Biri logosuz evet

Alemin Tek Kralı

Tamam renktaş 1. kategori C bloktan bilet alırsam seninle iletişime geçerim Gençlerbirliği seyircilerinin arasında Galatasaray gol atınca sessizce birbirimize sarılıp seviniriz artık dayak yememek için :D
Kimse dayak atamaz rahat ol tek olmayacağım ankaradan arkadaşlarım olacak

Alemin Tek Kralı
Emin ol o tribünde düşündüğünün çok renktaş olacak. Biri de benim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Passolig ile ilgili sorular sorulmus . Deplasman takimi olarak ev sahibi tribunden bilet almak icin hem ev sahibi takimin bilet kosullarini saglamaniz lazim (ornegin genclerbirligi logosu diyorsa o) , hem de deplasmana giden takimin logosunun oldugu karta sahip olmamaniz gerekir

Eger Gs kartiniz varsa bu karti telefon yoluyla iptal ettirmeniz lazim . Aksi takdirde bu kategori icin uygun passoliginiz yoktur hatasi alirsiniz . Transfer etmeye calisan olursa yine ayni hatayi alir

Hocaya da futbolculara da güvenim tam. Maçı Aykut Kocaman bile yönetse biz kazanacağız.

Gençlerbirliği ekstra yönleri olan takım değil. Sahamızda 5 atmıştık diye hatırlıyorum. Tek endişem bu sezon zaman zaman bize karşı ekstra motive olan takımlara karşı deplasmanda aynı direnci gösteremedik. Bunu yaşamazsak Selçuk ve Gomis'in golleriyle maçı kazanırız.

Takım yeterki psikolojik olarak iyi hazırlansın Fernando etkisiylede 3 puanı alıp döneriz....

Serdar ve Feghouli sınırda umarım kart görmezler Başakşehir maçın da her ikiside sahada olmalı...

Biz de Gençlerbirliği tarafından biletimizi aldık Pazartesi'nin gelmesini bekliyoruz bir an önce artık.

Galatasaray formamızı giyip bağırıp çağırıp tezahürat yapamayacağız belki de ancak yine de takımımızın yenmesi için canı gönülden destek vereceğiz.

Pazartesi gününe kadar altımızdaki rakiplerin birinden puan kaybı bekliyoruz inşallah. Ama hepsi kazansa da biz de kazanırız sorun değil.

Karabük, Osmanlı kesin küme düşer, 3. takım da ya Konya olur ya da Alanya büyük ihtimalle. Gençlerbirliği önemli spor adamı eski başkanları merhum İlhan CAVCAV'ın isminin ligimize verildiği bu senede küme düşmez bence, bize yenilseler dahi daha 6 maçları muhtemel alınacak 18 puandan 10 puan alırlarsa ligde kalırlar.

Çok tedirginim bu maç.
İçerde taraftarın katkısıyla hem baskıdan skorsuz çıkmıyoruz hem de nefesin yetmediği zamanları idare edebiliyoruz. Ama dışarda nefes biter bitmez maç bizim kaleye yokuş aşağı oynanıyor resmen.
Bi de maç Pazartesi. Haftasonu herkes maçını kazanmış olursa onun da stresi olur.

Sonraki maç da Başakşehir. Serdar, Feghouli sarı kart sınırındalar. Başakşehir maçına stoper ikilisini değiştirerek çıkmak çok kötü olur.

Umarım iyi hazırlanıyoruzdur. Bu sene şampiyon olabilecek miyiz bilmiyorum ama ben her maç 1 yıl fazladan yaşlanıyorum.

Bu sezonu denge dengeoglulu sezona benzetiyorum, vurup vurup devam etcez son haftalarda

Galatasaray 'ın tökezlemesi için elinden gelen her şeyi yapıyorlar

Ama bunların hepsini üst üste koyup şampiyon Galatasaray yazdıracağız ...

pazar günü bile değil p.tesi !!! ulan alaynızı ust uste koyup champion olacagız

Madem maçın hakemi cüneyt oldu, Haluk bilginer'in İhsan Yıldırım tiplemesiyle zamanında Fener maçında penaltımızı vermeyen Muhittin Boşat'a yazdığı şiiri anımsayalım;

Muhittin Muhittin
Bizim takıma sen ne ettin, nettin
Görmedin mi topa eliyle vurdu Brezilyalı
Yani şüphe ediyor insan
Yoksa Aziz Yıldırım sana aldı mı bir yalı
Hem de mobilyalı
Görmezden geldin kabak gibi smaçı
Beraberliğe bağladın hakkımız olan maçı
Kolay vermek tabi
Korneri autu taçı
Fekat
Penaltıyı vermeyip yoldurdun bana başı saçı