Kimse kusuruma bakmasın ama bu takım şampiyon mampiyon olamaz bu deplasman oyunuyla. Sezon başından beri düzelecek düzelecek diye diye lig bitti be.

Ben ümidimi kaybettim ne yalan söyleyeyim. İnşallah yanılırım ki korkunç şekilde ihtiyaç duyuyoruz şampiyonluğa
genclerbirliği inanılmaz kapandı ve 9 günlük aradan sonra oynandı maç normal.ama trabzon macı sonrası böyle bi oyun futbolculara yazar.
Sergencim.. Bu kaçıncı deplasman maçımız oldu?
Karabük... Kayseri ve Osmanlı deplasmanları hariç bu takım ortalıkta yok ki.

Alanya göztepe ve Akhisar gibi zor deplasmanlarımız daha mevcut.

Sergencim.. Bu kaçıncı deplasman maçımız oldu?
Karabük... Kayseri ve Osmanlı deplasmanları hariç bu takım ortalıkta yok ki.

Alanya göztepe ve Akhisar gibi zor deplasmanlarımız daha mevcut.
belki bugün 30 kere dedim ama o maçlarda açık futbol oynanır.ve galip geliriz diyorum.belki göztepe maçına şampiyon cıkarız.Allahın işi olur mu olur...deplasman kaderi değişecek abi.göreceksin

Düşündükçe sinirleniyorum. 1 kişiyi üç adamın tuttuğu maçta böylesine kapanan takıma karşı topu kanatlara yığıp üstelik bu kadar etkisizlerken bir şeyler bekledik. İdrak edemiyorum. Kaleye şut atmak yasak mı bu kadar mı zordu. Selçuğun 2 şutu hariç var mı başka? Kaçırdıysam hatırlatın. Böyle maçta ortadan yardır dikine kaleyi gördün at şutunu bir olmaz iki olmaz illa takarsın birini kaleye. Nasıl yapamazlar ya sabııırrr ya sabır

haftalardır en zor maçımızın olacağını söylerken gençlerin oyun tarzını bildiğim için söylüyordum. katı defans anlayışını kendi sahasında en iyi uygulayan takım. 1 puana yatmışlardı 3 puan aldılar. 1 puan bile bizim için iyiydi. bu tarz takımlara karşı kazanmak zordur. futbol oynamaya çalışan takımları göztepe kayseri vs yenmek daha kolaydır. bugün ilk golü atsaydık muhtemelen farka gidecekti maç ama olmadı işte. bu takım başakşehir ve beşiktaşı çimlere gömüp hakederek şampiyon olacaktır. en zor maçımız bence akhisar maçı. çünkü akhisar kaptığı toplarla çok hızlı çıkabilen tehlikeli bir takım.

Önder Özen: "Galatasaray şampiyonluğu kaçırırsa, bu Igor Tudor ya da Fatih Terim yüzünden değil, kadro yetersizliği sebebiyle olacak."

En dogru yorum bu. Hoca malesef baska oyuncu yok diye Selcuk, Donk, Eren gibi oyunculardan verim almaya calisiyor. Yedek kulubemiz anadolu takimi seviyesinde.

bu arada bugün 19 mayıs stadyumunda maçtaydım ve taraftarımız muhteşemdi. en çokta onlara üzüldüm. bütün maçlara gittim ankarada ama bu kadar iyi organize olmuş tribünlere sığamamış ve çok baskın bir taraftar grubu görmedim. gurur duydum. helal olsun.

son bişey daha.basaksehir macını kazanırsak sonra ne olacakki diye bişey yok.kazanacagız bundan sonra...mecburuz.hersey bizim elimizde.deplasmandaki talihsizlik ve karı gılıklı oyun son bulacak.buna inanıyorum.

içim kan ağladı.... sağlık olsun ama 1 puan bile iyiydi bence.

Basaksehir sampiyon olamaz. Cunku haftaya yenecegiz. Sampiyonu icerideki besiktas maci ve de kalan deplasman maclari belirler. Besiktasin bizi arenada yenebilecek kalitesi var.

Herkes bizim gibi ötlek mi, gidip deplasmanda catir catir oynarlar. Yenerler mi, yenebilirler. Sasirmam. Görünen o ki BJK‘yi Sampiyon yapacaz. Önce basagi yenerek, sonra da Bjkye takilarak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi bi de benim anlamadigim, neden yenemiyorsak, berabere kalmayi beceremiyoruz, ya yeniyoruz ya dagiliyoruz. 7 maglubiyetimiz var 28 haftada, yani 4 mactan 1‘ini kaybediyoruz. Cok fazla. O 7 maglubiyetin 3‘ünde berabere kalmayi basarsan, simdi 60 puanla liderdin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ulan ruhsuzlar, 9 gun bekledik, karsiligi bu muydu? Lidersin ve gidip kume dusme hattinda olan takima yeniliyorsun, aci olan taraf da oyuncular reaksiyon bile gostermedi, hirs yoktu, kazanma arzusu yoktu, verilen berbat ortalar, yavas oynamamiz, muslera'nin topu hizli oyuna sokmamasi, bir tane olumlu yonumuz yok.

