bu is Terimle olmaz dedigimde bana kizmisti Terimciler,Tudor u Takim satiyor basarisizligin sebebi Tudor degil dedim,oyuncular dedim.Ayni oyuncularla Terim devam ediyor ve Takimimiz ortada.Evimizde Tudorla da kazaniyorduk ve iyi oynuyorduk,dis sahada kötü oynuyorduk,ee Terimle de ayni.Fatih Terim de Maci okuyamiyor.Eren i oyuna aliyor,Eren oyuna girdikten sonra da doldur bosaltlar basliyor.Tam Amatör Takim Futbolu ve sunu da görüyoruz ki Terim Antrenörlügünde hic ilerlememistir,bildigim bileli ayni sekilde Takim yönetiyor.4-4-2 ve dolur bosalt,baska bildigi hic birsey yok

bu is Terimle olmaz dedigimde bana kizmisti Terimciler,Tudor u Takim satiyor basarisizligin sebebi Tudor degil dedim,oyuncular dedim.Ayni oyuncularla Terim devam ediyor ve Takimimiz ortada.Evimizde Tudorla da kazaniyorduk ve iyi oynuyorduk,dis sahada kötü oynuyorduk,ee Terimle de ayni.Fatih Terim de Maci okuyamiyor.Eren i oyuna aliyor,Eren oyuna girdikten sonra da doldur bosaltlar basliyor.Tam Amatör Takim Futbolu ve sunu da görüyoruz ki Terim Antrenörlügünde hic ilerlememistir,bildigim bileli ayni sekilde Takim yönetiyor.4-4-2 ve dolur bosalt,baska bildigi hic birsey yok

ben bu dedigine yuzde yuz katiliyorum , ama terim ve tudor degil , genel olarak katiliyorum .. insanlarda surekli bir sorumluyu antrenor ya da yonetimde arama huyu var

oyuncular sahada gezinse de ucu hic dokunmuyor onlara .. 10 td de degisse oynamadilar mi ne yapacaksin ? bunu da yolu seyirciden geciyor

5 atacağız, en kolay maç, Belhanda şov yapacak diyenlere kürekle dalasım var da sabır çekiyorum hayırlı geceler.....

Yalnız Şenol'da Aykut'da bu konularda daha kötüler bu sezon ki maçlarda tescilli maçları var Terim gene en azından bir şeyler deniyor onlar sadece izliyor ben hala bizim için en iyi hoca tercihi olduğunu düşünüyorum burada hocaya yüklenmek doğru olmaz sezon başı kendi tarafından kurulmayan bir kadroya geldi bazen şartlar farklı şeyler denemeye iter denedi fakat olmadı hatta maicon hata yapmasa belki en azından 1 puan alacaktık tabi bu da yetmezdi 2-3 sıra yukarıda hocayı da eleştirdim burada hocayı da savunmaya çalışmıyorum ama tüm hesabı ona kesmek doğru olmayacaktır.

Bu lig için asıl konuşulması gereken konu anadolu hocalarının gönlünden geçen takımları şampiyon yapma planlarıdır mesela Konya - Sergen yalçın / Trabzon - Rıza çalımbay / Gençlerbirliği - Ümit özat bu lig hocaları yerli olmaya devam ettiği süre boyunca sürekli bu tarz birbirine çelme takmaya çalışacaklar hatta daha defansif çıkıp durdurmaya çalışacaklar diğer takımlara öyle oynamayacaklardır haftaya ahmet oğuz ve uğur gene ilk 11 olacaktır hatta büyük bir takımla maçı olsa gene oynatacaklardır bu sistem bir tek bizim maça özeldir. Bu ülkede en büyük futbol katilleri teknik direktörlerdir çünkü yönettikleri takımla rakiplere çelme atmaya çalışıyorlar mesela Okan Buruk hem beşiktaş hem de fenerbahçe'den puanlar aldı hatta iddaa ediyorum önümüzdeki hafta da Akhisar - Beşiktaş maçında bu tarz bir yaklaşım olacak. Umarım bir gün herkes kendi tuttuğu takım için değil yönettiği takım için gerçek bir mücadele ortaya koyar o zaman bu ülkede futbol gelişir.

