar da var. Hatta Serdarin yedirdigi gol sayisi fazladir. O golde Maiconun hatasi oldugu kadar diger oyuncularin da hatasi var. Feghouli kendi yari alanimiza kadar kosamaya bile tenezzul etmedi. Keza sanirim Fernandoydu, yedigi calimi ben yemem.

Belhanda ve Feghouli önde pres dahi yapmadı. Bu kadar rahat oynarsan rakibi açmak imkansız hale gelir. Ümit Özat'ın puan alması için yapması gereken buydu. Ve kapanan takımlara karşı ne derece opsiyonsuz olduğumuzu görmüş olduk. İyi bir ders oldu bu maç. Bazı oyuncuların durumunu gözden geçirmek için de fırsattı.

Şu kornerleri de artık ne selçuk ne belhanda kullansın diğer x bir isme fitim fix ön direkte toplar şaşmıyor

Sampiyonluk gitmedi sadece bir maclik kredimizi kullandik bitti. Hala sampiyonlugun en buyuk adayiyiz. Basaksehiri mutlaka yenecegiz haftaya. 6 haftanin 2 sinde daha puan kaybedebiliriz gibi duruyor. Ancak ben hicbir takimin 18 puan alabilecegini dusunmuyorum.

Geri
Üst Alt