bizim rodrigues 2 maç oynar 5 maç deli eder
Rodrigues Nagatomo'ya hiç yardıma gitmiyor bu yüzden de Nagatomo ileriye çıkamıyor ilk geldiği maçlarda biraz yardım ediyordu ama şu an hiç ama hiç etmiyor o etmeyince de nagatomo çıkamıyor çünkü sorumluluk ona kalacağını biliyor. Çok bir şey istemiyoruz 6 maç adam gibi oynasın

Rodrigues Nagatomo'ya hiç yardıma gitmiyor bu yüzden de Nagatomo ileriye çıkamıyor ilk geldiği maçlarda biraz yardım ediyordu ama şu an hiç ama hiç etmiyor o etmeyince de nagatomo çıkamıyor çünkü sorumluluk ona kalacağını biliyor. Çok bir şey istemiyoruz 6 maç adam gibi oynasın

Rodri dayak istiyorda dövecek topçu yok takımda.

Rodri dayak istiyorda dövecek topçu yok takımda.
Deplasmandaki en büyük sıkıntımız aslında Rodrigues her maç takımı 10 kişi bırakıyor hem defansif açıdan 0 yardım hücum konusunda da duvara toslamaya başlayınca resmen takım 10 kişi oynuyor hatta baya baya o kanattaki bütün hücumları eziyor. Ben Belhanda'yı o mevkiye çekerim 4-3-3 veya 4-4-2'de sol çizgiyi kullanabilir ki 1'e 1'de çok daha etkili olduğu için Nagatomo daha rahat çıkabilir bence güzel bir kesik yemesi şart yoksa akıllanmayacak

Deplasmandaki en büyük sıkıntımız aslında Rodrigues her maç takımı 10 kişi bırakıyor hem defansif açıdan 0 yardım hücum konusunda da duvara toslamaya başlayınca resmen takım 10 kişi oynuyor hatta baya baya o kanattaki bütün hücumları eziyor. Ben Belhanda'yı o mevkiye çekerim 4-3-3 veya 4-4-2'de sol çizgiyi kullanabilir ki 1'e 1'de çok daha etkili olduğu için Nagatomo daha rahat çıkabilir bence güzel bir kesik yemesi şart yoksa akıllanmayacak

4 maçtır kötü oynuyor özellikle ts ve gb maçlarında rezildi selçuk ve rodri yüzünden 9 kişi oynuyoruz

Kadroda değişikliğe gitse iyi olacak hoca...Orta saha dirençli olmak zorunda bu maçta...

Belhanda ve selçuk atamaz ama diğerleri atar mesela nagatomo fb maçında süpriz şut çıkardı az kaldı gol olucaktı deniyecen bunları fernando , feguli , garry sık sık vuracaklar herşeyi gomise yıktıktan sonra olmaz o iş gomisi kitliyolar takım duruyor.
2017-2018 Medipol Başakşehir 5-1 Galatasaray maç özeti tr.beinsports.com

23.saniye gomisin cektiği sacmasapan şut...erene verse gol

1.dakika visca kendini yere atıyo.faul yok,gol hakem hediyesi ama attamah duran topta bomboş

1.34 eren derdiyok kız gibi vuruyo topa.topu solumla sagıma alayım ,rakip zaten yerde.sagımla vurur golü atarım düşüncesi yok.

1.44 fernandoya yapılan hareket sarı-kırmızı kart ama hakem devam diyo.gol yine hakem hediyesi olmasına ragmen maicon adebayoru takip etmiyo.boş bırakıyo gol.

2.34 gomisin golü geliyo

2.41 mariano topu kesemiyo,macion bire birde yalnız elia ile.topu önce denayer kesiyo ama adebayor denayeri mort edip maicona carpan top gol oluyo.

