Bu deplasman oyunuyla nasıl şampiyonluk planlıyoruz anlamıyorum. Daha Alanya, Akhisar ve Göztepe’yle oynayacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır yani düşünüyorum oynadığımız takımda Gençlerbirliği gerçekten kafayı yiyeceğim bu ne rezil oyundur arkadaş gelen geçen tokatlamış sen ise 1 tane şut çekemiyorsun koca 45 dakika ikinci yarıda ne varsa saldır sonra saçma bir gol ye ve kapanış süper taktik....

Selçuk çıkmalı belhanda geri gelmeli , sinan veya Eren girip 4-4-2ye dönmeliyiz.
3 stoper arasında gomis oynayamıyor. Dolayısıyla atağımız yok.

En iyi oyanayan şuan malesef selçuk devam etmeli.
Rodri baya affalıyor kapanan takımlara ne yapacağını bilmyior

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ümit 1 puan yeter diye kapalı oynayacaktır 5'li savunma çıkarsa şaşmam duran toplar önemli bu maçta çok pozisyona girebileceğimizi düşünmüyorum.
İlk 45 dakika itibarıyla öngörülerim çıktı.Duran top alabilmek içinde biraz hırslı,istekli oynamak lazım herkes olduğu yerde duruyor kimse hareketli oynamıyor.

Feghouli ve Rodrigues adam eksiltip pozisyon yaratmadigi surece baya zorlanacagiz gibi duruyor

Tam riski artırıp beraberliği de kaptıracağımız maç havası var. İnşallah öyle olmaz.

Takım tempoyu deplasman maçlarında bir türlü kontrol edemiyor.

Klubeye bak

329C5F79-2C7C-4646-89B6-E165F5DBC0B2.webp

Gençlerbirliği Iyi kapaniyor Ve bu maç öncesinde de belliydi açikcasi. Derhal çift forvete dönüp Pogba kazmasini hataya zorlamaliyiz. Isimiz çok Ama çok zor.

Kaleye 2 sutumuz var 2si Selcuk.

Not. 1 de Garry

savunma arkasına kosu yapmalıyız ama pas hatası yapmamalıyız.hucumda doğru kararları vermeliyiz artik

Mariano Rodri sağ kanadı ve Sinan'ın sol ayağını kullanabiliriz ikinci yarı.

Benim tanıdım Terim, Sinan'ı 11 de başlatabilir ikinci yarı da... beklemeden

çok top kaybediyoruz. oyun kuramıyoruz. oyunu sıkıştırıyorlar işte göbekten oynamaya çalışıyoruz. azıcık kanatlara insek yetecekte kanatlara inip göbeğe dönüyoruz indiğimizde de çok saçma bi oyun vardı ilk yarı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hücumdaki oyuncu sayımızın artması lazım. Gomis'e top aldırmıyorlar. Sinan veya Eren hemen ikinci yarı başında girip orayı 2'lemeli.

Geçen her dakika aleyhimize. Selçuk-Belhanda ikilisi fazlalık. Bir tanesi çıkmalı.

Garry de bir performans düşüklüğü var ...

Geri
Üst Alt