09/0420:00 16GençlerbirliğivGalatasaray1 146
mbs3.png
3.70 3.20 1.60
@Sarper Yıldırım yorum alabilir miyiz :)

sinan bilginin deyimiyle antrenman havasında geçecek bir maç olur

Bana da öyle geliyor,bu hafta olmasa dahi lig bitene kadar üçü de içerde en az 1 maçta puan bırakacak bence.
Beşiktaş bu hafta içeride takılmazsa daha da takılmaz..Başakşehir de takılmaz.Fenerin takılma ihtimali daha yüksek.5. lik yarışı da bu haftadan sonra iyice şekillenir zaten.Trabzon içeride Kayseriyi yener.Arkadakilerin hiçbiri de kazanamaz bu hafta.Yani bjk ve başak'ın içerideki rakiplerinin hiçbir amacı olmaz artık.Belki Göztepe diyeceğim ama ondan da umut yok bu hafta.Medel-Necip orta sahasıyla yenerler o derece vahim durumdalar

Bu haftada 4 takım kazanacak diye düşünüyorum

İddaa da 1.60 oran var fakat düşecektir 1.35-1.40 civarına çekileceğini düşünüyorum avrupada oranlar 1.50 civarlarına inmiş durum da bu durum da bugün ya da yarın iddaa 1.35 yapacaktır

Gençler'in düşüncesine göre şekillenecek maç. Ümit'i sevmesem de realist bir hoca olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk havası yakalamış bir Galatasaray karşısında fiziki ve mental yıpranmayı göze alamaz. Hedef maçları Osmanlı ile. Kadroları da pek kaliteli değil ve formsuzlar. Şok bir baskıyla ilk yarıdan bitirmemiz lazım maçı.

Pazartesi gunune neredeyse 7 gun var . Guzel bir hazirlik ve form grafigi yakalamak icin gayet yeterli bir zaman

G.Birliği - 3
Basaksehir - 3

Bu 2 maçtan 6 puan çıkarırsak %90 şampiyon oluruz ...

Geri
Üst Alt