Db-V87OX0AEucwg.jpg

Mükemmel galibiyet için teşekkürler Galatasaray...Ne demiştik biz ayağa kalkana kadar sizin krallığınız...

Senol'a acidim. Mac oncesi cok isteksizdi. Yasananlar adami baya etkilemis. Bu da sahada oyunculara yansidi gibi. Sezon sonu istifa ederse sasirmam.

Aykut gider basin toplantisinda "kan yok kardesim kan yok" diye bir aciklama yapar, Fatih hoca ise elini sıkarak gecmis olsun der. Onemli olan buyuk takim calistirmak degil, onemli olan baski olsa bile oldugun gibi davranmak, iyi bir insan olmak Aykut efendi.

Senol'a acidim. Mac oncesi cok isteksizdi. Yasananlar adami baya etkilemis. Bu da sahada oyunculara yansidi gibi. Sezon sonu istifa ederse sasirmam.

Aykut gider basin toplantisinda "kan yok kardesim kan yok" diye bir aciklama yapar, Fatih hoca ise elini sıkarak gecmis olsun der. Onemli olan buyuk takim calistirmak degil, onemli olan baski olsa bile oldugun gibi davranmak, iyi bir insan olmak Aykut efendi.

Rezalet 1 post.

Onun isteksizliği maçın gidişatından dolayıydı

Yenselerdi yine bilmiş bilmiş konuşurdu

Tam bir Besiktas sempatizaninin yapacagi bir yorum. Bize ne Senol dan.

Yenseler kafasinda 5 dikisle cikti kazandi diye zirvalardi.

tecavuz ettik kahpe besiktas'a, biz fener'e benzemeyiz, koyariz.

Verdiğimiz bütün pozisyonlar stoperlerin sakarlığından bu kadar domine etmemizi beklemiyordum. Çok daha farklı bitmeliydi şu maç bırak Beşiktaş'ı Fenerle olanı averajı bile düzeltirdik.

Sahamizda 16 macta 15 galibiyet 1 beraberlik aldik. Ah be Fb macinda takimin basinda Terim olacakti var ya o kötü feneri duman ederdik. 17 de 17 yapip 51 puani cebe koydun mu zaten deplasmanda da belli basli puanlari alirsin.

Sampiyon olursak kimse Antalya, Malatya, Sivas, Kasimpasa ve Genclerbirligi maclarini hatirlamaz. Su 5 deplasmanda sadece 1 puan cikarmamiz üzücü, fisi cekemediysek sorun bu maclardaydi.

Kes

Git otede gladbachini favre hocani ov dersem nasil olur?

Diyebilirsin sorun degil. Memnuniyetle överim hem de.

En azindan Gladbach Besiktas gibi seref yoksunu ne idügü belirsiz bir camia degil, Favre da Fiko veya Senol gibi karaktersiz bir adam degil.

Seve seve överim hem de. Senol hocan icin üzüldüm, gecmis olsun bugün koyduk kendisine malum. Simdi sen kesebilirsin.

[QUOTE="Berke Deniz, post: 9928233, member: 16126"..e[/QUOTE]

Hem de nasil.

2 senedir fink atiyorlar forumda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diyebilirsin sorun degil. Memnuniyetle överim hem de.

En azindan Gladbach Besiktas gibi seref yoksunu ne idügü belirsiz bir camia degil, Favre da Fiko veya Senol gibi karaktersiz bir adam degil.

Seve seve överim hem de. Senol hocan icin üzüldüm, gecmis olsun bugün koyduk kendisine malum. Simdi sen kesebilirsin.

Karsi goruse saygi duymayi bir gun ogrenekeceksin

Çok güzel bir galibiyet oldu.
İlk yarı kargalar golü yedikten sonra afalladi o sıra bir tane daha atabilseydik eğer çok farklı şeyler olabilirdi.
Neyse böylesi de çok güzel oldu.
İnşallah son 3 hafta bir hata yapmayız da ipi göğüsleriz.

Geri
Üst Alt