Yazık çok yazık şu maçtaki 1 puanı bile arayacağız,6/6 dan başka çaremiz kalmadı

antrenorlerin oyun sistemlerinin bu kadar sebep goruldugu baska bir lig yoktur herhalde , umit , ya da okan , samet , kim olursa olsun elbette rakibin gucune , onu durdurabilme stratejisine gore oynayacak , tabi ki malatya ile genclerin ligdeki durumuna gore konsantreleri ayni olmayacak

demin de yazdim , karabuk ile genclerbirligine yenilen bir basaksehir var mesela , belki ikisi de kume dusecek takimlara lig lideri 6 puan birakti ,hatta sanirim istanbulda da gencleri yenemediler , 8 puan eder

ligdeki her takimin basina bunlar sadece turkiyede degil her yerde geliyor , bunlar uzerinden okuma yapmak cok anlamsiz geliyor bana

bu is Terimle olmaz dedigimde bana kizmisti Terimciler,Tudor u Takim satiyor basarisizligin sebebi Tudor degil dedim,oyuncular dedim.Ayni oyuncularla Terim devam ediyor ve Takimimiz ortada.Evimizde Tudorla da kazaniyorduk ve iyi oynuyorduk,dis sahada kötü oynuyorduk,ee Terimle de ayni.

Terim büyük macları oynatıyor ama

Herşeyi geçtim bu takımda ki topçular neden şut çekmiyor biri bana açıklayabilir mi ceza sahası içine dahi girip pas yapmaya çalışıyoruz feguliye 2 fırsat geldi vurmadı , belhandaya fırsat geldi vurmadı ilk 15 dk içinde oldu bunlar atsak fişi çekicektik atamayınca iyice kitlendik böyle rakipleri başta açıcan açamazsan böyle 0 puanla dönersin.

Yalnız Şenol'da Aykut'da bu konularda daha kötüler bu sezon ki maçlarda tescilli maçları var Terim gene en azından bir şeyler deniyor onlar sadece izliyor ben hala bizim için en iyi hoca tercihi olduğunu düşünüyorum burada hocaya yüklenmek doğru olmaz sezon başı kendi tarafından kurulmayan bir kadroya geldi bazen şartlar farklı şeyler denemeye iter denedi fakat olmadı hatta maicon hata yapmasa belki en azından 1 puan alacaktık tabi bu da yetmezdi 2-3 sıra yukarıda hocayı da eleştirdim burada hocayı da savunmaya çalışmıyorum ama tüm hesabı ona kesmek doğru olmayacaktır.

Bu lig için asıl konuşulması gereken konu anadolu hocalarının gönlünden geçen takımları şampiyon yapma planlarıdır mesela Konya - Sergen yalçın / Trabzon - Rıza çalımbay / Gençlerbirliği - Ümit özat bu lig hocaları yerli olmaya devam ettiği süre boyunca sürekli bu tarz birbirine çelme takmaya çalışacaklar hatta daha defansif çıkıp durdurmaya çalışacaklar diğer takımlara öyle oynamayacaklardır haftaya ahmet oğuz ve uğur gene ilk 11 olacaktır hatta büyük bir takımla maçı olsa gene oynatacaklardır bu sistem bir tek bizim maça özeldir. Bu ülkede en büyük futbol katilleri teknik direktörlerdir çünkü yönettikleri takımla rakiplere çelme atmaya çalışıyorlar mesela Okan Buruk hem beşiktaş hem de fenerbahçe'den puanlar aldı hatta iddaa ediyorum önümüzdeki hafta da Akhisar - Beşiktaş maçında bu tarz bir yaklaşım olacak. Umarım bir gün herkes kendi tuttuğu takım için değil yönettiği takım için gerçek bir mücadele ortaya koyar o zaman bu ülkede futbol gelişir.
@[B]ultrAslan[/B] adlı kullanıcıya yanıt olarak