3.24 maicon birebirde yine yalnız elia ile.penaltı

4.00 gomisin vurusu neredeyse gol olacak.ama kactı

4:11 rodrigues topu ceviriyo ve gomis kacırıyo golü

4.28 kerim frei tarlada sürer gibi gidip golü atıyo...

hakem hataları üstüne bu kadar bireysel hata ile saçmasapan goller yiyen bi takım daha görmedim ben dünyada.yok yani...olamaz.bizim pozisyonumuz daha cok basaksehirden,rodrigues sonradan oyuna girmesine ragmen.

bu yavsaksehire önde basmalı,hataya zorlamalıyız.duran top,korner ve şut imkanı vermemeliyiz.baskıda kolay gol yer basaksehir,çok pozisyon verebilirler.

belhanda kesinlikle sol kanat,sinan da gomisin arkasında baslamalı.sinan gümüş genclerbirliği macında 1 gol yemekten kurtardı bizi,geri gelip müdahale etti.

Sözün bittiği yerdeyiz renkdaşlar olası puan kaybında şampiyonluk hayaldir...

4 maçtır kötü oynuyor özellikle ts ve gb maçlarında rezildi selçuk ve rodri yüzünden 9 kişi oynuyoruz
Selçuk'un çok kötü oynadığını düşünmüyorum beklenen zaten bu seviyelerde daha iyisi olabileceğini düşünmüyorum ama selçuk daha fazla reaksiyon veriyor mesela rakibi rahat bırakmıyor eskiden yanından yürüyerek geçebilirken şu an 2'li mücadelelerde daha üstün ve top kapabiliyor pas yüzdesi de çok iyi olmasa da belli katkı veriyor.

Ama Rodrigues bu konuda çok kötü yaptığı tek iş var kapalı defans karşısında 2 adım top sürüyor sonra direk sağa çekip orta sahaya doğru yol alıyor. Maç içinde bazı oyuncuları dikkatli seyretmeye çalışırım bu konuda Rodrigues son dönemde artan egosu yüzünden mi bilmiyorum ama nagatomo'ya karşı hiç yardım etmiyor adam defans yapmaktan çıkamıyor mesela kadıköy deplasmanındaki gibi yardım etse nagatomo daha çok bindirip daha çok tehlike yaratacak. Bakalım başakşehir maçında oynaması gerekiyor fakat deplasman da hiç ama hiç oynatmak istemem çok yumuşak kalıyor

Selçuk'un çok kötü oynadığını düşünmüyorum beklenen zaten bu seviyelerde daha iyisi olabileceğini düşünmüyorum ama selçuk daha fazla reaksiyon veriyor mesela rakibi rahat bırakmıyor eskiden yanından yürüyerek geçebilirken şu an 2'li mücadelelerde daha üstün ve top kapabiliyor pas yüzdesi de çok iyi olmasa da belli katkı veriyor.

Ama Rodrigues bu konuda çok kötü yaptığı tek iş var kapalı defans karşısında 2 adım top sürüyor sonra direk sağa çekip orta sahaya doğru yol alıyor. Maç içinde bazı oyuncuları dikkatli seyretmeye çalışırım bu konuda Rodrigues son dönemde artan egosu yüzünden mi bilmiyorum ama nagatomo'ya karşı hiç yardım etmiyor adam defans yapmaktan çıkamıyor mesela kadıköy deplasmanındaki gibi yardım etse nagatomo daha çok bindirip daha çok tehlike yaratacak. Bakalım başakşehir maçında oynaması gerekiyor fakat deplasman da hiç ama hiç oynatmak istemem çok yumuşak kalıyor

Selçuk oyun kurmalı topu az bir sürüp baskı varsa geriye , yoksa araya adam kaçırayım derken pas şiddetini ayarlamayıp kaleciye attıktan sonra defansif olarak iyi oynasa ne yazar oynamazsa ne yazar donk selçuktan çok defansif katkı veriyor eğer çok lazımsa o oynasın.

