Dün de söyledim, Gencler macı Başakşehir macından da zor olacak. Yensek yüzde 70 şampiyonduk bugün, elimzideki fırsatı kaçırdık. Gomis, belhanda, feg falan deplasman kedisi. Cacık olmaz bunlardan deplasmanlarda. Gomis'in bu listeye girmesi çok üzücü ama ne yazık ki durum böyle. Baskı yapmıyor, koşmuyor yürüyor sahada, içerde koşmak kolay kimse kusura bakmasın.

Başakşehir ve Beşiktaş'tan 3 puan alırsak şampiyon oluruz, 1 beraberlik hakkımız bile yok.

başakşehir artık yenmek zorunda değil. kontrollü oynar geriden hızlı toplarla çıkar yener bizi biz de rahatlarız. sahadaki oyunculara sanki koymuşlar parasını vermemişler. çuvalla para alıyorsunuz maç bitse de eve gitsek modundaydılar. bu takım mı şampiyon olacak ?deplasman performansı böyle olan takım şampiyon olmasın zaten götü boklu anadolu deplasmanlarında puan alamıyoruz bu halle CL deplasmanlarında perişan ederler bizi.

Duran topları ne savunuyoruz,ne atabiliyoruz. Adamlar bizi kilitleyince duran toplar ve uzaktan şutlarla açabilirsin ama bizde her ikisi de yok. Nasıl gol gelecek ki??

En yakın iki rakibimizle kendi sahamızda karşılaşacağız normal şartlarda asrın hediyesi bu tokatla geç. Ama böyle salak saçma deplasman kayıpları bizi anca 4. yapacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün de söyledim, Gencler macı Başakşehir macından da zor olacak. Yensek yüzde 70 şampiyonduk bugün, elimzideki fırsatı kaçırdık. Gomis, belhanda, feg falan deplasman kedisi. Cacık olmaz bunlardan deplasmanlarda. Gomis'in bu listeye girmesi çok üzücü ama ne yazık ki durum böyle. Baskı yapmıyor, koşmuyor yürüyor sahada, içerde koşmak kolay kimse kusura bakmasın.

Başakşehir ve Beşiktaş'tan 3 puan alırsak şampiyon oluruz, 1 beraberlik hakkımız bile yok.

Basak ve Besiktasi yenersek deplasmanda 1 beraberlik kredimiz var.

Üzgünüm ama bu gidişle 2.lik bile zor. Deplasman sorunu,duran top sorunu bir türlü çözülemedi. Başak ve Bjk maçlarını kazansak bile 3 deplasman korkutuyor.

Sampiyonluk gitmedi sadece bir maclik kredimizi kullandik bitti. Hala sampiyonlugun en buyuk adayiyiz. Basaksehiri mutlaka yenecegiz haftaya. 6 haftanin 2 sinde daha puan kaybedebiliriz gibi duruyor. Ancak ben hicbir takimin 18 puan alabilecegini dusunmuyorum.

Ben düşünüyorum. 8taş veya akbilsporun şampiyon olması için ellerinden geleni yapacaklar. Biz elimizdeki fırsatı teptik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o yüzden gol gelmedi.hocaya falan suc atamıyorum
Hocaya bende çok bir şey söyleyemiyorum...Oyuna müdahale dakikası falan doğruydu sahada kötü oynayan adam o kadar çoktu ki hoca da şaşırdı...Golü yediğimiz anda ki yüz ifadesi herseyi anlatıyordu aslında...

beni en cok üzen kasımpaşa,sivas ve gencler macından 1 puan cıkarabilecekken ,çeşitli nedenlerle ve sansızlıktan yenilmemiz.aşacagız bütün sorunları...

Sağ beki oyun zekası yüksek diye övüyoruz savunmada delik deşik, 10 numara oynayan adamı koşuyor diye övüyoruz ne şut atmayı biliyor düzgün ne de pas. Topların çoğunu eziyor yakaladığı pozisyonları da şut atamadığı için bitiremiyor. Stoperi de iyi frikik atıyor diye övüyoruz. Takımda Fernando ile Gomis hariç pozisyonunun gereğini yapan adam yok neredeyse. Beyler araplara domalmak için götünüzü yırtmayın hiç biraz zor deplasmanlarda araplarda Gomis'te kayıp işte yılda bir denk getirirlerse iyi oynuyorlar. İçerideki maçlarda zaten rakip yarı sahada oynadığımız için geriye koşup efor sarfetmiyorlar. Bizim içerideki maçlarda şu an 40 yaşında eski yıldız bir futbolcuyu getir o da iyi top oynar. Kendinizi kandırmayın boşuna CL'ye bu kadroyla gidersek ebemizinkini tersten görürüz.

Üzgünüm ama bu gidişle 2.lik bile zor. Deplasman sorunu,duran top sorunu bir türlü çözülemedi. Başak ve Bjk maçlarını kazansak bile 3 deplasman korkutuyor.
Aha basladi yine bizim taraftar :D

Evet 1 mac kaybettik kesin 5. oluruz beyler :D

Haftaya kazaniriz, yine sampyion derler :D

hoca oyuncu değişikliklerinde berbattı. oyundan ilk çıkması gereken feghouli hiç çıkmadı, oyuna son girmesi gereken eren ilk girdi.

oyundan çıkması gerekenler feghouli(rezalet oyun) ve selçuktu(ona sahada gerek olmaması)

oyuna yasin ve sinan girmeliydi.

selçuk oyundan çıkınca belhanda orta sahaya çekilmeliydi.

son oyuncu değişikliğinde ise eren artık yapacak bir şey yok denerek sahaya sürülürdü.

nagatomo neden hiç çizgiye inmiyor ? hocanın önünde oynamasına rağmen bir türlü çizgiye inip oyuna genişlik kazandıramadı. onun yüzünden oyun sürekli orta ve sağ tarafa sıkıştı kaldı. sol kanada giren sinan da soldan orta yapma kabiliyetine sahip bir futbolcu değil. adam forvet zaten.

Basak ve Besiktasi yenersek deplasmanda 1 beraberlik kredimiz var.
Nasıl 1 beraberlik kredin oluyor.O iş bitti.6 da 6 yapamazsan şampiyon olamazsın.Bugün de zaten şampiyonluğu bıraktık bu maçla.Ben dua ediyorum 2. olalım bari.Bu işlerde ilk puan kaybeden kıçını kolay kolay toplayamaz daha ve malesef ilk kaybeden de biz olduk

o değilde şampiyon olunca buradaki inanmayan kişilerde inanan kişilerden daha fazla kutlayacak :)

Olsak senden çok kutlarızda unut onu olamayız malesef
1512199.jpg

Her iç saha maçından sonra 3 gün travesti gibi geziyorum. Benim gibi sıradan bir taraftar kadar çaba harcamıyor ama adamlar. Başakşehir'i yensek ne olacak? Gidip Alanya'da, Akhisar'da puan bırakacaklar. Vallahi bezdim. Şiştim. Bizim dışımızda bu kadar tiyatro dönerken, tek işiniz kendi maçlarınızı kazanmak yahu. Yeter be. Bütün sinerjiyi kendi kendimize piç ettik yine.

Haftaya fener by geçiyor her şeraitte açık seçik şike yaparak yendiği sivasla oynuyor zira..bjk puan kaybedecek inşallah..okan buruk adamdır elinden geleni yapacaktır akhisar..bize gelince teknik olarak değil tamamen hissi olarak 2-1 kazanacağız..bugünkü oyun için sürpriz bir oyun değildi bence rakip hata yapsa ancak gol atabilirdik yapmadı yenildik

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt