Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki bu hafta bütün rakiplerimize 1.20 oran vermelerine ne diyorsunBöyle maçlar oran üstünden yorumlanmaz 3 sonucun da çıktığı çok.Ama bu maçı alırsak geri kalan bütün maçları alırız oran da önemli olmaktan çıkar.
Peki bu hafta bütün rakiplerimize 1.20 oran vermelerine ne diyorsunminimum 1 tanesi patlar diyorum ben
Kasimpasayada öyle diyordusinan bilginin deyimiyle antrenman havasında geçecek bir maç olur
Beşiktaş bu hafta içeride takılmazsa daha da takılmaz..Başakşehir de takılmaz.Fenerin takılma ihtimali daha yüksek.5. lik yarışı da bu haftadan sonra iyice şekillenir zaten.Trabzon içeride Kayseriyi yener.Arkadakilerin hiçbiri de kazanamaz bu hafta.Yani bjk ve başak'ın içerideki rakiplerinin hiçbir amacı olmaz artık.Belki Göztepe diyeceğim ama ondan da umut yok bu hafta.Medel-Necip orta sahasıyla yenerler o derece vahim durumdalarBana da öyle geliyor,bu hafta olmasa dahi lig bitene kadar üçü de içerde en az 1 maçta puan bırakacak bence.
Ne koyduk beeee
O degilde cok iyi koydukDaha koymadık renktaş
önceden de böyle dedin dediğin olmadıZor gibi gözüken ama en kolay geçecek olan maçtır, en az 2 farkla kazanacağız maç sonu bulun beni.