Selçuk oyun kurmalı topu az bir sürüp baskı varsa geriye , yoksa araya adam kaçırayım derken pas şiddetini ayarlamayıp kaleciye attıktan sonra defansif olarak iyi oynasa ne yazar oynamazsa ne yazar donk selçuktan çok defansif katkı veriyor eğer çok lazımsa o oynasın.
Ben mesela Selçuğu da oynatmam 4-3-3 oynatıp orta sahanın sağ tarafına Linnes'i koyarım sağ taraf tam bir geçiş oyunu olur Mariano-Linnes-Feghouli hattı fazlasıyla yeterli olur

Ben mesela Selçuğu da oynatmam 4-3-3 oynatıp orta sahanın sağ tarafına Linnes'i koyarım sağ taraf tam bir geçiş oyunu olur Mariano-Linnes-Feghouli hattı fazlasıyla yeterli olur

Fantastik denemeler lazımda sezon bitti malesef artık eski stil devam ederiz.

Bence Fernando ve Donk denenebilir bu kez. Selçuk geri pas yapmaktan başka bir şey yapmıyor. En azından Donk ara sıra alıp götürüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selçuk out donk in. belki bi umut donk topu ileri taşıyabilir selçuk ve belhanda yapamıyor

Hiç umrumda olmayan bir maç benim için Gençlerbirliği maçından sonra dünya pipimde değil ne olacaksa olsun çokta fifi önce Sivas sonra Kasımpaşa en son Gençlerbirliği çok sinirliyim yeminle düşündükçe kafayı yiyorum

Fantastik denemeler lazımda sezon bitti malesef artık eski stil devam ederiz.
Fantastik olmaz hız ve tempo katmak lazım 1'e 1'de delici oyuncuları koyabiliriz çünkü rakipler kapandığı zaman onları ortayla değil üçgenlerle açabiliriz veya 2'li oyunlarla bunları Linnes güzel yapıyor

Hiç umrumda olmayan bir maç benim için Gençlerbirliği maçından sonra dünya pipimde değil ne olacaksa olsun çokta fifi önce Sivas sonra Kasımpaşa en son Gençlerbirliği çok sinirliyim yeminle düşündükçe kafayı yiyorum
bi g.birliği maçına şampiyonluğu feda ettiler şaka gibi aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Fantastik olmaz hız ve tempo katmak lazım 1'e 1'de delici oyuncuları koyabiliriz çünkü rakipler kapandığı zaman onları ortayla değil üçgenlerle açabiliriz veya 2'li oyunlarla bunları Linnes güzel yapıyor

Deplasman maçlarında sinan , linnes ve yasini denerdim bende feguli ,garry , mariano hayatta oynatmazdım bu maç özelinde 4 3 3 falan olmaz bence riske atılacak maç değil.

belhanda kesinlikle sol kanat,sinan da gomisin arkasında baslamalı.sinan gümüş genclerbirliği macında 1 gol yemekten kurtardı bizi,geri gelip müdahale etti.
Gençler maçında da bu tarz oynardım çünkü Sinan Gümüş'ü bu mevkide kullanabiliriz yaratıcılık önemli değil Talisca ve Giuliano'da yaratıcı oyuncu değiller yaratıcılıkları max 5/10'dur fakat gizli santrafor oynayıp ekstra skor çıkarıyorlar.

Feghouli------Sinan------Belhanda
---------------Gomis-----------------

Sinan şu pozisyonda rahatlıkla sezon da 15-20 gol atabilir tam bir 9.5 numara gibi oynayabilir ki bence o serbestlik seviye atlatır. İyi de bir 10 numara olabilir

Gb'yi yenip bu maçı versek daha mı iyidi belki böylesi daha iyi tokatı yedik ayağa kalkıcaz 4 maç var al iş tamam geçmişi düşündükçe insan çıldırıyor haklısın ama unutmalıyız hala iş bizde bitiyor.

Geri
Üst Alt