trabzon macında son dklarda yenen gol bi uyarıydı.ciddiyet eksikliği var.bu maçtaki şok umarım işe yarar.

Çok büyük avantajı teptik.Bunu yenip başagıda yenseydik 100 de 100 şampiyonduk.Ligin belkide en kritik haftasında bütün oyuncular berbat performans sergiledi.Bundan sonra içerde beşiktaş ve başak maçlarından 6 puan şart.Yoksa zora girdi.

Aha basladi yine bizim taraftar :D

Evet 1 mac kaybettik kesin 5. oluruz beyler :D

Haftaya kazaniriz, yine sampyion derler :D

yazıyı bir daha oku.. Başakşehir'i haftaya 4-0 bile yensek Alanya,Akhisar,Göztepe deplasmanlarını kesin kazanırız diyor musun? Ben bu 3 maçtan diğer 2 maça göre daha çok korkuyorum.

Her iç saha maçından sonra 3 gün travesti gibi geziyorum. Benim gibi sıradan bir taraftar kadar çaba harcamıyor ama adamlar. Başakşehir'i yensek ne olacak? Gidip Alanya'da, Akhisar'da puan bırakacaklar. Vallahi bezdim. Şiştim. Bizim dışımızda bu kadar tiyatro dönerken, tek işiniz kendi maçlarınızı kazanmak yahu. Yeter be. Bütün sinerjiyi kendi kendimize piç ettik yine.
takımda karakter ve yürek koyacak oyuncu az.sene sonu şampiyon olsak dahi değişim şart.

Takım korner kullandığında heyecanlanamıyorum
Boş boş bakıyorum
Frikik olduğunda topun gerisin de ki adamı görüp heyecanlanamıyorum

Eski fatih hocanın takımlarından eser yok. Bu takımı fatih hoca kurmuş olsa sanıyorum bu karakterde ki oyuncuları almazdı. Bu takım şampiyon olacak bir takım değil aslında ama hoca büyük sinerji yarattı gazla gidiyoruz. İnşallah oluruz

TapaTalK

Sivas'a Ve gençlere biz de Beşiktaş da yenildi
İş derbilere kaldı beyler
Başakşehiri ve Beşiktaş'ı yenerek şampiyon oluruz.
Olumlu şeyler söyleyin
Adamlar 6 puan gerideyken olumlama yapıyor, sizin takımınız önde negatiflik yayıyorsunuz

nereden cikti o ? 2 puan gerideyiz , 1 puan one gececegiz en iyimser olarak , ne kredisi , bugun berabere de kalsaydik , ustune basaksehiri yensek yine beraberlik kredimiz yoktu

Basak bizim disimizda en az 1 mac daha puan kaybedecektir. 6 macta 5 galibiyet 1 beraberlik sampiyonluk getirir.

trabzon macında son dklarda yenen gol bi uyarıydı.ciddiyet eksikliği var.bu maçtaki şok umarım işe yarar.

100% katiliyorum , bir nimetti orta sahadan son dakikada gol yemek , hem bir bedeli olmadi hem de son dakikada bile bu olabiliyor dedirtti ama terim eski terim degil demek ki ,ya da lafini gecirtemiyor , yumusamis tavirlari biraz

ote yandan bence bu macta yenen golun fazla bir bedeli yok belki ama topu kaptiran kadar faul yapip indirmeyenlerin de gunahi var

BITEN BIRSEY YOK. BASAKSEHİRİ YENECEGIZ 1 P FARKLADA OLSA LIDERLIGI ALACAGIZ. SONRASI ALLAH KERIM. FENER HAFTAYA BAY. ORDAN UMIT YOK. AKH. IN PUAN ALMASINI BEKLEYECEHIZ.

şampiyon olsak dahi ilk 11den 6-7 oyuncu değişmeli,net.neyse bu maç bitti artık.konusmaya luzum yok.

sadece bi daha 9 gun ara olmasın.gerekirse hafta içi oynayalım ama 9 gun olayı rezalet..

Sivas'a Ve gençlere biz de Beşiktaş da yenildi
İş derbilere kaldı beyler
Başakşehiri ve Beşiktaş'ı yenerek şampiyon oluruz.
Olumlu şeyler söyleyin
Adamlar 6 puan gerideyken olumlama yapıyor, sizin takımınız önde negatiflik yayıyorsunuz

Terimle deplasmanda tudorun takımı gibi oynadıktan sonra önde olsa ne yazar ki şuan 1 puan gerideyiz önde falan değiliz.

Fatih Terim: "Maç 0-0 bitebilir miydi? Evet. Ama sağolsun ona da bizimkiler izin vermedi.. Ayrıca taraftara seslenmek istiyorum. Kredimizi kaybettik, şampiyonluğu degil. Biz sonuna kadar götüreceğiz ve şampiyon olacağız."

o değilde şampiyon olunca buradaki inanmayan kişilerde inanan kişilerden daha fazla kutlayacak :)

Allah aşkına bırakın şu iki hale bölme işlerini. Sevinecek tabi Terimi sevmeyende sevinecek şampiyonluk gitti diyende sevinecek. Ne yapsın hocam öyle dedim sevinmesin mi? Kimisi daha karamsar, zor burdan dönmez diyor kimisi daha umutlu ama emin ol ikiside istiyor o şampiyonluğu. Baya manasız buluyorum şu olayı

Benim yorumuma gore son mac beraberlik dahi bizi sampiyon yapacak. Bu kisisel gorusum tabii ki suan icin boyle bir matematiksel ustunlugumuz yok.

Bazı arkadaşlar inanmayanlar şampiyon olduğumuzda konuşmasın diyorlar. 7 mağlubiyet almış takımın şampiyon olması herşeyin toz pempe olduğu anlamına gelmiyor. Diğer takımların leş olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca başakşehir maçını bugünkü oyuna bakarak nasıl garanti görüyorsunuz. O kadar kolay değil

E6553 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başımızda Terim varken kalan maçlar üzerine olasılık kasma gereği duymuyorum. Kalan haftalarda gereken yapılır ve şampiyon olunur. Her daim dediğimiz gibi Allah Kerim, Fatih Terim!

Geri
Üst Alt