belhandayı kullanıp emreyi attırmak var aslında.belhanda çalım denerken,emreden topu almaya calısırken falan bu gerizekalı emre tahrik olup atılabilir.

Mossoro yoksa çok iyi emreye baskıya bile gerek yok emreye top gelmesini engelle yeterli topla defanstan çıkarken basacan bunlara ndiayeyi arıyorum bu tür maçlarda ah ah.
Abi bizim topçular evimizde aslan kesiliyor hepsinin presi yapacağına eminim Bekleri de oyuna sokarsak ilk 15 dk yeterli olur bizim için. Bu arada devre arası Ndiayeye başı kesilmiş tavuk yorumu yapanlar vardı onlara selam yollamak istiyorum ...

2008 nisanda cıktıgımız fenerbahce macına benziyo.basaksehir de o fenerbahce gibi en iyi döneminde...

Son düzenleme:
Deplasmanlarda bu kadar vurdumduymaz olmaya devam edilirse bu maçta fark yapsak da pek bir anlamı olmayabilir. Kaldı ki bunlar ve kargalarla oynayacağımız iki maç da kolay olmayacak.

antrenmanlarda oyuncularda filan sanki pes etmiş havası var gibi geliyor o gecen haftaki heyecan gitmiş gibi umarım ben yanılırım

GB maçından korkuyordum lakin bu maçtan pek korkmuyorum.

Skor tahmini 3-0

Goller : Feg-Garry diğeri belki K.K olabilir

4 maçtırı geçtim kurulduklarından beri TT Arena'da kazanamadık.

2014-2015 Galatasaray 2-2 Başakşehir
2015-2016 Galatasaray 3-3 Başakşehir
2016-2017 Galatasaray 1-2 Başakşehir

Deplasman

2014-2015 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2015-2016 Başakşehir 0-2 Galatasaray
2016-2017 Başakşehir 4-0 Galatasaray
2016-2017 Başakşehit 2-1 Galatasaray (Kupa)
2017-2018 Başakşehir 5-1 Galatasaray

8 MAÇ 1 G 2B 5M A.G: 10 Y.G: 22

Rezalet ötesi bir tablo.

Su takimdan 3 sene icinde 3 kez 4 fark yemisiz
Pff

Bu maçı rahat alırız Alanya maçımız dönüm noktası olacak

Herkes nasıl rahat yeneriz, ezeriz yazıyor anlamıyorum. Türkiye'de bize karşı en ters gelen takımla oynayacağız. Adları değiştikten sonra hatırladığım tek galibiyet Podolski'nin gol attığı deplasman maçı. Ortada bir maç, her şey olabilir. Umarım kazanırız ve deplasman maçı öncesi liderliği ele alıp moral depolarız. Zaten kaybedersek o moralsizlikle kalan çoğu maçta puan kaybedip 4.lüğe kadar gerileyebiliriz. Tam bir dönüm noktası. Maalesef GB maçını kaybederek bu maçı bu duruma biz soktuk.

Abisi Emre, kankasi Acun olan ve benim gibisi yüz yilda bir gelir diyen bir gereksizi sevindirirsek yaziklar olsun.

Iki haftada bir top oynuyorlar zaten, bir zahmet maci da alsinlar.

---------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon------Serdar-----Nagatomo
-----------Tolga----Fernando------------
Feghouli-------Sinan---------------Gary
----------------Gomis---------------------

Tolga + Fernando ofans isini degisirler sürekli. Tolga o arkadaki tirin boslugunu kapatir, kosar her yere + Fernando'yu rahatlatir.
Feghouli Evde cosuyor, skora katki yapan 3 oyuncudan birisi bizde.
Sinan Gomisin acacagi bosluklari degerlendirsin, sut felan ceker (Giuliano misali).
Gary de kendisine gelsin artik

Geri
Üst Alt