Hepiniz gidersiniz İmparator kalır bu Galatasaray ruhundan uzak laubali kadro sezon sonu değişecektir. Mağlubiyete isyan eden oyuncu gurubunu imparator tekrar kuracaktır hayırlısıyla bu sezonu şampiyon çıkartalım yeter.

bu arkadaşın dediği dogru.bu laubali futbolcu gurubuyla şampiyonluk büyük bi başarı.ama deplasman engellerini aşacagız.göreceksiniz.

besiktas da , ustelik evinde cok zorlandi genclerbirligine .. ama iste malesef ki "they have talisca ,we dont" durumu vardi . onlar da kitlendi golu bulamadi ama nasil gecmiste hagi , nasil alex kilitleri aciyorsa , hem alanya hem gencler maclarini talisca aldi

bizde boyle bir adam bir turlu cikmiyor kritik maclarda .. gomis masallah 7 maglubiyette de ortada yok , 5-1 lik basaksehir macindaki tek golu haric

herkes sezon basindan beri gomisten cok memnun ama ben ne bu kritik maclarda ,ne derbilerde , ne de avrupa elemesinde gordum

tamam o kitlendiginde esas aktorler diger oyuncular olmalilar , buna katilirim ama bir kere de gomis bir kritik macta kurtardi diyelim yani , hayalet gibi resmen

@[B]ultrAslan[/B] adlı kullanıcıya yanıt olarak

Hepiniz gidersiniz İmparator kalır bu Galatasaray ruhundan uzak laubali kadro sezon sonu değişecektir. Mağlubiyete isyan eden oyuncu gurubunu imparator tekrar kuracaktır hayırlısıyla bu sezonu şampiyon çıkartalım yeter.

bu arkadaşın dediği dogru.bu laubali futbolcu gurubuyla şampiyonluk büyük bi başarı.ama deplasman engellerini aşacagız.göreceksiniz.

Bu değişim bir anda olmayacaktır bu takıma 2-3 transfer bile yetecektir ben bu oyuncu grubunun da kalitesiz olduğunu düşünmüyorum aksine tamamen birbiriyle hiç oynanmış bir oyuncu grubu ilk senesinde şampiyonluğa oynuyor bu kolay bir iş değil hem başakşehir hem beşiktaş senelerdir oturmuş kadrolarıyla mücadele ediyorlar. Bu kadro seneye gerçek seviyesine çıkacaktır ve üstüne 3 güzel takviye gelir.

Bu değişim bir anda olmayacaktır bu takıma 2-3 transfer bile yetecektir ben bu oyuncu grubunun da kalitesiz olduğunu düşünmüyorum aksine tamamen birbiriyle hiç oynanmış bir oyuncu grubu ilk senesinde şampiyonluğa oynuyor bu kolay bir iş değil hem başakşehir hem beşiktaş senelerdir oturmuş kadrolarıyla mücadele ediyorlar. Bu kadro seneye gerçek seviyesine çıkacaktır ve üstüne 3 güzel takviye gelir.
bu da dogru

ayrica gomisi kilitliyorlar ,ondan varlik gosteremiyor lafina katilmiyorum , iki ornek vereyim , ronaldoyu kac mactir dunyanin en iyi savunma takimlarindan juventus kitlemek icin herseyi yapiyor , ama adam uzun topa kosup atiyor , kafayla atiyor , rovesata ile atiyor

bir baska aklima gelen oyuncu , salah ... bu adamin uzerinde surekli 2li bazen 3 lu markaj var ... ama sutla atiyor , karambolden atiyor atiyor

levandovskiyi bjk az adamla mi kontrol etmeye calisti , atan atiyor yani ..

besiktas da , ustelik evinde cok zorlandi genclerbirligine .. ama iste malesef ki "they have talisca ,we dont" durumu vardi . onlar da kitlendi golu bulamadi ama nasil gecmiste hagi , nasil alex kilitleri aciyorsa , hem alanya hem gencler maclarini talisca aldi

bizde boyle bir adam bir turlu cikmiyor kritik maclarda .. gomis masallah 7 maglubiyette de ortada yok , 5-1 lik basaksehir macindaki tek golu haric

herkes sezon basindan beri gomisten cok memnun ama ben ne bu kritik maclarda ,ne derbilerde , ne de avrupa elemesinde gordum

tamam o kitlendiginde esas aktorler diger oyuncular olmalilar , buna katilirim ama bir kere de gomis bir kritik macta kurtardi diyelim yani , hayalet gibi resmen

