Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim sampiyonluk macimiz Alanya maci
Bunu yazarken ne demek istedigimi anlamadiysan cevap vermePazar kazanamazsak alanya turistlik gezi olur..
Bunu yazarken ne demek istedigimi anlamadiysan cevap vermePazar kazanamazsak alanya turistlik gezi olur..
bjk şikeyle mikeyle seriye bagladı.biz belki 4 maç seri yapsak şampiyon olacagızyarıstan kopma olmadıkca herkes duygusala baglıyor biz yenelim gerisini boşverin. alanya malanya o gün geldiginde konusulur. bjk ile final macı olacak döve döve yenecegiz.
bayram maçı bayram . Hüsran diğer takımlar için olacak.ya bayram ya hüsran olacak maç sonu.
bjk bize gelecek sergen kardesim 1 puan dahi onlerinde olsak yeterlidir.bjk şikeyle mikeyle seriye bagladı.biz belki 4 maç seri yapsak şampiyon olacagız
valla şu basaksehir macı şimdi oynansın,ben hazırım.alanya macı hafta içi,bjkyi de haftaya oynayalım.süper final gibi olsun.bıktım gercekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmbjk bize gelecek sergen kardesim 1 puan dahi onlerinde olsak yeterlidir.
su asamada sabırlı olacağız sadece
pazar gününü 3 puanla kapayalım bjkyi de eli boş göndereceğiz.
Sakin kalalım!!valla şu basaksehir macı şimdi oynansın,ben hazırım.alanya macı hafta içi,bjkyi de haftaya oynayalım.süper final gibi olsun.bıktım gercekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmbjk bize gelecek sergen kardesim 1 puan dahi onlerinde olsak yeterlidir.
su asamada sabırlı olacağız sadece
pazar gününü 3 puanla kapayalım bjkyi de eli boş göndereceğiz.