- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
inanmıyorsan takıma şampiyonluğa
tutma kardeşim
git feneri tut beşiktaşı tut
Tamam canım sence hangi takımı tutayım onuda söyle bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmıyorsan takıma şampiyonluğa
tutma kardeşim
git feneri tut beşiktaşı tut
Sergencim.. Bu kaçıncı deplasman maçımız oldu?genclerbirliği inanılmaz kapandı ve 9 günlük aradan sonra oynandı maç normal.ama trabzon macı sonrası böyle bi oyun futbolculara yazar.Kimse kusuruma bakmasın ama bu takım şampiyon mampiyon olamaz bu deplasman oyunuyla. Sezon başından beri düzelecek düzelecek diye diye lig bitti be.
Ben ümidimi kaybettim ne yalan söyleyeyim. İnşallah yanılırım ki korkunç şekilde ihtiyaç duyuyoruz şampiyonluğa
belki bugün 30 kere dedim ama o maçlarda açık futbol oynanır.ve galip geliriz diyorum.belki göztepe maçına şampiyon cıkarız.Allahın işi olur mu olur...deplasman kaderi değişecek abi.göreceksinSergencim.. Bu kaçıncı deplasman maçımız oldu?
Karabük... Kayseri ve Osmanlı deplasmanları hariç bu takım ortalıkta yok ki.
Alanya göztepe ve Akhisar gibi zor deplasmanlarımız daha mevcut.
Basaksehir sampiyon olamaz. Cunku haftaya yenecegiz. Sampiyonu icerideki besiktas maci ve de kalan deplasman maclari belirler. Besiktasin bizi arenada yenebilecek kalitesi var.
ya vallahi şampiyonlugu en cok hakeden taraftar bizim taraftar bu sezon.Allah bu takımdaki dengesizlerin ayaklarına güç kuvvet versin ne diiym.
50 defa karşıla yine sonuç bu,taraftara yazık iflahımız kesildi 3 yıldır
ben de yazdıklarına ekleyeyim.trabzon macındaki istek ve coskunun zerresi yoktu.biraz olsa kazanmıstık zaten.içerde ve deplasmanda aynı istek ve cosku ile oynarsak şampiyonluk gelecek.net.Ulan ruhsuzlar, 9 gun bekledik, karsiligi bu muydu? Lidersin ve gidip kume dusme hattinda olan takima yeniliyorsun, aci olan taraf da oyuncular reaksiyon bile gostermedi, hirs yoktu, kazanma arzusu yoktu, verilen berbat ortalar, yavas oynamamiz, muslera'nin topu hizli oyuna sokmamasi, bir tane olumlu yonumuz yok.
Onları zayıf yerlerinden vurabiliriz hem ahmet oğuz hem de uğur gibi 2 tane bek oyuncusu üzerine oynarsak kırmızı kart bile aldırırız