Bilet mevcut maç saati yaklaşınca çoğu blokta açılır
cd4698a0a352b42e8dc8caadf36335a9.jpg

Alemin Tek Kralı

Hocam 500 tlye var tabide ben alt kategorilerden bahsettim.

Inanmiyan bakmasin! Inanmiyan Kalmasin! Stat TIKLIM TIKLIM! "belediye" takimi taraftarli bir kulubun ne oldugunu gorecek! O kariyerleri olmus, sonmus, bitmis son dirilenen hayat cirpintilari bu macta bitecek! Bu mactan sonra basak sehir tamamen yaristan kopacagini bekliyorum.

SALDIR CİM BOM BOM
SENSİN ŞAMPİYON
NE BEŞİKTAŞŞ NE FENER NE DE TRABZONNN

HER ZAMAN HER YERDE
ALİ SAMİ YEN DE
EN BÜYÜK SENSİN ALEMDEEEE

Basaksehir tarafi dolmayacaktir , bilet biterse o tarafa da bakabilirsiniz

Alanya maçını sonra düşünürüz bu maçı kazanamayınca pek bir anlamı kalmayacak önemli olan bu maç.

Muslera
Linnes Maicon Aziz Naga
Donk Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis​

Çıkması gereken kadro budur.İlk 45 dakika gol gelmezse Donk-Sinan değişikliğiyle Belhanda'yı 8'e çekip Sinan'ı Gomis'in yanına yöresine yerleştirmek gerekir.

İnşallah kazanırız diyorum sadece gençler maçından sonra mute moduna geçtim ama inanıyorum şampiyonluğa

Muslera
Linnes Maicon Aziz Naga
Fernando
Mariano Selçuk Feghouli Garry
Gomis

kadro bu olmalı kesinlikle

Okay Yokuşlu: Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı önde görüyorum. Bu hafta Başakşehir'i yeneceklerdir ve liderliği tekrardan alacaklardır. Fatih Terim bi baba gibidir bana. Küçükken Hagi hayranıydım ve Pazar günü maçı Hagi formamı giyip izleyeceğim. 2018 / Taka Gazete gB on Twitter
Doğrumu bu

Alemin Tek Kralı

Okay Yokuşlu: Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı önde görüyorum. Bu hafta Başakşehir'i yeneceklerdir ve liderliği tekrardan alacaklardır. Fatih Terim bi baba gibidir bana. Küçükken Hagi hayranıydım ve Pazar günü maçı Hagi formamı giyip izleyeceğim. 2018 / Taka Gazete gB on Twitter
Doğrumu bu

Doğruysa yol yapıyor

Bizim topçular karşısında barcelona olsa dahi evimizde aslan kesiliyorlar bu maçı alırız. 3gün sonra kupa maçınıda kayıpsız atlattık mı alanyayı o zaman alırız . İlk final maçımız

Geri
Üst Alt