Manasiz olur , floryada ise tamam ama yine stadyum filan meselesi ise gereksiz

Yeter artik ya biraz takimi kendi haline birakmak lazim. Bu kadar baskiyi kaldiramiyorlar iste. Taraftara acik antremana falan gerek yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2015te mersin deplasman maçı mesela büyük bal...antep deplasman maçı büyük bal....ama akhisar macında hakettik galibiyeti.bütün bunların dısında 2015te içerdeki maçlarda çok ballıydık bilhassa.son 6 maçtan içerde oynanan 4 maçta 8-10 puan kaybedebilirdik.içerde futbol olarak kötüydük.ben burda herkesin sinir stres halinde oldugunu hatırlıyorum maç bitene kadar.
o kadroda sneijder,melo dışında elle tutulur adam yoktu ama mücadele,hırs vardı. yetenek açısından vasat bi takım olmamıza rağmen hırsımızla mücadelemizle şampiyon olduk,yeri geldi melo maç kazandırdı yeri geldi sneijder hakan balta bile maç kazandırdı. şuanki takım mental açıdan çok zayıf ve sorumluluk alabilen,takımı ateşleyebilen, sahaya karakter koyabilen tek oyuncu yok

kendi haline bırakılınca 5.oluyorlar.
aynen. fener maçı öncesi gazladık 2 maç iyi gittiler ama g.birliği maçında gazları bitti. bunları böyle 2 haftada bi gazlamak lazım çünkü 2-3 tanesi hariç alayı karaktersiz sene sonuna kadar bi şekilde idare etmeliyiz.

Şu maçı kazanıp lider olmamız lazım ve artık hiç bir şekilde puan kaybetme lüksümüz yok. Bir hata daha yaparsak biteriz. Bu şampiyonluk yarışı belli ki en erken 33.hafta netleşecek. Daha önce ihtimai vermiyorum.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puahahaha basaksehir oncesi stadda show mu rezalet

ub.msji

Bencede antrenmanı açmak mantıklı takım cidden ruhsuz böyle hareketlerle anca kurtarırız bu sezonu

Açık antrenman Bjk için düşünülebilir de Başak'a saçma olur.Annesi elinden tutmayınca okula gitmeyen çocuklara döndü iyice takım.Dün birisi deplasman performansı için misafirlikte sıçamayan kişiler gibiyiz demişti o da güzel tespitti.

Acik antrenmanda sorun yok yapilsin ama kalkip stadyuma binlerce insan toplamanin esprisi bir kereydi , yapildi bitti , uzatmaya gerek yok

Acik antrenmanda sorun yok yapilsin ama kalkip stadyuma binlerce insan toplamanin esprisi bir kereydi , yapildi bitti , uzatmaya gerek yok
Bjk maçı öncesi veya şampiyonluk son hafta Göztepe maçına kalırsa yapılır da Başak'a karşı bu skili kullanmak saçma :D

1523405679662.webp

mayıslar bizimdir,bizim kalmalı

Alanya, Akhisar ve Goztepe maclarinin en az birinde puan kaybederiz. Sene basindan beri ust uste kazandigimiz 2 tane deplasman yok. 3 deplasman ust uste kazanmayi dusunmek gercekci degil. Ancak iceride besiktasi ve basaksehiri yenip sampiyon olacagimizi dusunuyorum.

73 puan şampiyon yapar. Derbileri alıp en fazla bir 1 maç yakışabiliriz.

Arkadaşlar bu dediğimi kaydedin sonra hatırlatırsınız Pazar akşamı Başakşehiri 4-0 yenip ikili averajda da önlerine geçeceğiz.

Goller Gomis(2), Feghouli ve Rodrigues...

Geri
Üst Alt