BIRAKIN HESABI KİTABI ATATÜRK HAVALİMANINA TAKIMI KARŞILAMAYA GİDİYORUZ!
SAAT 00:00
#ultrAslan
50 defa karşıla yine sonuç bu,taraftara yazık iflahımız kesildi 3 yıldır

1523308447924.webp

her zaman soyluyorum , bu sene de husran olursa yine once dursun , sonra terim , belki ufaktan cengiz filan denecek ama esas sorumlu olan oyuncular yine selfie ve tezahurat ile karsilanacak

esas aktor oyuncular olmasina ragmen en az elestiri onlar aliyor .. bir lato yu yuhalama sayesinde nagatomo alindi belki sol bek kurtarildi ... oyuncuya tepki olusmadikca kesinlikle performans alamayiz bunlardan

Ulan ruhsuzlar, 9 gun bekledik, karsiligi bu muydu? Lidersin ve gidip kume dusme hattinda olan takima yeniliyorsun, aci olan taraf da oyuncular reaksiyon bile gostermedi, hirs yoktu, kazanma arzusu yoktu, verilen berbat ortalar, yavas oynamamiz, muslera'nin topu hizli oyuna sokmamasi, bir tane olumlu yonumuz yok.
ben de yazdıklarına ekleyeyim.trabzon macındaki istek ve coskunun zerresi yoktu.biraz olsa kazanmıstık zaten.içerde ve deplasmanda aynı istek ve cosku ile oynarsak şampiyonluk gelecek.net.

Onları zayıf yerlerinden vurabiliriz hem ahmet oğuz hem de uğur gibi 2 tane bek oyuncusu üzerine oynarsak kırmızı kart bile aldırırız

Ümit Özat o kadar çakal bir hoca ki beşiktaş deplasmanında orta saha oyuncuları bile hücum gücü yüksek oyunculardı işte bu yüzden bu ülkedeki hocalara kızıyorum ve çoğuna güvenmiyorum neden o maçta bugün ki benzer bir anlayışla sahaya çıkmadı. Bugün çıktığı sistem 6-3-1 gibi bir sistemdi açıkçası normal sistemleriyle oynasa rahatlıkla yenebileceğimiz bir maçı öyle bir sistemle çıktı ki tamamen oyunu kitledi. Tabi burada Galatasaray taraftarı olduğum için hayal kırıklığı yaşıyorum ne yazık ki rakip doğru sistemle çıktı bugün eğer başakşehir de oynasa, beşiktaş da oynasa ya da başka bir takım da oynasa pozisyon dahi üretemezdi. Bu takımın zayıf halkası Ahmet ve Uğur'du ikisini de kesip yerlerine stoperleri koydu ve alan daraltması yaptı. Gomis'e 3'lü markaj yaparak orta açmamızı sağladılar ki kafa vuracak adamımız yoktu tamamen sistemlerine ayak uydurduk.

Böyle maçlar nasıl oynanır özellikle içerisi bu kadar kalabalıksa rakibi çözmek istiyorsan 0'a inip içeri veya yay'a doğru çıkarırsın tabi bunu kaç kez yaptık 1 ya da 2 başka da böyle bir pozisyonumuz yok ki olmaması da çok normal çünkü doğruları yapamadık.

Bugün Gençler'in kadrosunu gördükten sonra direk keşke defansif anlarda 4-3-3'lü hücumda 3-4-3 gibi bir formasyonla oynasak diye düşündüm;
---------------Muslera------------------
Mariano--Maicon--Serdar--Nagatomo
------Donk---Fernando---Selçuk-------
--Feghouli-----Gomis-----Belhanda----

Tabi iş işten geçtikten sonra bir şey değişmeyeceği için yapacak bir şey yok önümüze bakmalıyız bundan sonra ki süreçte rakipleri daha iyi analiz etmeliyiz bugün hem belhanda hem selçuk çıkıp kanat ortalarına dönmemiz doğru değildi sabırlı oynamalıydık ama sonuç ne olursa olsun hocamıza güvenim tam kalan 6 maçta 6 galibiyet alabiliriz daha önce yaptık yine yapabiliriz.

Geri
Üst Alt