sampiyon olamazsak sampiyonlugu kaptiracagimiz takimlarin ücüde birbirinden orman cocugu.

Düsündükce kafayi yiyorum.

Kazanmanin reçetesini veriyorum.
Ilk macta ne dediysem ayni kanatlarin surekli degiserek oynamasi gerekir ki feghouli ile garry bunu yapmak zorunda (garry sagda daha iyi oynuyor birde) surekli degisken olup rakibin kafasini karistirmamiz yeterli orta saha cift kisikik oynamali birde hepu topu 6 mac ellerinden gelenin iki katini bir zahmet versinler

yarıstan kopma olmadıkca herkes duygusala baglıyor biz yenelim gerisini boşverin. alanya malanya o gün geldiginde konusulur. bjk ile final macı olacak döve döve yenecegiz.

şampiyon olursak kendimi bile keseceğim,söz veriyorum

Akbil ve 8jk macinda kazanmanin anahtari önde pres, rakibi cikarmama ve hataya zorlama

yarıstan kopma olmadıkca herkes duygusala baglıyor biz yenelim gerisini boşverin. alanya malanya o gün geldiginde konusulur. bjk ile final macı olacak döve döve yenecegiz.
bjk şikeyle mikeyle seriye bagladı.biz belki 4 maç seri yapsak şampiyon olacagız

en iyisi bütün fredi kruger serisini izleyip uyumak.haftalardır kabus yasıyoruz zaten.film kafa dagıtır en azından

bjk şikeyle mikeyle seriye bagladı.biz belki 4 maç seri yapsak şampiyon olacagız
bjk bize gelecek sergen kardesim 1 puan dahi onlerinde olsak yeterlidir.
su asamada sabırlı olacağız sadece
pazar gününü 3 puanla kapayalım bjkyi de eli boş göndereceğiz.

Biz zaten kapalan takımlara karşı zorluk çekiyoruz, biraz futbol oynamak isteyene iyi geçiriyoruz

bjk bize gelecek sergen kardesim 1 puan dahi onlerinde olsak yeterlidir.
su asamada sabırlı olacağız sadece
pazar gününü 3 puanla kapayalım bjkyi de eli boş göndereceğiz.
valla şu basaksehir macı şimdi oynansın,ben hazırım.alanya macı hafta içi,bjkyi de haftaya oynayalım.süper final gibi olsun.bıktım gercekten bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm

...K-O-Y-A-C-A-Ğ-I-Z...

İnanmayan maç bitene kadar buraya uğramasın...

mesele inanmamak değil.öne gecsek nasıl koruyacagız?2.yi bulmamız ve onları piskolojik olarak dagıtmamız lazım

Enseyi karartmayın beyler.Herşey bizim elimizde hala.2 side sahamıza geliyor.Yen ve şampiyon ol bu kadar basit.

Başımızda Terim var. Harika bir atmosfer olacak. Affetmeyeceğiz. 3-0 falan bekliyorum. Rakip takım yaşlı. Eğer gerçek iç saha oyunumuzu oynarsak önümüzde duramazlar, tempoya dayanamazlar.

Geri
Üst Alt