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçında Talisca konusuna hiç ama hiç katılmıyorum hatta o gün ki ümit özat açıklamalarına bakarsanız biz buraya beşiktaş'ı yenmeye geldik diyor orta sahada DOS oyuncusu yokken OOS oyuncularıyla doldurmuş tamamen hücum oyuncularım defansa yardım ederse yenebiliriz diyordu. O maç gençlerbirliği ne kapandı ne de bir şey yaptı hiçbir şey yapmadı beşiktaş güle oynaya kazandı.

Beşiktaş - Akhisar maçı derseniz Talisca vardı neden 0-0 bitti ya da 10 kişi rakibe neden gol atamadılar çünkü rakip kapandı ve alan savunması yaptılar tıpkı bugün ki Gençlerbirliği gibi...

Bu tarz kaç tane maç sayarım o kadar üst düzey futbolcu değil yetenekli şut ve gol konusunda çok iyi fakat her maç kazandıramıyor 2 maç kazandırır 4 maç puan kaybettirir çünkü mücadele noktasında beşiktaş'ı her zaman yalnız bıraktığı konusunda kendi taraftarları bile yakınıyor.

bu durumda sunu dusunmeliyiz , karar verici golu kim ne kadar atmis ... hep ornek veriyorum , ama oyle ama boyle talisca 2 senedir tam bu haftalarda devreye giriyor

gecen yil , once bize , sonra trabzona , sonra yine kitlenen genclerbirligi macinda goller atti , bjk 3 unu de kazandi ve isin garibi 3 golu de frikikten atti ve faul de kendisine yapilmisti , burada onemli olan bu tip maclarda kilidi acmak ... neden akhisara atamamis ? oyle olsaydi 34 de 34 yapmasi gerekirdi bjk nin .. elbette talisca nin da bir ise yaramadigi anlar olacaktir

ama bu sezon hem alanya hem gencleri 1-0 yendiler , gule oynaya filan yenmediler ... o golu atamasan 0-0 lik bahsettigin akhisar maci gibi olurdu ve puanlar giderdi , o yuzden de 1-0 lik maclarda o 1 golu hep ayni adam atmissa 2 sezondur , demek ki skora ve puantaja etki ediyor demektir , demek ki diger oyuncular onun golle sonuclandirdigi yetenegi sahada gosteremiyorlar demektir

Abi bi de benim anlamadigim, neden yenemiyorsak, berabere kalmayi beceremiyoruz, ya yeniyoruz ya dagiliyoruz. 7 maglubiyetimiz var 28 haftada, yani 4 mactan 1‘ini kaybediyoruz. Cok fazla. O 7 maglubiyetin 3‘ünde berabere kalmayi basarsan, simdi 60 puanla liderdin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Çünkü Risk aldık.
3P almak için risk aldık...plan olmadı.

Ha 0, ha 1 P farketmez dedik

Çünkü Risk aldık.
3P almak için risk aldık...plan olmadı.

Ha 0, ha 1 P farketmez dedik

Risk almadık ya top falan oynamadık risk alan takım sağdan soldan yardırır birşeyler yapardı biz komple uyuduk 90 dk boyunca sivas ve paşa maçlarındada yenildik ama böyle değildi takım malesef stresi kaldıramadı gençlerin oyuncuları bile bizden daha sağlam durdular.

Risk almadık ya top falan oynamadık risk alan takım sağdan soldan yardırır birşeyler yapardı biz komple uyuduk 90 dk boyunca sivas ve paşa maçlarındada yenildik ama böyle değildi takım malesef stresi kaldıramadı gençlerin oyuncuları bile bizden daha sağlam durdular.
stres değil boşvermişlik

Geri
Üst Alt