- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
belhandayı kullanıp emreyi attırmak var aslında.belhanda çalım denerken,emreden topu almaya calısırken falan bu gerizekalı emre tahrik olup atılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bizim topçular evimizde aslan kesiliyor hepsinin presi yapacağına eminim Bekleri de oyuna sokarsak ilk 15 dk yeterli olur bizim için. Bu arada devre arası Ndiayeye başı kesilmiş tavuk yorumu yapanlar vardı onlara selam yollamak istiyorum ...Mossoro yoksa çok iyi emreye baskıya bile gerek yok emreye top gelmesini engelle yeterli topla defanstan çıkarken basacan bunlara ndiayeyi arıyorum bu tür maçlarda ah ah.
Belhandada o kadar beyin yok gider kendi kırmızı görürbelhandayı kullanıp emreyi attırmak var aslında.belhanda çalım denerken,emreden topu almaya calısırken falan bu gerizekalı emre tahrik olup atılabilir.
yazarken bunu da düşündüm zatenBelhandada o kadar beyin yok gider kendi kırmızı görür
onlara önlem almalıyız tabiki ama asıl rodrıgues ve feghoulinin kosuları sıkıntı yaratmalı bu maç,hatta belhandanın.Elia ve Viscanin kosulari sikinti yaratacaktir kesin.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 maçtırı geçtim kurulduklarından beri TT Arena'da kazanamadık.
2014-2015 Galatasaray 2-2 Başakşehir
2015-2016 Galatasaray 3-3 Başakşehir
2016-2017 Galatasaray 1-2 Başakşehir
Deplasman
2014-2015 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2015-2016 Başakşehir 0-2 Galatasaray
2016-2017 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2016-2017 Başakşehit 2-1 Galatasaray (Kupa)
2017-2018 Başakşehir 5-1 Galatasaray
8 MAÇ 1 G 2B 5M A.G: 10 Y.G: 22
hamzanın yasini cıkardıgı müsabaka da uykusuz ettiydi gencler maçı gibiRezalet ötesi bir tablo.
Antalya macinda becermisti bunu degil mi?Belhandada o kadar beyin yok gider kendi kırmızı görür
Fener maçını da örnek verebiliriz. Penaltı almaya çalışırken kırmızı görmesiAntalya macinda becermisti bunu degil mi?Belhandada o kadar beyin yok gider kendi kırmızı görür