- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
trabzon macında son dklarda yenen gol bi uyarıydı.ciddiyet eksikliği var.bu maçtaki şok umarım işe yarar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha basladi yine bizim taraftar
Evet 1 mac kaybettik kesin 5. oluruz beyler
Haftaya kazaniriz, yine sampyion derler![]()
takımda karakter ve yürek koyacak oyuncu az.sene sonu şampiyon olsak dahi değişim şart.Her iç saha maçından sonra 3 gün travesti gibi geziyorum. Benim gibi sıradan bir taraftar kadar çaba harcamıyor ama adamlar. Başakşehir'i yensek ne olacak? Gidip Alanya'da, Akhisar'da puan bırakacaklar. Vallahi bezdim. Şiştim. Bizim dışımızda bu kadar tiyatro dönerken, tek işiniz kendi maçlarınızı kazanmak yahu. Yeter be. Bütün sinerjiyi kendi kendimize piç ettik yine.
nereden cikti o ? 2 puan gerideyiz , 1 puan one gececegiz en iyimser olarak , ne kredisi , bugun berabere de kalsaydik , ustune basaksehiri yensek yine beraberlik kredimiz yoktu
trabzon macında son dklarda yenen gol bi uyarıydı.ciddiyet eksikliği var.bu maçtaki şok umarım işe yarar.
Basak bizim disimizda en az 1 mac daha puan kaybedecektir. 6 macta 5 galibiyet 1 beraberlik sampiyonluk getirir.
Sivas'a Ve gençlere biz de Beşiktaş da yenildi
İş derbilere kaldı beyler
Başakşehiri ve Beşiktaş'ı yenerek şampiyon oluruz.
Olumlu şeyler söyleyin
Adamlar 6 puan gerideyken olumlama yapıyor, sizin takımınız önde negatiflik yayıyorsunuz
o değilde şampiyon olunca buradaki inanmayan kişilerde inanan kişilerden daha fazla kutlayacak![]()