Bunu ve başakı yenersek fark iki maça çıkıyor. O zaman bjk maçında yenilme lüksümüz olur

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yenilmesi.. İçlerinden geçeceğiz. Münih taktiği yeter

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bencede yeneceğiz ama yenilsek bile hala lider olmanın avantajı olacak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ve önümüzdeki haftayı kayıpsız atlatırsak bizi durduramazlar diye düşünüyorum.

yerimde duramıyorum yav su mac saati bir an evvel gelse :)

9 gün ara mı olur Allah belanı versın tff

Başak maçını kazanacağımıza eminim ama bu maç sıkıntılı.

Ulan bugün ne güzel maçımız olmalıydı, haftaya pazar şampiyonluktaki rakibimiz ile maçımız var, herifler cuma oynadı biz pazartesi oynayacağız, adamların 3 gün kârı var, adi TFF, size de koyacağız, desteklediğiniz hükümetsporunuza da koyacağız, böyle ucuz ali cengiz oyunlarıyla Galatasarayı hedeflediği/kitlendiği şampiyonluktan nah alıkorsunuz.​
Şerefsizler.​

Pazartesiden pazara cok zaman var , bu hafta pazartesi oynayip 9 gun ara var diye kizmiyor muyuz ?

Basaksehir de cuma oynadi ta pazar oynayacak , ayni durum butun takimlara denk geliyor

6-7 gun ara var , gayet yeterli

Pazartesiden pazara cok zaman var , bu hafta pazartesi oynayip 9 gun ara var diye kizmiyor muyuz ?

Basaksehir de cuma oynadi ta pazar oynayacak , ayni durum butun takimlara denk geliyor

6-7 gun ara var , gayet yeterli

Kritik haftalara girilmişken bu kadar geniş olmamalılar, ben burada art niyet hissediyorum, zaten bir tiyatroya şahit olmuyor muyuz iki gündür? Heriflerin maçını çarşamba sabah ezanıdan sonraya bile koysalar Erol denen düzenbazın takımını yine yeneceklerdi, onlar ter attılar sadece, formalite, cumaya koymalarının sebebi daha fazla dinlenip çalışabilsinler diye, ben bunu böyle görmek istiyorum.

Besiktas ve Basaksehir bu deplasmandan 0 la döndü biz burada bir kazanırsak tüm deplasman olayını sıfırlarız diye düşünüyorum,Sonraki deplasmanlarımız kesinlikle daha kolay olacak,Çok önemli maç

Bugün rahatça oynanabilirdi bu maç.

Allah belanı versin TFF.

sent via GSC

Bugün oynansa güzel olurdu cidden. GS maçının olmadığı bir hafta sonu çok anlamsız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanatlılar 16, biz 13 günde 4 maç yapacağız. Böyle bir fikstür sıkışıklığının tek izahı Galatasaray'a çelme takma umududur.

Masus yapıyorlar ve bizim bu dümenleri anlamadığımızı sanıyorlar.

2012 de kapalı ışıklar altında Demirörenin kupayı verirkenki yüz ifadesini hatırlayın.Sizce bu adamlar bizim iyiliğimizi ister mi?

Maçı pazartesiye koymalarının sebebi seyirci gitmesin diye eşşek değiliz bunu anlamayacak.Kaldıki lider takımın maçları her zaman prime timeda olur.
Yarın Ankaralı renktaşlarımız iki elleri kanda olsa avuçları patlayana kadar takımımızı alkışlasın ve boğazları yırtılana kadar bağırsınlar.
Bu maçı geçip haftaya Başakşehiri yenince onlar da götlerinin üstüne otururlar rahat ederler o zaman 8-9 gün kaldı oyunun bitmesine sabredin..

Sabah 9 da oynatsalar da şampiyon olacağız, 1 gün arayla oynatsalar da şampiyon olacağız.Korkunun ecele faydası yok.

farketmez isterse 3 günde 1 maç yapalım , sonuçta bizim ne yapacağımız önemli.
ben teknik kadro ve oyunculara güveniyorum , şampiyon gibi oynayıp bu zorlu deplasmandan altın değerinde 3 puanı çıkaracağız

Kritik haftalara girilmişken bu kadar geniş olmamalılar, ben burada art niyet hissediyorum, zaten bir tiyatroya şahit olmuyor muyuz iki gündür? Heriflerin maçını çarşamba sabah ezanıdan sonraya bile koysalar Erol denen düzenbazın takımını yine yeneceklerdi, onlar ter attılar sadece, formalite, cumaya koymalarının sebebi daha fazla dinlenip çalışabilsinler diye, ben bunu böyle görmek istiyorum.

Malatya mevzusu mac programi ile ilgili degil , o konuya katilsam da kanitlayabilecek bir durumumuz yok

Fiksture gelince , bu haftada sikayet ediyoruz , son trabzon maci ile gencler maci arasinda cok gun var diye , bu kez de bizim az basaksehirin gunu fazla

Basaksehirin de cok gunduz maci oldu , besiktas ile fb nin de cok cuma veya pazartesisi oldu , acip bakabilirsiniz

Bugun oynanmasina gelince , bein sports ile federasyonun arasinda hangi haftalarda gunde cift mac yayinlanabilecegine iliskin protokol var yani tff kafasina gore 17 de fb yi 19 da Gs yi oynatiyorum diyemiyor , ayni saatte zaten olmaz

Burada tek mesele eger bizim cuma ve pazartesimiz fazla ise ona itiraz edilebilir ama bu deplasman maci , yani 5% seyircilik yer icin pazartesi maci gibi dusunmek lazim , iyice incelemek lazim

Linnes yok kadroda

Fikstürden sorumlu tff yöneticisi fanatik bjk lı olduğunu biliyorum sadece. Miller ne derse haklıdır

Geri
Üst Alt